RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Otkud višak glasačkih listića?

"CIK" BiH odgovornost za neregularan broj listića u "RS" prebacio na firmu "Atlantik BB".

U štampariji tvrde da su listići isporučeni pod kontrolom "CIK"-a.


Odgovornost za neregularan broj biračkih listića u Republici Srpskoj "Centralna izborna komisija BiH" danas je prebacila na banjalučku firmu „Atlantik BB“, koja ih je isporučivala.

Međutim, „vruć krompir“ i očigledne neregularnosti na biralištima u ovoj štampariji vraćaju u dvorište "CIK"-a.

„Zaista ne znam o čemu se radi.

Ne može "Atlantik" da bude odgovoran za broj listića, jer nam je "CIK BiH" bio kontrolor i oni su bili zaduženi za brojanje“, kazao je Berislav Vuković, vlasnik štamparije.

Podsećamo, na nekoliko biračkih mesta u Banjaluci pojavio se i višak glasačkih listića, mahom onih namijenjenih za izbor članova "Predsjedništva BiH".

Na biralištima Centar II/8, Obilićevo I/4 i Obilićevo II/1 pojavio se 21 listić viška, a izvor naše redakcije navodi da su sve nepravilnosti u zapisnicima.

Istovremeno, na biračkom mjestu u naselju Kočićev venac nema dovoljno listića za izbor članova "Predsjedništva BiH".

Na spisku je 750 birača, a samo 730 listića. Na biralištu u Školi učenika u privredi nedostajao je jedan listić za izbor predsjednika RS.
Izvor: Žurnal.info / Foto: Printscreen
 
11.10.2018 05:52

 

Pročitajte još i ...

OTKRIVAMO: Šta se zaista krije iza predloga Maje Gojković o (preletačima) OTKRIVAMO: Šta se zaista krije iza predloga Maje Gojković o (preletačima)

Dosadašnje iskustvo nas uči da iza svakog predloga Maje Gojković stoji isključivo sebičan partijski motiv "SNS"-a.Krupne promene, poput promene "Poslovnika Skupštine Srbije", do sada su najavljivane isključivo kada je "SNS" imao ...

DEVASTIRANA poplavama NE SANIRA ŠTETU: Umesto toga, KUPILI DRON i zaposlili pilota! DEVASTIRANA poplavama NE SANIRA ŠTETU: Umesto toga, KUPILI DRON i zaposlili pilota!

Opština Petrovac na Mlavi, na istoku Srbije, ove godine se našla tokom leta u centru pažnje, najviše zbog katastrofalnih poplava koje su je zadesile.U tom periodu se špekulisalo da je ...

ANGELA MERKEL (PUKLA) NA IZBORIMA U BAVARSKOJ! Ultradesnica sve jača ANGELA MERKEL (PUKLA) NA IZBORIMA U BAVARSKOJ! Ultradesnica sve jača

Prema izlaznim anketama koje je objavila nemačka državna televizija "ARD", "CSU" osvojila 35,5 odsto glasova i time izgubila apsolutnu većinu u pokrajinskom parlamentu tek po drugi put od 1962, što ...

Loading the player...