RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Otkud višak glasačkih listića?

"CIK" BiH odgovornost za neregularan broj listića u "RS" prebacio na firmu "Atlantik BB".

U štampariji tvrde da su listići isporučeni pod kontrolom "CIK"-a.


Odgovornost za neregularan broj biračkih listića u Republici Srpskoj "Centralna izborna komisija BiH" danas je prebacila na banjalučku firmu „Atlantik BB“, koja ih je isporučivala.

Međutim, „vruć krompir“ i očigledne neregularnosti na biralištima u ovoj štampariji vraćaju u dvorište "CIK"-a.

„Zaista ne znam o čemu se radi.

Ne može "Atlantik" da bude odgovoran za broj listića, jer nam je "CIK BiH" bio kontrolor i oni su bili zaduženi za brojanje“, kazao je Berislav Vuković, vlasnik štamparije.

Podsećamo, na nekoliko biračkih mesta u Banjaluci pojavio se i višak glasačkih listića, mahom onih namijenjenih za izbor članova "Predsjedništva BiH".

Na biralištima Centar II/8, Obilićevo I/4 i Obilićevo II/1 pojavio se 21 listić viška, a izvor naše redakcije navodi da su sve nepravilnosti u zapisnicima.

Istovremeno, na biračkom mjestu u naselju Kočićev venac nema dovoljno listića za izbor članova "Predsjedništva BiH".

Na spisku je 750 birača, a samo 730 listića. Na biralištu u Školi učenika u privredi nedostajao je jedan listić za izbor predsjednika RS.
Izvor: Žurnal.info / Foto: Printscreen
 
11.10.2018 05:52

 

Pročitajte još i ...

(FOTO): Da li je ovo (TOP 10) NAJBAHATIJIH funkcionera u Srbiji?! (FOTO): Da li je ovo (TOP 10) NAJBAHATIJIH funkcionera u Srbiji?!

Basnoslovne plate, zapošljavanje bračnih partnera, rođaka i prijatelja, pronevere novca, seksualno uznemiravanje, maltretiranje zaposlenih …Sve su to radili, a rade i dalje, pojedinci među kojima su i političari, ali i direktori ...

PLJAČKA! Novi POKLON IZ BUDŽETA za "AIR Srbiju" JOŠ 14 miliona evra! PLJAČKA! Novi POKLON IZ BUDŽETA za "AIR Srbiju" JOŠ 14 miliona evra!

Aviokompaniji „Er Srbija“ iz državne kase poklonjeno je 11,7 miliona evra da pokrije prošlogodišnje gubitke leta (Beograd – Njujork) i još 2,3 miliona evra za gorivo ove godine, prenela je danas ...

SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?! SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?!

Inicijativa "Ne davimo Beograd" saopštila je danas da je na delu policijski progon aktivista koji su prošle nedelje svojim telima branili i odbranili baku Ružu od izbacivanja na ulicu.Kako se ...

Loading the player...