RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

SLOBIN MARKO: Bivšoj ŽENI MILICI i SINU MARKU ostavio kuću od MILION EVRA!

Marko Milošević (42), sin Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno navodno prodavao za milion evra.

Iako im se brak raspao pre više godina, kada je otišao u Rusiju, Miloševićev sin brine o bivšoj dragoj i sinu Marku (18).


- Marko vodi računa o njima, pa je Milici i sinu ostavio kuću. Zadržao je deo u kojem su se nalazili čuvena diskoteka „Madona” i park „Bambilend“.

Koliko znamo, na Milicu nije prepisan deo placa na kojem je ispod lipe sahranjen Milošević, ali ona može nesmetano da dođe do njega jer je tik uz kuću - navodi sagovornik za list.

Iako je pre 11 godina sa lepom Ruskinjom Valerijom dobio ćerkicu, Marko ne zanemaruje sina naslednika.


- Njegov sin često putuje u Moskvu i provodi tamo raspuste, a Marko ga vodi na letovanje, na Krim i druga mesta. Takođe ga je upoznao s polusestrom. On održava kontakte sa Milicom i savetuje se o svemu u vezi sa sinom - kaže izvor lista i dodaje da Marko Milošević ima stan u Moskvi, mada često boravi i u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković (76) u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

- Čuli smo da više ne živi s Ruskinjom sa kojom je dobio dete, ali da takođe brine o njima - dodaje on. Prema njegovim rečima, Marko Milošević privlači pažnju u Moskvi, pa ga na ulicama saleću Ruskinje.


- Misle da je neki strani glumac. Prilaze mu na ulici jer je sređen, lepo obučen, pa im upada u oči. Međutim, on izvrsno govori ruski i nikad ne otkriva svoj identitet - otkriva sagovornik.

Izvor lista ističe da bi Marko možda došao u Srbiju ukoliko protiv njega ne bi bila vođena istraga za navodni šverc cigareta i ako bi protiv njegove majke bio obustavljen postupak za nezakonitu dodelu stana dadilji unuka Marka.


- Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali taj novac će deliti Mirajana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno - ističe izvor lista.

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti svog oca Slobodana Miloševića.
Njegova majka Mirjana Marković pridružila mu se u Rusiji u februaru 2003. Supruga i sin Slobodana Miloševića 2008. dobili su politički azil u Rusiji.
Izvor: Alo.rs / Foto: Nebojša Mandić, Profimedia.rs, Dragana Udovičić
 
20.03.2017 23:00

 

Pročitajte još i ...

PORAŽAVAJUĆE: Samo od MOZZART kladionice živi 64.000 gradjana Srbije! PORAŽAVAJUĆE: Samo od MOZZART kladionice živi 64.000 gradjana Srbije!

Vodeća regionalna kompanija u oblasti sportskog klađenja u budžet Srbije lane uplatila 14 miliona evra.Čak 2.500 zarada u prosveti ili zdravstvu moglo bi da se isplati od mesečnih dažbina.Na osnovu ...

BRUKA I SRAMOTA: Haradinaj pušten na slobodu! BRUKA I SRAMOTA: Haradinaj pušten na slobodu!

Apelacioni sud u Kolmaru odlučio je da odbije zahtev Srbije za izručenje Ramuša Haradinaja.Haradinaju je ukinuta mera zabrane napuštanja teritorije Francuske."Sud je dao negativno mišljenje povodom zahteva srpskih vlasti za ...

JUČE ŽESTOK MOMAK, DANAS TEŽAK INVALID! Eksplozija osveta za ubistvo naručena iz BEOGRADA? JUČE ŽESTOK MOMAK, DANAS TEŽAK INVALID! Eksplozija osveta za ubistvo naručena iz BEOGRADA?

Duško N. Roganović ostao je bez obe noge, nakon što je oko 14.40 sati juče u Herceg Novom eksplodirao "golf" kojim je upravljao.Do detonacije je došlo na Jadranskoj magistrali u ...

Loading the player...