RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

EX ŽUTI BAHATI TAJKUN VESIĆ: Trećina grada nema kanalizaciju, a kad će dobiti – NE ZNA SE!

Verovatno ste primetili da se u Beograd vratio onaj grozni miris stajskog đubriva, zbog kojeg stalno mislimo da smo ugazili u nešto i zatvaramo prozore, čak i kad nam je potrebno da se izluftiramo.


Pa, nadležni su odlučili da nam objasne o čemu je reč.

Neprijatni mirisi već godinama se javljaju krajem juna i početkom jula, a u nekoliko navrata nadležni iz "Grada Beograda" su tvrdili da potiču sa njiva u predgrađu prestonice.

Bilo bi lepo da je tako, i možda, samo možda, bismo uspeli i da ubedimo sebe da je to normalno i lakše podnesemo taj smrdljivi period.

Posle je bila priča o zapaljenoj deponiji – ok, preživećemo nekako.

A sad je zamenik gradonačelnika ex žuti tajkun Goran Vesić konačno rešio da nam kaže istinu i sve je postalo još smrdljivije. 

Ne možemo da kažemo da smo iznenađeni, samo smo još više zgađeni.

Naime, ispostavilo se da neprijatni mirisi na koje se poslednjih dana žale Beograđani, a posebno stanovnici Karaburme i Mirijeva, potiču sa rukavca Ade Huje koji je fekalan, otkrio je Vesić tokom svoje posete "Centru za socijalni rad" u Surčinu.


"Smrad se oseća zbog otvorene fekalne kanalizacije, a problem je u tome što trećina Beograda nema nikakvu kanalizaciju, kao i u tome što naši kanali i neke manje reke služe kao otvorena fekalna kanalizacija" izjavio je Vesić.

On je dodao da "Grad Beograd" radi na tome da ljudi dobiju kanalizaciju, ali je, kako je istakao, taj posao skup i košta više od milijardu evra.


"Pored toga mora se uraditi i fabrika za preradu otpadnih voda" zaključio je Vesić.

Pa, Beograđani, udahnite duboko – dobro došli u 21. vek!

Možda nemate kanalizaciju, ali kupujete jelku od 83.000 evra.

Možda vam fekalije teku gradom, ali imaćete 54 fontane – kako vam se dopadaju? 

Svi radovi teku i brže nego što je planirano i u jednom momentu zablistaće taj "Beograd na vodi"

A, kako stvari stoje – neće biti samo na vodi.
Izvor: Noizz.rs / Foto: Printscreen, Promo, Screenshot, Agencije
 
10.07.2018 07:03

 

Pročitajte još i ...

OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU! OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU!

„Neću da načelnikovim rođacima, prijateljima i ljubavnicama krečim stanove, lokale i poslovne prostore i da za to budem nagrađen sa deset do dvadeset odsto na platu.“To je pre nekoliko meseci ...

LOPOVSKA DRŽAVA: Sprema se povećanje TV pretplate?! LOPOVSKA DRŽAVA: Sprema se povećanje TV pretplate?!

U "Ministarstvu kulture i informisanja" očekuju da će javni servisi – "RTS" i "RTV" i ove godine iz budžeta dobiti četiri milijarde dinara.Kako pišu beogradski mediji, 3,1 milijarda pripala bi "RTS"-u, ...

BRUKA I SRAMOTA: SNS u Lazarevcu uklonio Koraksove i Petričićeve karikature! BRUKA I SRAMOTA: SNS u Lazarevcu uklonio Koraksove i Petričićeve karikature!

Lokalne vlasti u Lazarevcu naredile su uklanjanje karikatura Dušana Petričića i Predraga Koraksića iz prostorija biblioteke „Dimitrije Tucović“, koje su bile postavljene u okviru izložbe „Karikature od naših života“, saopštio ...

Loading the player...