RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava Youtube kanal

Legendarna buba na kineski način – Great Wall predstavio električno vozilo ORA Punk Cat

Kada već neće to da urade Nemci, hoće Kinezi!

Predstavljen na događaju Auto Shanghai 2021, električni automobil ORA Punk Cat je izazvao mnogo komentara.

Kineska grupacija Great Wall i njihov brend za električna vozila ORA su na ovom događaju predstavili svoje novo električno vozilo.      

Da li vam izgleda poznato? Niste jedini, očigledno da su Kinezi pronašli inspiraciju u legendarnom modelu Volkswagen Beetle, nama poznatiju kao Buba.

Nemački proizvođač je 2019. godine odlučio da "ubije" Bubu, a jedan od nepotvrđenih razloga je bio taj da će se ovaj model ponovo "roditi" kao električno vozilo sa četvoro vrata.

Kao što možete i sami da vidite, ORA Punk Cat veoma podseća na to vozilo. Ovaj proizvođač nije otkrio nikakve specifikacije ovog vozila, ali postoje navodi da će biti iste kao kod njihovog prethodnog vozila, ORA Haomo.

Ne zna se mnogo toga o ovom vozilu, komandna tabla će posedovati i displej. Pretpostavlja se da će cena ovog automobila varirati, te će početna biti oko 15.000 dolara, a najskuplji model će koštati nešto više od 22.000 dolara.  

Ono što čini ovaj automobil interesantnim je upravo njegov izgled, a kako živimo u digitalnom svetu, Volkswagen je veoma brzo imao reakciju na električno vozilo Ora Punk Cat. 

Ukoliko Volkswagen želi nešto da preduzme povodom ovog modela, moraće da požuri, pošto Great Wall planira da plasira Punk Cat do kraja ove godine!     

Izvor/foto: mondo.rs
 
25.04.2021 10:02

 

Pročitajte još i ...

Pozlaćeni Tesla i iPhone: prava egzotika Pozlaćeni Tesla i iPhone: prava egzotika

Specijalno kućište telefona inspirisano je EV Ilona Maska. Kompanija Caviar spremila je iznenađenje za svoje klijente, u vidu super-luksuznog Teslinog Modela S, ukrašenog zlatom najveće čistoće!       Zajedno s nesvakidašnjom verzijom popularnog EV stižu i ...

U svojim Calendar aplikacijama Google dodaje Maps dodatak sa mnogo prednosti U svojim Calendar aplikacijama Google dodaje Maps dodatak sa mnogo prednosti

Google dodaje Maps dodatak u okviru Calendar aplikacija. Novi dodatak donosi korisnicima mnoge prednosti. Putovanja i sastanci uživo tokom pandemije polako se vraćaju u normalu, a Google želi da bude spreman za bezbedno poslovanje ...

Nordeus Hub – prostor za saradnju gaming zajednice Nordeus Hub – prostor za saradnju gaming zajednice

Danas počinje sa radom Nordeus Hub, besplatan co-working prostor na Novom Beogradu koji je specijalno kreiran za potrebe gaming industrije.Kao prvi prostor ovog tipa zemlji, Hub je namenjen razvoju indie ...

Loading the player...