RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

BANANA DRŽAVA! Predsednica Vlade ne zna ko stoji iza nelegalnog objekta na Kopaoniku

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da je upoznata sa bespravnom izgradnjom objekta na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku, ali da ne zna ko je investitor, niti "ko stoji iza toga".

"Upoznata sam sa slučajem, ali ne znam ko stoji, ni ko je investitor", kazala je Brnabić šokiranim novinarima.

Upitana o tome ko stoji iza "nepoznate investitorke" Snežane Mitković, koja je izgradila objekat od više od 1.000 kvadratnih metara na vrhu Kopaonika, Brnabić je rekla da ne zna i da je "potpuno nenormalno" da predsednica Vlade "ima odgovor na takva pitanja na događaju gde se promoviše digitalni udžbenik i reforma obrazovanja".

"Očekujete da ja, kao predsednica Vlade, imam odgovore na takvo pitanje.

Ja pokušavam da vodim celu Vladu Srbije i da se bavim strateškim projektima.

Ministarstva se bave svojim resorima, imamo i inspekcije i agencije koje se bave svojim poslom", kazala je Brnabić.

Dodala je da novinari takva "specifična pitanja" treba da pošalju kabinetu Vlade Srbije pre skupa, da bi dobili odgovor na njih."Neverovatno je da ne najavite takvo pitanje, a da od mene očekujete da znam ko stoji iza neke Snežane", rekla je premijerka.

Brnabić je kazala da će tražiti da odgovori Ministarstva odbrane, za koje je rekla da je nadležno za taj slučaj i koje nije dalo odgovore na ta pitanja.
Izvor: Beta.rs, RadioKosava.rs / Foto: TV N1 - Screenshot
 
02.03.2018 06:27

 

Pročitajte još i ...

Slučaj LETEĆI AUTOMOBILI: Da li Vučić ima kapacitet da obavlja državne funkcije?! Slučaj LETEĆI AUTOMOBILI: Da li Vučić ima kapacitet da obavlja državne funkcije?!

Potpredsednik "Narodne stranke" Nikola Jovanović izjavio je danas da najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o proizvodnji letećih automobila u Srbiji izaziva „ozbiljnu zabrinutost u pogledu njegovog kapaciteta da obavlja najvišu ...

SRAMOTA! Umesto o imenima odgovornih, nadležni pričaju o kubicima zemlje uklonjene sa brda SRAMOTA! Umesto o imenima odgovornih, nadležni pričaju o kubicima zemlje uklonjene sa brda

Ni mesec dana od kada se urušio potporni zid na "Koridoru 10" u Grdelici i kada je javnost po prvi put saznala da se na toj deonici čak 11 puta menjao ...

RASTURIO lažljivog Vučića: Kako za jedno dete nema novca u maju, a za drugo, u septembru, ima?! RASTURIO lažljivog Vučića: Kako za jedno dete nema novca u maju, a za drugo, u septembru, ima?!

Sve dok se ne donese sistemsko rešenje kojem će se pomoći svakom bolesnom detetu, davanje jednokratne pomoći države humanitarnim organizacijama nije ništa drugo neko sakupljanje jeftinih političkih poena onih koji ...

Loading the player...