RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

(HAOS) NIKO NEĆE S KOKEZOM: Selektora Srbije nema ni u najavi!

Ako je predsednik "Fudbalskog saveza Srbije" oterao Slavoljuba Muslina uprkos direktnom plasmanu reprezentacije na "Mundijal", nije ni čudo što su ga odbili Dragan Stojković Piksi i Veljko Paunović.

Dragan Stojković Piksi odjavio je Slavišu Kokezu, u selektorsku fotelju neće ni Veljko Paunović, pa se postavlja pitanje hoće li Slavoljub Muslin uopšte dobiti dostojnog naslednika.

Sudeći po ovome što rade čelnici "Fudbalskog saveza Srbije" - neće, jer sada je jasno kao dan da ne postoji nikakav plan kada je reč o odabiru selektora.

- Ako su smenili Muslina, trebalo je da dovedu boljeg trenera od njega ... "Reprezentacija" je sada na turističkom putovanju sa v. d. trenerom, koji ih sigurno neće voditi u Rusiju. Mnogo je to autogolova - nedavna izjava generalnog direktora "Crvene zvezde" Zvezdana Terzića za "Nedeljnik" dovoljno odslikava stanje u "Fudbalskom savezu Srbije".Na Terazijama tako nastavljaju da lutaju, a rešenja nema ni u najavi. Potencijalni kandidati za novog selektora opet će se ređati kao na traci, a već je izvesno da nijedan neće biti dostojan smenjenog Slavoljuba Muslina.- Bićemo jedina zemlja na svetu koja na žrebu grupa za Svetsko prvenstvo neće imati selektora reprezentacije - jasan je komentar navijača na tekst o Kokezi i Piksiju.

Bilo kako bilo - jedno je sigurno. Niko neće s Kokezom!Što je i logično, jer ako se predsednik "Fudbalskog saveza Srbije" onako poneo prema Slavoljubu Muslinu, šta tek mogu da očekuju ostali.
Da se zna - MIHAJLOVIĆ I ANTIĆ NEPOŽELJNI U "FSS"


Zanimljivo je da među kandidatima za novog selektora nijednog trenutka nije bilo dvojice možda i najuspešnijih trenera u poslednje vreme - Radomira Antića i Siniše Mihajlovića.

Obojica su proglašena nepoželjnim na Terazijama jer su tužili "Fudbalski savez Srbije".
Izvor: Kurir.rs / Foto: Dragan Kadić, Profimedia.rs
 
14.11.2017 22:17

 

Pročitajte još i ...

KO JE DO SADA KONTROLISAO? Počela s radom nacionalna laboratorija za kontrolu KO JE DO SADA KONTROLISAO? Počela s radom nacionalna laboratorija za kontrolu

"Laboratorija za ispitivanje i kontrolu kvaliteta mleka" u celoj Srbiji počela je danas da radi, a dobijanje akreditacije se očekuje do kraja ove godine, saopštilo je "Ministarstvo poljoprivrede".Stručnjaci će kontrolisati kvalitet ...

SAZNAJEMO: EU formirala radnu grupu za borbu protiv (lažnih vesti) SAZNAJEMO: EU formirala radnu grupu za borbu protiv (lažnih vesti)

"Evropska unija" formirala je radnu grupu koja treba da doprinese identifikovanju lažnih vesti i koja će predložiti načine za rešavanje tog problema u jeku zabrinutosti da bi lažne informacije mogle ...

AMSS: Neophodna zimska oprema zbog snega i poledice AMSS: Neophodna zimska oprema zbog snega i poledice

"Auto moto savez Srbije" apelovao je na vozače da budu oprezni u vožnji zbog snega i poledice na drumovima i da na put ne kreću bez zimske opreme."AMSS" je naveo ...

Loading the player...