RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

GLAVNA STANICA TOPČIDER JE I DALJE U 19-tom VEKU: U voz preko šina, čekaonica kao javni WC!

Glupost koju je napravila beogradska vlast na čelu sa Malim doktor Sinišom i Radojičić doktor Zokijem kada je odlučila da uništi "Glavnu železničku stanicu" – sada se obija o glavu svima u glavnom gradu!


Tačnije, svima koji žele negde da putuju vozom.

Genijalna ideja da glavnu stanicu glume „Prokop“ i „Topčider“ toliko je dobra da ne možemo da verujemo svojim očima, sada svi koji trebaju negde da putuju sa Topčidera, ako žele da dođu do voza, prvo moraju da pređu preko šina.

Ako dođu ranije, moraju da se guraju u čekaonici koja je veličine jednog toaleta na svakoj normalnoj železničkoj stanici.

Putokazi za bitne tačke na stanici su ispisani auto-lakom na betonu.

Napredno, nema šta.

Ko god da je odlučio da se stanici „Topčider“ dodeli uloga nekakve glavne stanice (makar samo privremeno) ili je lud ili nema pojma o železičkim stanicama.Čak i kada je građena, a to je bilo u 19. veku, ona je pravljena da bude samo lokalna stanica za tadašnji najelitniji deo Beograda, a ne mesto na kome treba da u istom trenutku bude 1.000 putnika.
Izvor: Gerila.rs / Foto: Gerila.rs, Agencije, Printscreen
 
27.07.2018 09:36

 

Pročitajte još i ...

SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?! SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?!

Inicijativa "Ne davimo Beograd" saopštila je danas da je na delu policijski progon aktivista koji su prošle nedelje svojim telima branili i odbranili baku Ružu od izbacivanja na ulicu.Kako se ...

SAZNAJEMO: Radnici „IKARBUSA“ u štrajku, nisu primili plate od septembra! SAZNAJEMO: Radnici „IKARBUSA“ u štrajku, nisu primili plate od septembra!

Zaposleni u "Ikarbus"-u održali su danas štrajk upozorenja nezadovoljni kašnjenjem zarada i funkcionisanjem fabrike.Štrajk upozorenja organizuje Sindikalna organizacija "Ikarbus", reprezentativan i jedini sindikat u fabrici, okuplja 258 zaposlenih kojima još nije ...

O IZBORIMA U LUČANIMA: Većina listi Aleksandar Vučić uz brojne nepravilnosti O IZBORIMA U LUČANIMA: Većina listi Aleksandar Vučić uz brojne nepravilnosti

Kvalitet izbornog procesa u Lučanima je bio veoma loš, dok atmosfera izbornog dana nije bila u skladu sa standardima za slobodne i fer izbore jer su zabeleženi pritisci na birače, ...

Loading the player...