RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

BORIS BEKER: Federer uspešan zbog porodice, ostali se muče!

Najmlađi šampion u istoriji Vimbldona Boris Beker smatra da je porodica glavni faktor sjajnih igara Rodžera Federera u 2017.

Švajcarac je osvojio pet od sedam turnira na kojima je igrao, među njima "Australijen open" i u nedelju "Vimbldon", čiji je postao rekorder sa osam trofeja.Federer se vratio na vrhunski nivo koji nije mogao da dostigne godinama, te posle šestomesečne pauze napredovao sa 16. mesta na startu godine, do trećeg posle tri "Grend slema".

"Mislim da je njegova tajna porodični život, njegova žena i deca i cela porodična pozadina, koji predstavljaju bazu podrške.

Mislim da bez njih ne bi mogao da uradi ono što radi sada. Mislim da je prvi koji je to "prigrlio". Mislim da se neki drugi igrači muče s tim, pokušavaju da udovolje svima.

Ali je Rodžer napao pravi balans kada je teniser, kada je otac, kad je suprug, kada je porodični čovek. To je pravi razlog zašto je i dalje uspešan", rekao je Beker za "BBC".

Federer je odac četvoro dece, ima dva para blizanaca, ćerki i sinova.

Proteklih godina očevi su postali i njegovi najveći rivali, Novak Đoković ima sina i čeka drugo dete, a Endi Mari ima ćerku.

Jedino Rafael Nadal još nije zasnovao porodicu.
Izvor: BBC.com / Foto: Getty images

 
17.07.2017 09:25

 

Pročitajte još i ...

SAZNAJEMO EU podseća vlast u Srbiji da poštuje slobodu medija SAZNAJEMO EU podseća vlast u Srbiji da poštuje slobodu medija

Evropska unija (EU) podsetila je Beograd, povodom optužbi partije ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina, "Pokreta socijalista", na račun urednika "KRIK"-a Stevana Dojčinovića, da će pratiti poštovanje slobode medija u Srbiji ...

OTKRIVAMO: Čijih je (1700 kvadrata) u Knez Mihailovoj! OTKRIVAMO: Čijih je (1700 kvadrata) u Knez Mihailovoj!

Mreža za restituciju će tražiti od nadležnih državnih organa da se imovina oduzeta posle "Drugog svetskog rata" vraća starim vlasnicima u naturi.Koordinator "Mreže za restituciju" u Srbiji Mile Antić rekao ...

NOVAK DJOKOVIĆ: Vraćam se na teren u Australiji! NOVAK DJOKOVIĆ: Vraćam se na teren u Australiji!

"Lakat je dobro, pošto je kost u pitanju radi se o procesu i potrebno je vreme.Ne želim da žurim" poručio je Nole i priznao da je bio u iskušenju da uđe ...

Loading the player...