RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Gradonačelnik predstavio planove kao uspešno ZAVRŠENE projekte!

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, predsednik valjevskih naprednjaka, je čak i u danu stranačke slave Svete Petke, o planovima i idejama govorio kao o već urađenom.

„Od prošle slave do ove slave se, dosta pozitivnih stvari izdešavalo.


Imali smo jednu, čini mi se, veoma uspešnu godinu, koja je već polako za nama, ulazimo u novembar mesec i smatram da smo najviše dali na polju nekih stvari koje su se samo nazirale prošle godine, a to je bilo opremanje industrijske zone i uopšte popunjavanje industrijske zone i put M-4, da ne pričam o moru drugih nekih stvari koje su bile jako pozitivne.

Ali, smatram da ćemo tek iduće godine biti u ful zamahu, da smo već spremili dosta projekata, kao na primer projekat za rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića, projekat za izgradnju saobraćajnice u Mirka Obradovića, projekat za put u industrijskoj zoni.

Znači, mnogo projekata smo spremili i mislim da ćemo tek iduće godine dati pravi rezultat“, rekao je Slobodan Gvozdenović.

Međutim, od onoga što se „prošle godine naziralo“, ništa nije urađeno, kako to tvrdi gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

Industrijska zona niti je pripremljena, niti je popunjena, a put M-4 se još uvek „nazire“. Kupljene su livade za opremanje industrijske zone, ali su one još uvek livade.

Osim table na kojoj piše „Valjevo istok – površina dela privredne zone je 23 ha 82a 2m2 Grad Valjevo“, ništa drugo ne ukazuje da je livada ispred koje je postavljena tabla sa grbom Grada Valjeva industrijska zona.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:22

 

Pročitajte još i ...

POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore! POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore!

Sindikat zaposlenih u policiji je stao na stranu naroda i aktivno se uključio u proteste protiv tiranije vladajuće kriminalne organizacije.Predsednik ovog sindikata, Dejan Đukić je izjavio da poseduju preko 1.600 ...

PLATA LAŽOVA JE oko 1000 evra?! Kako Vučić ruča u NAJSKUPLJEM RESTORANU?! PLATA LAŽOVA JE oko 1000 evra?! Kako Vučić ruča u NAJSKUPLJEM RESTORANU?!

"Narodna Stranka" je na svom "tviter" profilu objavila sliku koju im je poslao jedan od simpatizera.Na kojoj se vidi Aleksandar Vučić kako sa svojim saradnicima ruča u jednom od najskupljih ...

(VIDEO) PLjAČKA: Još 344 miliona za most koji je otvoren pre 5 meseci (VIDEO) PLjAČKA: Još 344 miliona za most koji je otvoren pre 5 meseci

U Novom Sadu se trenutno dešava jedna potpuno nova dimenzija pljačke i otimačine narodnih para.Vlast predvođena "Srpskom Naprednom Strankom" uspeva da prevaziđe samu sebe i postavi nikad veće standarde u ...

Loading the player...