RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

GLAVNA STANICA TOPČIDER JE I DALJE U 19-tom VEKU: U voz preko šina, čekaonica kao javni WC!

Glupost koju je napravila beogradska vlast na čelu sa Malim doktor Sinišom i Radojičić doktor Zokijem kada je odlučila da uništi "Glavnu železničku stanicu" – sada se obija o glavu svima u glavnom gradu!


Tačnije, svima koji žele negde da putuju vozom.

Genijalna ideja da glavnu stanicu glume „Prokop“ i „Topčider“ toliko je dobra da ne možemo da verujemo svojim očima, sada svi koji trebaju negde da putuju sa Topčidera, ako žele da dođu do voza, prvo moraju da pređu preko šina.

Ako dođu ranije, moraju da se guraju u čekaonici koja je veličine jednog toaleta na svakoj normalnoj železničkoj stanici.

Putokazi za bitne tačke na stanici su ispisani auto-lakom na betonu.

Napredno, nema šta.

Ko god da je odlučio da se stanici „Topčider“ dodeli uloga nekakve glavne stanice (makar samo privremeno) ili je lud ili nema pojma o železičkim stanicama.Čak i kada je građena, a to je bilo u 19. veku, ona je pravljena da bude samo lokalna stanica za tadašnji najelitniji deo Beograda, a ne mesto na kome treba da u istom trenutku bude 1.000 putnika.
Izvor: Gerila.rs / Foto: Gerila.rs, Agencije, Printscreen
 
27.07.2018 09:36

 

Pročitajte još i ...

Otkrivanje afere TRGOVINA SMRĆU uništilo je život lekara, PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN Otkrivanje afere TRGOVINA SMRĆU uništilo je život lekara, PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN

Kada je raskrinkao korupcionaški osinjak u "Hitnoj pomoći", dr. Borko Josifovski verovatno nije ni slutio da će umesto pohvala za savesnost dobiti dugogodišnje pretnje po život i otkaz.Moralnu satisfakciju, ne ...

OTKRIVAMO: Šta se zaista krije iza predloga Maje Gojković o (preletačima) OTKRIVAMO: Šta se zaista krije iza predloga Maje Gojković o (preletačima)

Dosadašnje iskustvo nas uči da iza svakog predloga Maje Gojković stoji isključivo sebičan partijski motiv "SNS"-a.Krupne promene, poput promene "Poslovnika Skupštine Srbije", do sada su najavljivane isključivo kada je "SNS" imao ...

DEVASTIRANA poplavama NE SANIRA ŠTETU: Umesto toga, KUPILI DRON i zaposlili pilota! DEVASTIRANA poplavama NE SANIRA ŠTETU: Umesto toga, KUPILI DRON i zaposlili pilota!

Opština Petrovac na Mlavi, na istoku Srbije, ove godine se našla tokom leta u centru pažnje, najviše zbog katastrofalnih poplava koje su je zadesile.U tom periodu se špekulisalo da je ...

Loading the player...