RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

DMITROVIĆ: Neko je doneo odluku da se NOVOSTI ugase!

Bojim se da je negde doneta odluka da se Večernje novosti ugase, rekao je listu "Danas" Ratko Dmitrović koji je u utorak podneo ostavku na mesto glavnog urednika tog lista.

"Ne vidim ni jedan valjan razlog ostanka u Novostima", rekao je Dmitrović.


Na pitanje zašto misli da je doneta odluka o gašenju lista, Dmitrović je rekao da se se od prošlonedeljnog apela zaposlenih do danas ništa nije promenilo.

Dmitrović je, na pitanje, da li je bilo pritisaka na njega, rekao - "apsolutno ne".

U saopštenju, koje je podržao Dmitrović, zaposleni "Novosti" traže od Vlade Srbije da pomogne kompaniji kojoj zbog nagomilanih dugova preti gašenje.

"Od Vlade tražimo da reši problem, jer nema ko drugi. Milan Beko je vlasnik, ali "Novostima" upravlja Vlada Srbije od 2011. godine", ukazao je Dmitrović.

Izvor: FoNet / Foto: Medija Centar Beograd
 
19.05.2017 14:03

 

Pročitajte još i ...

SAZNAJEMO: Uhapšene (93 osobe), među kojima i više odgovornih u (Azotari) SAZNAJEMO: Uhapšene (93 osobe), među kojima i više odgovornih u (Azotari)

Pripadnici "MUP"-a su u više odvojenih akcija na suzbijanju kriminala i korupcije na teritoriji Srbije uhapsili (93 osobe), među kojima i više odgovornih lica "HIP" Azotare.Protiv još (38 lica) podnete ...

ZAJEBAVANJE GLADNOG NARODA: Vučić razgovarao sa Sorošem o saradnji!? ZAJEBAVANJE GLADNOG NARODA: Vučić razgovarao sa Sorošem o saradnji!?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom predsednika "Upravnog odbora Fonda za otvoreno društvo" Aleksom Sorošem, sa kojim je razgovarao o regionalnoj saradnji i podršci ove "Fondacije" evropskim integracijama ...

KOSTIĆ: Nekompetentnost, korupcija i paranoja pustoše Srbiju! KOSTIĆ: Nekompetentnost, korupcija i paranoja pustoše Srbiju!

Isuviše veliki broj pojedinaca i institucija očekuje da "Srpska akademije nauka i umetnosti" (SANU) kolektivnim glasom komentariše dnevno politička zbivanja, izjavio je predsednik "SANU" Vladimir Kostić na svečanosti povodom dana Akademije.On ...

Loading the player...