RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

MANIJAK IZ BEOGRADA ŠOKIRAO SUD Silujem kada nemam para za kurve!

Miroslav Dimović (38) iz Subotice, optužen za silovanje komšinice i pokušaj silovanja žene koju je video u gradskom autobusu, šokirao je sud svojim priznanjem da ne može da kontroliše seksualni nagon kada vidi žene i da mora da ih prisili na seks!

- Uzbudim se čim vidim neku ženu! Kad nemam stalnu devojku i redovne seksualne odnose, onda onanišem!

Idem na Plavi most i tamo plaćam kurve, ali kad sam bez novca, ne mogu uvek da se obuzdam kad sretnem neku ženu!

Molim vas da me pošaljete u ludnicu na lečenje, jer imam nenormalan seksualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem - priznao je Miroslav Dimović na prvom sudskom pretresu u Višem sudu u Beogradu.


Optužnica tereti Dimovića da je 21. decembra 2015, oko 22 sata, silovao J. Đ. na zemljanoj stazi između autoputa i stambenih zgrada u Zemun polju. Devojku je pratio neosvetljenim putem, a onda oborio na zemlju i silovao u blatu!

Od devojke je prvo zahtevao da imaju seksualni odnos, a kada je ona odbila i pokušala da pobegne, uspeo je da je stigne, obgrlio ju je s leđa, a onda joj nasilno skinuo pantalone i donji veš i prisilio je na seksualni odnos.

Drugu žrtvu V. J. je primetio u gradskom prevozu i pratio ju je do zgrade u kojoj živi. S njom je ušao u lift i nasilno upao u stan dok je otključavala vrata! Ženu je ugurao u kupatilo, oborio na pod i udarao rukama i nogama po glavi i celom telu.

Na silu joj je skinuo odeću, a onda otkopčao pantalone i legao preko nje, dodirujući je po intimnim delovima tela.

Međutim, ona ga je neprekidno udarala, gurala i dozivala u pomoć. Prva komšinica je čula vrisku, dotrčala do stana i počela da zvoni i udara po vratima.

Manijak je odustao čim je čuo lupanje po vratima, istrčao iz stana tik pored komšinice i pobegao. Na ulaznim vratima zgrade se sudario sa dvojicom stanara, koji su pokušali da ga uhvate.

Dimoviću je prilikom bekstva ispao tablet, na osnovu kojeg je i otkriven! Žena je pretrpela teške telesne povrede, zbog čega je nekoliko dana provela u Kliničkom centru.

Dimović je uhapšen 29. septembra prošle godine u gradskom autobusu na putu do stana u Zemun polju, gde je neprijavljeno živeo.

Na kraju glavnog pretresa, na kojem je do detalja ispričao šta je uradio, manijak je zavapio za pomoć.

- Vodite me u ludnicu! Ja sam psihijatrijski bolesnik, potrebna mi je stručna pomoć - izjavio je seksualni zavisnik.

Dimović je presudom Okružnog suda u Subotici 2004. dobio šest i po godina robije zbog silovanja, dok je pre toga osuđen na četiri godine zbog teške krađe. Suđenje se nastavlja u maju.
Branilac: Molio me da ide na robiju


Advokat Nebojša Milosavljević, Dimovićev branilac po službenoj dužnosti, kaže da su psihijatri utvrdili da je optuženi bolestan.

- On je svestan da je pogrešio i kaje se zbog svega što je uradio. Mene je molio da sudu predložim da ide na izdržavanje kazne pre pravosnažnosti presude.

Psihijatri su utvrdili da ima poremećaj seksualnog nagona, koji ne može da obuzda. Objasnili su da alkohol još više podstiče njegov seksualni nagon i da seksualno spopada žene kada je pripit - kaže advokat Milosavljević.

Izvor: Alo.rs / Foto: A. Dimitrijević
 
20.03.2017 22:34

 

Pročitajte još i ...

VELIKI PRAZNIK Danas je Vidovdan, ovo nikako nemojte raditi VELIKI PRAZNIK Danas je Vidovdan, ovo nikako nemojte raditi

Srpska pravoslavna crkva i njeni Vernici danas obeležavaju Vidovdan.Vidovdan je nepokretni verski praznik koji praznuje Srpska pravoslavna crkva 28. juna i jedan od najvećih srpskih praznika.Značaj Vidovdana za srpski narod ...

ČESTITAMO! Čola najbolji u Evropi ČESTITAMO! Čola najbolji u Evropi

Nova pesma Zdravka Čolića na vrhu "evrovizijske" liste.Nova pesma Zdravka Čolića "Mala", koju je pop megastar objavio 30. maja na svoj 66. rođendan, našla se na prvom mestu liste "Top 20+5", ...

MAŠINERIJA: Fejsbuk ima dve milijarde aktivnih korisnika mesečno! MAŠINERIJA: Fejsbuk ima dve milijarde aktivnih korisnika mesečno!

Društvena mreža "Fejsbuk" je objavila da je dostigla cifru od dve milijarde aktivnih korisnika mesečno."Danas obeležavamo novu prekretnicu - sada imamo dve milijarde ljudi koji se svakog meseca kače na ...

Loading the player...