RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

DMITROVIĆ: Neko je doneo odluku da se NOVOSTI ugase!

Bojim se da je negde doneta odluka da se Večernje novosti ugase, rekao je listu "Danas" Ratko Dmitrović koji je u utorak podneo ostavku na mesto glavnog urednika tog lista.

"Ne vidim ni jedan valjan razlog ostanka u Novostima", rekao je Dmitrović.


Na pitanje zašto misli da je doneta odluka o gašenju lista, Dmitrović je rekao da se se od prošlonedeljnog apela zaposlenih do danas ništa nije promenilo.

Dmitrović je, na pitanje, da li je bilo pritisaka na njega, rekao - "apsolutno ne".

U saopštenju, koje je podržao Dmitrović, zaposleni "Novosti" traže od Vlade Srbije da pomogne kompaniji kojoj zbog nagomilanih dugova preti gašenje.

"Od Vlade tražimo da reši problem, jer nema ko drugi. Milan Beko je vlasnik, ali "Novostima" upravlja Vlada Srbije od 2011. godine", ukazao je Dmitrović.

Izvor: FoNet / Foto: Medija Centar Beograd
 
19.05.2017 14:03

 

Pročitajte još i ...

SABOR SPC ODLUČIO: Crkveni kalendar dobio je PET NOVIH praznika! SABOR SPC ODLUČIO: Crkveni kalendar dobio je PET NOVIH praznika!

Sveti arhijerejski sabor "Srpske pravoslavne crkve" ustanovio je pet novih praznika u kalendaru SPC."Sabor je jednoglasno odlučio da večnom Saboru svetih pribroji ili kanonizuje patrijarha pećkog Pajsija Janjevca, čiji će ...

LUDILO MOZGA: Izveštaj SNS o troškovima kampanje nedostupan zbog obimnosti?! LUDILO MOZGA: Izveštaj SNS o troškovima kampanje nedostupan zbog obimnosti?!

Izveštaj o troškovima izborne kampanje za predsedničke izbore "Agenciji za borbu protiv korupcije" podnelo je 10 od 11 učesnika predsedničkih izbora.Izveštaji su dostupni na sajtu Agencije, sem izveštaja "Srpske napredne ...

UPISNA GROZNICA: Na ovim fakultetima je najveća navala! UPISNA GROZNICA: Na ovim fakultetima je najveća navala!

Najveća navala za studije na "Univerzitetu u Beogradu" i ove godine očekuje se na "Fakultetu organizacionih nauka", na "Elektrotehničkom" i "Matematičkom fakultetu" – zbog profila usmerenih na informacione tehnologije.Istraživanja o ...

Loading the player...