RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

DOSTA BRE VIŠE LUPETANJA! Prestižemo jednu po jednu zemlju, prestićićemo i Bugarsku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić opet lupeta i najstrašnije laže ovaj narod.

Izjavio je da Srbija po proseku plata prestiže jednu po jednu zemlju, a do kraja godine prestićiće više zemalja.


„I Bugarsku ćemo da prestignemo, koja je članica "Evropske unije", od njih imamo i veće plate i penzije“, naveo je Vučić posle otvaranja logističkog centra "Lidla" u Novoj Pazovi.

Vučić je kazao da se mnogi pitaju zašto plate nisu mogle odmah da budu veće.

U odgovoru na to pitanje, Vučić je kazao da je bio poklonik stava da je važnije da se prvo smanji nezaposlenost odlaskom mladih ljudi iz zemlje.

„Da zaposlimo što više, makar i sa nižim platama. Ali da prvo zaposlimo ljude pa da podižemo standard. Uvek se zalažemo za veću zaposlenost.

Nezaposlenost će za godinu dana biti na proseku "Evropske unije", upola nižu u odnosu na neke balkanske zemlje“, naveo je Vučić.

Podsetio je da je 2011. nezaposlenost bila 25,9 odsto, a sada je oko 12 odsto jer su mladi u velikom broju pobegli iz Srbije.

„Sad polako dižemo i plate i penzije. Ti razgovori su završeni i tako će biti.

To je sad sa "MMF" borba, oni kažu može 6 ili 7 odsto a mi bismo malo više. Eto dobre vesti“, rekao je Vučić.
Izvor: RadioKosava.rs, B92.net / Foto: Printscreen YouTUBE.com
 
12.06.2018 05:32

 

Pročitajte još i ...

Direktorka javnog preduzeća i svekrva dobile stanove za socijalne slučajeve, a u njima NI NE ŽIVE! Direktorka javnog preduzeća i svekrva dobile stanove za socijalne slučajeve, a u njima NI NE ŽIVE!

Vladajuća koalicija "SNS" i "SPS" u Valjevu odbila je da raspravlja o reviziji dodeljenih gradskih stanova za socijalne slučajeve, iako jedan od tih stanova koristi direktorka JKP “Vidrak” Jelena Kalat ...

(Drugi kosovski boj) je NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA koje je Ivona Jevtić izvaljivala u DNEVNIKU! (Drugi kosovski boj) je NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA koje je Ivona Jevtić izvaljivala u DNEVNIKU!

U danima kada na čelo jedne od najpoznatijih svetskih institucija koje I DALJE POSTOJE u Srbiji dolazi osoba koja nema dve blage ni o čemu, pa ni o tome koliko ...

Političko - policijska inkvizicija u Srbiji: UNUTRAŠNJI NEPRIJATELJI SRBIJE Političko - policijska inkvizicija u Srbiji: UNUTRAŠNJI NEPRIJATELJI SRBIJE

Sve češće se na političkoj sceni Srbije u parlamentu i radu poliitčkih partija, u na vlasti i tabloidima koriste izrazi „izdajnik“, “strani plaćenik“ ili se u bezbednom sektoru Srbije (službe ...

Loading the player...