RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

AKTUELNO: Vučiću i Vučeviću, ovo je zemlja kakvu ste želeli i kakvu ste stvorili!

Novosadska policija u roku od 24 sata rasvetlila je napad na dvojicu mladića albanske nacionalnosti, koji su proteklog vikenda brutalno pretučeni u "Futoškoj" ulici u Novom Sadu.


Kako su preneli mediji, policija je saopštila da su uhapšeni V. R. (22), D. R. (23), M. Z. (19) i J. P. (24), koji se sumnjiče za nasilničko ponašanje i nanošenje teških povreda devetnaestogodišnjaku iz Prizrena. 

Mediji su preneli i da je lakše povrede zadobio 23-ogodišnji mladić iz Novog Sada, albanske nacionalnosti, a da je do incidenta došlo na nacionalnoj osnovi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je prebijanje uz ocenu da svi građani Srbije moraju da imaju jednaku pravnu zaštitu.

“Mi nismo divljaci, ovo je uređena zemlja i niko ne sme da napada nekoga samo zato što je Albanac”, rekao je između ostalog Vučić.

I gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević osudio je napad poručivši: “To nije Novi Sad kakav mi poznajemo i to nije Srbija kakvu hoćemo”.

Žao mi je što donosim loše vesti Vučiću i Vučeviću, ali da, to baš JESTE Srbija kakvu hoćete i kakvu ste stvorili, to baš JESTE Vojvodina kakvu hoćete i kakvu ste stvorili i, na kraju, to baš JESTE Novi Sad kakav hoćete i kakav ste stvorili!

Vaša retorika, uz povremeno nasilničko ponašanje funkcionera vladajuće stranke, jeste ta koja je dovela do toga da ljudi pucaju po šavovima.

Da se ne libe od toga da prebiju ili ubiju onoga ko im se u tom momentu učini neprijateljem ili pretnjom.

Od koga li su to videli? Pa od vas.

Kada davite novinare na inauguraciji. Kada vodite besomučnu kampanju mržnje protiv onih koji pomažu deci, isterujući tako vašu nesposobnost na čistac.

I kada žrtve, heroje, optužite da su alkoholičari. Kada dozvoljavate divljanje radikala u skupštini.

Kada umobolnik na privatnoj televiziji otvorenim pismima targetira protivnike vašeg režima. Kada pretnje političkim protivnicima nastavljate i nakon egzekucije jednog od njih.

Kada "BIA" optuži medije i nevladine organizacije da su opasnost po bezbednost zemlje.

Kada desničari iz udobnih državnih fotelja prete mobilizacijama naše dece u nekim budućim, vašim ratovima.

Kada naoružanu vojsku i policiju koristite u igrokazima namenjenim podizanju rejtinga i deljenju lekcija komšijama.

I kada se zbog mrtvog kriminalca podiže sva policija, a za pogibije radnika ne odgovara niko.

Kada prebijate one koji protestuju zbog toga što organizujete promociju knjige ratnog zločinca, pa ih za to još i osudite. Kada političarka u cipelama od 500 evra pravda otimanje od porodilja.

Kada pretite čupanjem grkljana. Kada vaši funkcioneri listom, od predsednika najmanje mesne zajednice do predsednika Republike, seju mržnju prema svima koji nisu članovi "SNS"-a, dobijete upravo ovo što sada imamo.

Šta, mislili ste da ćete dobiti nešto drugo? Švedsku? Island?


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
11.10.2018 06:11

 

Pročitajte još i ...

OTKRIVAMO: Šta se zaista krije iza predloga Maje Gojković o (preletačima) OTKRIVAMO: Šta se zaista krije iza predloga Maje Gojković o (preletačima)

Dosadašnje iskustvo nas uči da iza svakog predloga Maje Gojković stoji isključivo sebičan partijski motiv "SNS"-a.Krupne promene, poput promene "Poslovnika Skupštine Srbije", do sada su najavljivane isključivo kada je "SNS" imao ...

DEVASTIRANA poplavama NE SANIRA ŠTETU: Umesto toga, KUPILI DRON i zaposlili pilota! DEVASTIRANA poplavama NE SANIRA ŠTETU: Umesto toga, KUPILI DRON i zaposlili pilota!

Opština Petrovac na Mlavi, na istoku Srbije, ove godine se našla tokom leta u centru pažnje, najviše zbog katastrofalnih poplava koje su je zadesile.U tom periodu se špekulisalo da je ...

ANGELA MERKEL (PUKLA) NA IZBORIMA U BAVARSKOJ! Ultradesnica sve jača ANGELA MERKEL (PUKLA) NA IZBORIMA U BAVARSKOJ! Ultradesnica sve jača

Prema izlaznim anketama koje je objavila nemačka državna televizija "ARD", "CSU" osvojila 35,5 odsto glasova i time izgubila apsolutnu većinu u pokrajinskom parlamentu tek po drugi put od 1962, što ...

Loading the player...