RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Dodik naredio falsifikovanje zapisnika, posao vodi gradonačelnik Banjaluke

Lider "Srpske demokratske stranke" (SDS) Vukota Govedarica je izjavio da ni on, ni Mladen Ivanić nemaju nameru da prihvate poziv Milorada Dodika da „uz kafu“ popričaju s njim o političkoj situaciji u Republici Srpskoj.


„Nemam nameru da pijem kafu s čovekom koji je od "SDS" pokušao da napravi terorističku organizaciju, s čovekom koji nam je stavio na teret ‘obojene revolucije’ i krvave scenarije, s čovekom koji je od porodice Dragičević (ubijenog mladića Davida Dragičevića) napravio neprijatelje Republike Srpske“, kazao je Govedarica na konferenciji za novinare.

Dodao je da se „s diktatorom ne priča“.

„Ako treba negde da sednem i razgovaram, onda je to trg (Trg Krajine) i onda je to razgovor sa Davorom Dragičevićem“, rekao je Govedarica.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas kandidate opozicije za srpskog člana "Predsedništva BiH" i za predsednika Republike – Mladena Ivanića i Vukotu Govedaricu „na kafu“, da porazgovaraju o političkoj situaciji u "RS", javila je "Srpska novinska agencija" (SRNA).

Govedarica je novinarima potvrdio da su on i Ivanić dobili takav poziv.

Govedarica koji je na izborima u nedelju, 7. oktobra, bio kandidat opozicionog "Saveza za pobedu" (SzP) za predsednika "RS", naveo je da je razlika između njega i kandidatkinje "SNSD" Željke Cvijanović smanjena na 4,5 procenata i dodao da je sasvim jasno da nevažeći glasački listići mogu da utiču na izborni rezultat.

„Svim tim nepravilnostima nama je oteta izborna pobeda … Tražimo da se utvrdi istina. U pojedinim državama se ručno broje glasovi da bi se došlo do istine.

Ovo je ozbiljno narušavanje "Krivičnog zakona BiH", u kojem je propisana kazna zatvora do tri godine za svaku silu, prijetnju i prinudu koja utiče na nezavisnu volju građana“, ukazao je on.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
11.10.2018 06:16

 

Pročitajte još i ...

Direktorka javnog preduzeća i svekrva dobile stanove za socijalne slučajeve, a u njima NI NE ŽIVE! Direktorka javnog preduzeća i svekrva dobile stanove za socijalne slučajeve, a u njima NI NE ŽIVE!

Vladajuća koalicija "SNS" i "SPS" u Valjevu odbila je da raspravlja o reviziji dodeljenih gradskih stanova za socijalne slučajeve, iako jedan od tih stanova koristi direktorka JKP “Vidrak” Jelena Kalat ...

(Drugi kosovski boj) je NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA koje je Ivona Jevtić izvaljivala u DNEVNIKU! (Drugi kosovski boj) je NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA koje je Ivona Jevtić izvaljivala u DNEVNIKU!

U danima kada na čelo jedne od najpoznatijih svetskih institucija koje I DALJE POSTOJE u Srbiji dolazi osoba koja nema dve blage ni o čemu, pa ni o tome koliko ...

Političko - policijska inkvizicija u Srbiji: UNUTRAŠNJI NEPRIJATELJI SRBIJE Političko - policijska inkvizicija u Srbiji: UNUTRAŠNJI NEPRIJATELJI SRBIJE

Sve češće se na političkoj sceni Srbije u parlamentu i radu poliitčkih partija, u na vlasti i tabloidima koriste izrazi „izdajnik“, “strani plaćenik“ ili se u bezbednom sektoru Srbije (službe ...

Loading the player...