RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Dodik naredio falsifikovanje zapisnika, posao vodi gradonačelnik Banjaluke

Lider "Srpske demokratske stranke" (SDS) Vukota Govedarica je izjavio da ni on, ni Mladen Ivanić nemaju nameru da prihvate poziv Milorada Dodika da „uz kafu“ popričaju s njim o političkoj situaciji u Republici Srpskoj.


„Nemam nameru da pijem kafu s čovekom koji je od "SDS" pokušao da napravi terorističku organizaciju, s čovekom koji nam je stavio na teret ‘obojene revolucije’ i krvave scenarije, s čovekom koji je od porodice Dragičević (ubijenog mladića Davida Dragičevića) napravio neprijatelje Republike Srpske“, kazao je Govedarica na konferenciji za novinare.

Dodao je da se „s diktatorom ne priča“.

„Ako treba negde da sednem i razgovaram, onda je to trg (Trg Krajine) i onda je to razgovor sa Davorom Dragičevićem“, rekao je Govedarica.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas kandidate opozicije za srpskog člana "Predsedništva BiH" i za predsednika Republike – Mladena Ivanića i Vukotu Govedaricu „na kafu“, da porazgovaraju o političkoj situaciji u "RS", javila je "Srpska novinska agencija" (SRNA).

Govedarica je novinarima potvrdio da su on i Ivanić dobili takav poziv.

Govedarica koji je na izborima u nedelju, 7. oktobra, bio kandidat opozicionog "Saveza za pobedu" (SzP) za predsednika "RS", naveo je da je razlika između njega i kandidatkinje "SNSD" Željke Cvijanović smanjena na 4,5 procenata i dodao da je sasvim jasno da nevažeći glasački listići mogu da utiču na izborni rezultat.

„Svim tim nepravilnostima nama je oteta izborna pobeda … Tražimo da se utvrdi istina. U pojedinim državama se ručno broje glasovi da bi se došlo do istine.

Ovo je ozbiljno narušavanje "Krivičnog zakona BiH", u kojem je propisana kazna zatvora do tri godine za svaku silu, prijetnju i prinudu koja utiče na nezavisnu volju građana“, ukazao je on.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
11.10.2018 06:16

 

Pročitajte još i ...

PLJAČKA! Novi POKLON IZ BUDŽETA za "AIR Srbiju" JOŠ 14 miliona evra! PLJAČKA! Novi POKLON IZ BUDŽETA za "AIR Srbiju" JOŠ 14 miliona evra!

Aviokompaniji „Er Srbija“ iz državne kase poklonjeno je 11,7 miliona evra da pokrije prošlogodišnje gubitke leta (Beograd – Njujork) i još 2,3 miliona evra za gorivo ove godine, prenela je danas ...

SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?! SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?!

Inicijativa "Ne davimo Beograd" saopštila je danas da je na delu policijski progon aktivista koji su prošle nedelje svojim telima branili i odbranili baku Ružu od izbacivanja na ulicu.Kako se ...

SAZNAJEMO: Radnici „IKARBUSA“ u štrajku, nisu primili plate od septembra! SAZNAJEMO: Radnici „IKARBUSA“ u štrajku, nisu primili plate od septembra!

Zaposleni u "Ikarbus"-u održali su danas štrajk upozorenja nezadovoljni kašnjenjem zarada i funkcionisanjem fabrike.Štrajk upozorenja organizuje Sindikalna organizacija "Ikarbus", reprezentativan i jedini sindikat u fabrici, okuplja 258 zaposlenih kojima još nije ...

Loading the player...