RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Dodik naredio falsifikovanje zapisnika, posao vodi gradonačelnik Banjaluke

Lider "Srpske demokratske stranke" (SDS) Vukota Govedarica je izjavio da ni on, ni Mladen Ivanić nemaju nameru da prihvate poziv Milorada Dodika da „uz kafu“ popričaju s njim o političkoj situaciji u Republici Srpskoj.


„Nemam nameru da pijem kafu s čovekom koji je od "SDS" pokušao da napravi terorističku organizaciju, s čovekom koji nam je stavio na teret ‘obojene revolucije’ i krvave scenarije, s čovekom koji je od porodice Dragičević (ubijenog mladića Davida Dragičevića) napravio neprijatelje Republike Srpske“, kazao je Govedarica na konferenciji za novinare.

Dodao je da se „s diktatorom ne priča“.

„Ako treba negde da sednem i razgovaram, onda je to trg (Trg Krajine) i onda je to razgovor sa Davorom Dragičevićem“, rekao je Govedarica.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas kandidate opozicije za srpskog člana "Predsedništva BiH" i za predsednika Republike – Mladena Ivanića i Vukotu Govedaricu „na kafu“, da porazgovaraju o političkoj situaciji u "RS", javila je "Srpska novinska agencija" (SRNA).

Govedarica je novinarima potvrdio da su on i Ivanić dobili takav poziv.

Govedarica koji je na izborima u nedelju, 7. oktobra, bio kandidat opozicionog "Saveza za pobedu" (SzP) za predsednika "RS", naveo je da je razlika između njega i kandidatkinje "SNSD" Željke Cvijanović smanjena na 4,5 procenata i dodao da je sasvim jasno da nevažeći glasački listići mogu da utiču na izborni rezultat.

„Svim tim nepravilnostima nama je oteta izborna pobeda … Tražimo da se utvrdi istina. U pojedinim državama se ručno broje glasovi da bi se došlo do istine.

Ovo je ozbiljno narušavanje "Krivičnog zakona BiH", u kojem je propisana kazna zatvora do tri godine za svaku silu, prijetnju i prinudu koja utiče na nezavisnu volju građana“, ukazao je on.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
11.10.2018 06:16

 

Pročitajte još i ...

Galaxy Tab S5e Galaxy Tab S5e

Kompanija "Samsung" predstavila je "Galaxy Tab S5e" - tanji, lakši i promišljeno dizajniran tablet sa brojnim pametnim funkcijama.Sa ekranom od 10,5 inča i velikim kapacitetom baterije, "Galaxy Tab S5e" pažljivo je ...

SVI SU ISTI! Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP SVI SU ISTI! Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP

Nekadašnji portparol i predsednik beogradskog odbora "Liberalno-demokratske partije" Mladen Bašić od ponedeljka, 18. februara, novi je savetnik za medije premijerke Ane Brnabić, potvrđeno je "Danas"-u u njenom kabinetu.On je došao na ...

ANDREJ JOVANOVIĆ: Jednu firmu prodao PEPSIJU, drugu KOKA KOLI ANDREJ JOVANOVIĆ: Jednu firmu prodao PEPSIJU, drugu KOKA KOLI

Kompanija "Koka-Kola" odlučila je da za 260 miliona evra kupi "Bambi" od investicionog fonda "Mid Europa partners" i kompanije "Moji brendovi", nepune četiri godine od kada su oni od "Salforda" ...

Loading the player...