RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

LGBT zastave na protestu, uprkos protivljenju organizatora!

“Građani su super reagovali”, rekao je za "VICE" jedan od aktivista "LGBT" zajednice.

Nakon što je na prošlonedeljnom protestu protiv nasilja došlo do napada na "Prajd info centar", "LGBT+" aktivisti su na poslednji, održan u subotu, izašli sa zastavama svoje zajednice.


Međutim kako je potvrđeno za "VICE" ni ovog puta nije moglo da prođe bez manjih problema.

Naime, oganizatori i redari protesta “Jedan od 5 miliona”, zatražili su od građana okupljenih ispod ovih zastava da ih sklone uz obrazloženje da je dogovor da ne bude nikakvih.

Filip Vulović, jedan od ljudi koji su nosili zastave, rekao je za "VICE" da je u samom startu postojao problem sa redarima, ali da su reakcije građana bile super.

On je govoreći o iskustvu na protestu, rekao da im redari u početku nisu dozvolili da nose zastave.

"Nakon kratke rasprave dozvolili su nam da idemo sa zastavama, ali su nas zadržali da ne budemo u blizini Boška Obradovića i kamiona.

Nakon toga nije se dogodio nijedan incident. Građani su nam prilazili, čestitali, mahali. Nije bilo dobacivanja.

Ni jedne jedine ružne reči, osim problema sa redarima. Pre pet godina ovo ne bi bilo moguće" rekao je Filip.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
28.12.2018 06:51

 

Pročitajte još i ...

SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu! SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu!

Autobus koji prevozi đake na relaciji čačanskih sela Mrčajevci – Ostra nije saobraćao dva dana zbog anagažovanja za prevoz članova i simpatizera "Srpske napredne stranke" na doček ruskog predsednika Vladimira ...

POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore! POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore!

Sindikat zaposlenih u policiji je stao na stranu naroda i aktivno se uključio u proteste protiv tiranije vladajuće kriminalne organizacije.Predsednik ovog sindikata, Dejan Đukić je izjavio da poseduju preko 1.600 ...

PLATA LAŽOVA JE oko 1000 evra?! Kako Vučić ruča u NAJSKUPLJEM RESTORANU?! PLATA LAŽOVA JE oko 1000 evra?! Kako Vučić ruča u NAJSKUPLJEM RESTORANU?!

"Narodna Stranka" je na svom "tviter" profilu objavila sliku koju im je poslao jedan od simpatizera.Na kojoj se vidi Aleksandar Vučić kako sa svojim saradnicima ruča u jednom od najskupljih ...

Loading the player...