RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Gradonačelnik predstavio planove kao uspešno ZAVRŠENE projekte!

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, predsednik valjevskih naprednjaka, je čak i u danu stranačke slave Svete Petke, o planovima i idejama govorio kao o već urađenom.

„Od prošle slave do ove slave se, dosta pozitivnih stvari izdešavalo.


Imali smo jednu, čini mi se, veoma uspešnu godinu, koja je već polako za nama, ulazimo u novembar mesec i smatram da smo najviše dali na polju nekih stvari koje su se samo nazirale prošle godine, a to je bilo opremanje industrijske zone i uopšte popunjavanje industrijske zone i put M-4, da ne pričam o moru drugih nekih stvari koje su bile jako pozitivne.

Ali, smatram da ćemo tek iduće godine biti u ful zamahu, da smo već spremili dosta projekata, kao na primer projekat za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića, projekat za izgradnju saobraćajnice u Mirka Obradovića, projekat za put u industrijskoj zoni.

Znači, mnogo projekata smo spremili i mislim da ćemo tek iduće godine dati pravi rezultat“, rekao je Slobodan Gvozdenović.

Međutim, od onoga što se „prošle godine naziralo“, ništa nije urađeno, kako to tvrdi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

Industrijska zona niti je pripremljena, niti je popunjena, a put M-4 se još uvek „nazire“. Kupljene su livade za opremanje industrijske zone, ali su one još uvek livade.

Osim table na kojoj piše „Valjevo istok – površina dela privredne zone je 23 ha 82a 2m2 Grad Valjevo“, ništa drugo ne ukazuje da je livada ispred koje je postavljena tabla sa grbom Grada Valjeva industrijska zona.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:22

 

Pročitajte još i ...

PLJAČKA: Firma koju je doveo Nenad Popović iznosi pare iz Srbije! PLJAČKA: Firma koju je doveo Nenad Popović iznosi pare iz Srbije!

Ćutanje ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović na tvrdnje da "Yandex.taxi" iznosi novac građana iz Srbije u Holandiju građani i kompanija "CarGo" shvataju kao dodatnu potvrdu, za koje smo ranije izneli dokaze, saopštio je ...

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara! PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara!

Prema statističkim podacima oko 10.000 lekara otišlo je na rad u inostranstvo iz Srbije u proteklih 20 godina."Lekarska komora Srbije" oko 800 lekara godišnje izda sertifikat dobre prakse, koji je ...

SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona) SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona)

Srbija ima obavezu da do 2020. godine 27 odsto električne energije proizvodi iz obnovljivih izvora energije.Tu kvotu je postavila "Evropska energetska zajednica" i upravo je to razlog zbog kojeg država ...

Loading the player...