RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

(FOTO, VIDEO): Gledamo u Zlatnu kapiju Beograda i pitamo se ko je ovde lud?!

Neka sad zaneme svi hejteri koji su kritikovali novogodišnje ukrase po Beogradu u koje se svake godine ulaže i svake godine izgledaju isto – jer ovako nešto još nismo videli na ulicama našeg grada.


Počelo je „nacionalnim tunelom“ na Obilićevom vencu, za koji pojma nismo imali ni zašto je tu, ni čemu služi, ni gde vodi.

Zapravo, ne znamo ni sad, ali je baš zbog svoje beskorisnosti i besmislenosti postao lokalna atrakcija. 

Onda je dobio „produžetak“ u vidu zlatnog lavirinta koji nas je uverio da nas neko zeza, a ubrzo se ispostavio podjednako kvalitetan koliko je i koristan.

Međutim, sad je stiglo vreme za glavni novogodišnji detalj na glavnom šetalištu glavnog grada, ukras koji će ostavljati bez daha sve one silne strance koji dođu da troše pare u Beogradu, a Beograđane ispuniti ponosom: Zlatna kapija Beograda.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:37

 

Pročitajte još i ...

DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe! DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe!

U Beogradu, a i širom Srbije počinju novi protest „1 od 5 miliona“.Ispred takozvane „televizije“ "Pink" okupili su se Boško Obradović i pristalice "Srpskog Pokreta Dveri", koji je tamo održao ...

PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu! PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je na poklon psa, šarplaninca, od srpskog predsednika Vučića, ali sve se završilo na fotografisanju.Prema izvoru iz Predsedništva pas je ostao u Beogradu, odnosno nije ...

LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon! LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, "SNS" brigade su se trudile da se ne izgube ...

Loading the player...