RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

GLAVNA STANICA TOPČIDER JE I DALJE U 19-tom VEKU: U voz preko šina, čekaonica kao javni WC!

Glupost koju je napravila beogradska vlast na čelu sa Malim doktor Sinišom i Radojičić doktor Zokijem kada je odlučila da uništi "Glavnu železničku stanicu" – sada se obija o glavu svima u glavnom gradu!


Tačnije, svima koji žele negde da putuju vozom.

Genijalna ideja da glavnu stanicu glume „Prokop“ i „Topčider“ toliko je dobra da ne možemo da verujemo svojim očima, sada svi koji trebaju negde da putuju sa Topčidera, ako žele da dođu do voza, prvo moraju da pređu preko šina.

Ako dođu ranije, moraju da se guraju u čekaonici koja je veličine jednog toaleta na svakoj normalnoj železničkoj stanici.

Putokazi za bitne tačke na stanici su ispisani auto-lakom na betonu.

Napredno, nema šta.

Ko god da je odlučio da se stanici „Topčider“ dodeli uloga nekakve glavne stanice (makar samo privremeno) ili je lud ili nema pojma o železičkim stanicama.Čak i kada je građena, a to je bilo u 19. veku, ona je pravljena da bude samo lokalna stanica za tadašnji najelitniji deo Beograda, a ne mesto na kome treba da u istom trenutku bude 1.000 putnika.
Izvor: Gerila.rs / Foto: Gerila.rs, Agencije, Printscreen
 
27.07.2018 09:36

 

Pročitajte još i ...

KRIMINAL: Platiš SNS-u 200 evra po kvadratu i gradiš koliko i gde hoćeš KRIMINAL: Platiš SNS-u 200 evra po kvadratu i gradiš koliko i gde hoćeš

Zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda Nikola Jovanović zatražio je od zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da zaustavi divlju gradnju, za koju je ocenio da je ...

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Umesto Vučićevog (ekonomskog buma) – pad proizvodnje! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Umesto Vučićevog (ekonomskog buma) – pad proizvodnje!

Industrijska proizvodnja u Nišu opala je za 3,5 odsto u prvih šest meseci ove godine u odnosu na isti period prošle godine.Najveći pad zabeležen u proizvodnji kapitalnih proizvoda i to ...

PIČIĆ PO UGLEDU NA GAZDU: Zaječarci su lenji jer neće da rade za 300 evra! PIČIĆ PO UGLEDU NA GAZDU: Zaječarci su lenji jer neće da rade za 300 evra!

Gostovanje gradonačelnika Zaječara Boška Ničiča 18. avgusta u jutarnjem programu „Happy“ televizije izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, nakon objavljivanja samo dela gostovanja u kome gradonačelnik govori o stanju ...

Loading the player...