RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

(FOTO, VIDEO): Gledamo u Zlatnu kapiju Beograda i pitamo se ko je ovde lud?!

Neka sad zaneme svi hejteri koji su kritikovali novogodišnje ukrase po Beogradu u koje se svake godine ulaže i svake godine izgledaju isto – jer ovako nešto još nismo videli na ulicama našeg grada.


Počelo je „nacionalnim tunelom“ na Obilićevom vencu, za koji pojma nismo imali ni zašto je tu, ni čemu služi, ni gde vodi.

Zapravo, ne znamo ni sad, ali je baš zbog svoje beskorisnosti i besmislenosti postao lokalna atrakcija. 

Onda je dobio „produžetak“ u vidu zlatnog lavirinta koji nas je uverio da nas neko zeza, a ubrzo se ispostavio podjednako kvalitetan koliko je i koristan.

Međutim, sad je stiglo vreme za glavni novogodišnji detalj na glavnom šetalištu glavnog grada, ukras koji će ostavljati bez daha sve one silne strance koji dođu da troše pare u Beogradu, a Beograđane ispuniti ponosom: Zlatna kapija Beograda.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:37

 

Pročitajte još i ...

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara! PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara!

Prema statističkim podacima oko 10.000 lekara otišlo je na rad u inostranstvo iz Srbije u proteklih 20 godina."Lekarska komora Srbije" oko 800 lekara godišnje izda sertifikat dobre prakse, koji je ...

SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona) SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona)

Srbija ima obavezu da do 2020. godine 27 odsto električne energije proizvodi iz obnovljivih izvora energije.Tu kvotu je postavila "Evropska energetska zajednica" i upravo je to razlog zbog kojeg država ...

OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU! OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU!

„Neću da načelnikovim rođacima, prijateljima i ljubavnicama krečim stanove, lokale i poslovne prostore i da za to budem nagrađen sa deset do dvadeset odsto na platu.“To je pre nekoliko meseci ...

Loading the player...