RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

NIKO OD NJIH NE RADI ZA PRAVDU: Džefri Najs tražio MITO da tuži Srbiju!

Bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najz i njegov pravni tim tražili su navodno naknadu od milion evra za šest meseci rada na pripremi zahteva za reviziju presude MSP po tužbi BiH protiv Srbije.

Navodi se da je korespodecija između bivšeg agenta BiH pred MSP-om Sakiba Softića i tima Džefri Najsa bila konstanta tokom 2016, ali da ta saradnja nije uspela.


Kao posebno zanimljivo se ističe da su Najs i Nevenka Nena Tromp u jednom od mejlova potvrdili da Softića priznaju i prihvataju kao službenog agenta BiH.

Ipak, kada su u pitanju novi dokazi, Najs nije ponudio konkretne predloge, već da se isleđivanjem dođe do dokumenata koje je zaštitila nekadašnja tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte u dogovoru s Rasimom Ljajićem 2005, koji je bio zadužen za saradnju sa Haškim tribnalom.

Tvrdi se i da su Nais i njegov tim tražili da finansiranje bude direktno, a ne preko fondacije.

Izvor: Tanjug.rs / Foto: Đorđe Kojadinović
 
20.03.2017 23:15

 

Pročitajte još i ...

HOROR NA ULICAMA SRBIJE Pet devojčica brutalno tuklo vršnjakinju, niko da pomogne! HOROR NA ULICAMA SRBIJE Pet devojčica brutalno tuklo vršnjakinju, niko da pomogne!

Šesnaestogodišnja učenica Gimnazije u Lebanu doživela je preksinoć pravi pakao kada ju je pet devojčica iz Tehničke škole presrelo na ulici, napravilo krug oko nje i potom je brutalno pretuklo.Slučaj ...

OSTAO BEZ OBE NOGE, ALI ĆE PREŽIVETI! SLUČAJNI PROLAZNIK spasao život ubici vođe DELIJA OSTAO BEZ OBE NOGE, ALI ĆE PREŽIVETI! SLUČAJNI PROLAZNIK spasao život ubici vođe DELIJA

Novljanin Duško Roganović, koji je teško povređen u jučerašnjoj eksploziji podmetnute bombe u njegovom automobilu u Herceg Novom, preživeće iako je izgubio obe noge, potvrdili su lokalnim medijima iz Kliničkog ...

KOLIKO KOŠTA MOST NA ADI? Bivši razmišlja da se opet KANDIDUJE i da JAŠE GLUP NAROD?! KOLIKO KOŠTA MOST NA ADI? Bivši razmišlja da se opet KANDIDUJE i da JAŠE GLUP NAROD?!

Bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas odlučiće u narednim danima da li će se kandidovati za gradonačelnika Beograda na izborima koji treba da se održe na ...

Loading the player...