RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

DMITROVIĆ: Neko je doneo odluku da se NOVOSTI ugase!

Bojim se da je negde doneta odluka da se Večernje novosti ugase, rekao je listu "Danas" Ratko Dmitrović koji je u utorak podneo ostavku na mesto glavnog urednika tog lista.

"Ne vidim ni jedan valjan razlog ostanka u Novostima", rekao je Dmitrović.


Na pitanje zašto misli da je doneta odluka o gašenju lista, Dmitrović je rekao da se se od prošlonedeljnog apela zaposlenih do danas ništa nije promenilo.

Dmitrović je, na pitanje, da li je bilo pritisaka na njega, rekao - "apsolutno ne".

U saopštenju, koje je podržao Dmitrović, zaposleni "Novosti" traže od Vlade Srbije da pomogne kompaniji kojoj zbog nagomilanih dugova preti gašenje.

"Od Vlade tražimo da reši problem, jer nema ko drugi. Milan Beko je vlasnik, ali "Novostima" upravlja Vlada Srbije od 2011. godine", ukazao je Dmitrović.

Izvor: FoNet / Foto: Medija Centar Beograd
 
19.05.2017 14:03

 

Pročitajte još i ...

HAOS Požar na Lovćenu i dalje gori, traže se dobrovoljci! HAOS Požar na Lovćenu i dalje gori, traže se dobrovoljci!

Požari su i dalje aktivni u podnožju Lovćena, a vatra preti da ugrozi i "Njegošev mauzolej", turističke objekte, avanturistički park i kuće meštana u "Nacionalnom parku na Lovćenu", zbog čega ...

OTKRIVAMO Predsednik Južne Koreje: Po svaku cenu ću sprečiti rat! OTKRIVAMO Predsednik Južne Koreje: Po svaku cenu ću sprečiti rat!

Predsednik Južne Koreje Mun Džae In izjavio je da neće biti rata na (Korejskom poluostrvu) uprkos tenzijama zbog nuklearnog i balističkog programa severnog suseda."Svi u Južnoj Koreji su teško radili ...

SAZNAJEMO Polovni automobili uskoro će biti neverovatno POVOLJNI! SAZNAJEMO Polovni automobili uskoro će biti neverovatno POVOLJNI!

Cena polovnjaka u Srbiji trebalo bi uskoro da bude znatno niža, tako da ako ste planirali da kupite polovni automobil sačekajte još malo.Nemačka i Švajcarska donele su zakone koji nalažu ...

Loading the player...