RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

AKTUELNO: Gradonačelnik predstavio planove kao uspešno ZAVRŠENE projekte!

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, predsednik valjevskih naprednjaka, je čak i u danu stranačke slave Svete Petke, o planovima i idejama govorio kao o već urađenom.

„Od prošle slave do ove slave se, dosta pozitivnih stvari izdešavalo.


Imali smo jednu, čini mi se, veoma uspešnu godinu, koja je već polako za nama, ulazimo u novembar mesec i smatram da smo najviše dali na polju nekih stvari koje su se samo nazirale prošle godine, a to je bilo opremanje industrijske zone i uopšte popunjavanje industrijske zone i put M-4, da ne pričam o moru drugih nekih stvari koje su bile jako pozitivne.

Ali, smatram da ćemo tek iduće godine biti u ful zamahu, da smo već spremili dosta projekata, kao na primer projekat za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića, projekat za izgradnju saobraćajnice u Mirka Obradovića, projekat za put u industrijskoj zoni.

Znači, mnogo projekata smo spremili i mislim da ćemo tek iduće godine dati pravi rezultat“, rekao je Slobodan Gvozdenović.

Međutim, od onoga što se „prošle godine naziralo“, ništa nije urađeno, kako to tvrdi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

Industrijska zona niti je pripremljena, niti je popunjena, a put M-4 se još uvek „nazire“. Kupljene su livade za opremanje industrijske zone, ali su one još uvek livade.

Osim table na kojoj piše „Valjevo istok – površina dela privredne zone je 23 ha 82a 2m2 Grad Valjevo“, ništa drugo ne ukazuje da je livada ispred koje je postavljena tabla sa grbom Grada Valjeva industrijska zona.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:22

 

Pročitajte još i ...

iPad zaključan na 48 godina, i kako ga brzo otključati iPad zaključan na 48 godina, i kako ga brzo otključati

Apple uređaji imaju bezbednosni sistem koji će ih privremeno zaključati, ukoliko se više puta unese pogrešna šifra.Svaki naredni neuspešan pokušaj rezultovaće produženjem vremena pre nego što je uređaj moguće otključati.To ...

Media Jam hakaton: Podkast u Srbiji, novi medijski prostor! Media Jam hakaton: Podkast u Srbiji, novi medijski prostor!

Medijsko tržište u Srbiji može da ima velike koristi od podkasta – audio i video forme sadržaja koja se globalno širi, a postaje sve popularnija kod mlađe publike u Srbiji.Tim ...

Google planira dodatak blokiranju nesigurnih preuzimanja sadržaja Google planira dodatak blokiranju nesigurnih preuzimanja sadržaja

Google je predložio dodatak za automatsko blokiranje preuzimanja sadržaja sa nesigurnih web-sajtova, a u okviru budućih verzija Chrome pretraživača.To znači da korisnici, između ostalog, neće moći da preuzimaju sadržaje koji ...

Loading the player...