RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

(FOTO) KRETEN ŽIV ZAKOPAN Bio je tri dana u grobu i sve prenosio UŽIVO!

Za većinu ljudi, ideja da bi mogli da budu živi sahranjeni, prava je noćna mora.

Džon Edvards nema taj problem. On je sam odlučio da provede tri dana i tri noći ispod zemlje, zakopan u sanduku koji liči na mrtvački.


Ipak, nije bio u pitanju klasičan mrtvački sanduk, jer u njemu ne bi preživio toliko dugo. Njegov sanduk bio je osvetljen i opremljen tako da može uživo da se uključi na društvene mreže. Zvuči kao avantura, ali Edvards ne radi sve ovo zabave radi ili avanture.

Edvards (61) je bivši narkoman i alkoholičar. "Čist" je više od dve decenije, od kako se, kako je objasnio BBC-u, susreo sa Bogom prije 27 godina.

Zbog zavisnosti o različitim supstancama, alkoholu i samoubilačkoj težnji, izgubio je više od 20 prijatelja prethodnih godina, pa danas želi da pomogne onima koji imaju isti ili sličan problem sa kojim se on borio veći deo svog života.

Otkako se okrenuo veri, pomaže zavisnicima molitvom, a oni mu se često obraćaju. Upravo zbog pisama, mejlova i poruka koje mu svakodnevno šalju, Edvards je odlučio da ide pod zemlju na tri dana.

"Moj plan je bio da na njihova pitanja odgovorim iz groba pre nego što oni sami završe u njemu. Želeo sam da im uputim poruku nade", kaže Edvards.

Kaže da nije klaustofobičan, ali ipak jeste bio malo uplašen.

"Kada legnete unutra i poklopac se zatvori, čujete bacanje zemlje na sanduk, malo je zastrašujuće", rekao je Edvards.


Sanduk u kome je ležao napravljen je specijalno za njega. Veći je i širi u odnosu na klasične sanduke. Dimenzije su mu 2,4 metra sa metar sa 1,3 metra.

Kroz dve cevi koje od sanduka vode ka zemlji dobijao je vazduh, a kroz njih su mu saradnici dostavljali hranu i vodu. Takođe u svom sanduku, Edvards je imao i prenosivi WC.

Buran život kakav je živeo napravio je od njega majstora preživljavanja. Nakon seksualnog zlostavljanja i mentalnih problema, Edvards je živeo na ulici kao beskućnik.

Više puta se predozirao, ali je uvijek uspevao da se spasi, zbog alkohola morao je na transplantaciju jetre i preživeo je rak dva puta.

Sada želi samo jedno - da dospe do što više ljudi i pomogne i njema da se spasu.

Izvor: Alo.rs / Foto: Profimedia.rs
 
20.03.2017 23:20

 

Pročitajte još i ...

REŠENA MISTERIJA: Da li je kupka zdravija od tuširanja? REŠENA MISTERIJA: Da li je kupka zdravija od tuširanja?

Da li ste osoba koja tri puta dnevno uleti nakratko pod tuš ili obožavate da se uveče izvalite u kadu?Skoro svako obožava da legne u kadu punu vode jer ih ...

NAUČNO POTVRĐENO: Zdravo je kopati nos i JESTI sline! NAUČNO POTVRĐENO: Zdravo je kopati nos i JESTI sline!

Pokušajte da zadržite sadržaj utrobe na svome mestu - kopanje nosa prstom i jedenje slina je zdravo!Iako deluje odvratno da odvratnije ne može da bude, naučnici su utvrdili da je ...

PORAŽAVAJUĆE: Samo od MOZZART kladionice živi 64.000 gradjana Srbije! PORAŽAVAJUĆE: Samo od MOZZART kladionice živi 64.000 gradjana Srbije!

Vodeća regionalna kompanija u oblasti sportskog klađenja u budžet Srbije lane uplatila 14 miliona evra.Čak 2.500 zarada u prosveti ili zdravstvu moglo bi da se isplati od mesečnih dažbina.Na osnovu ...

Loading the player...