RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

MNOGI FAKTORI SU TU UMEŠANI: Uhapšeni jer su fingirali saobraćajne nezgode!

Pripadnici "Ministarstva unutrašnjih poslova" (MUP) u Beogradu uhapsili su samo (šest osoba), među kojima su dva advokata, osumnjičenih da su tokom (2013.) i (2014. godine) na osnovu fingiranih saobraćajnih nezgoda i falsifikovane dokumentacije od osiguravajućih društava protivpravno prisvojili oko četiri miliona dinara.

U saopštenju "MUP"-a se navodi da su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela prevara u osiguranju, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja uhapšeni advokati D.M. (37) i A.Š. (43), dok se B.S. (30), S.M. (52), A.R. (28) i J.A. (29) sumnjiče da su počinili krivična dela prevara u osiguranju i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Osumnjičeni se terete da su fingirali saobraćajne nezgode na teritoriji Beograda, tako što su u kontrolisanim uslovima pravili sudar između automobila i oštećenja na njima.

Kako se sumnja, kao vozila koja su izazvala saobraćajne nezgode, osumnjičeni su koristili vozila niže klase i vrednosti, registrovana u Srbiji, a kao oštećene autombile visoke klase i vrednosti, registrovana u vlasništvu inostranih (renta-kar agencija).Sumnja se da su nakon toga različitim osiguravajućim društvima podnosili falsifikovanu dokumentaciju i na taj način radnike osiguravajućih društava dovodili i održavali u zabludi, lažnim prikazivanjem činjenica u vezi sa štetnim događajem, visinom štete i drugim činjenicama relevantnim za podnošenje odštetnih zahteva.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do (48 sati) i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni "Prvom osnovnom javnom tužilaštvu" u Beogradu.
Izvor: FoNet / Foto: Pixabay
 
06.12.2017 13:26

 

Pročitajte još i ...

OTKRIVAMO: (6 namirnica) koje podižu energiju za tren OTKRIVAMO: (6 namirnica) koje podižu energiju za tren

Da li se često borite s nedostatkom energije?Kako dan odmiče, logično je da nivo energije opada, ali srećom postoji načini da se energija podigne na prirodan način.Ako vam se često ...

SAZNAJEMO: Najstarija osoba u Evropi umrla u (116) godini SAZNAJEMO: Najstarija osoba u Evropi umrla u (116) godini

Ova bivša krojačica umrla u petak, a poslednja (četiri meseca) sa njom je, u istom domu, živela njena (90-godišnja) ćerka, prenosi "Hina".Ana Vela Rubio rođena je (29. oktobra 1901.) u ...

OTKRIVAMO: Da li su zarade javnih beležnika prevelike? OTKRIVAMO: Da li su zarade javnih beležnika prevelike?

"Sindikat pravosuđa Srbije" ponovo je ukazao na visoke zarade "javnih beležnika" i navode da iz zvaničnih podataka proizilazi da su, tokom prve (tri godine) rada, njihove kancelarije zarađivale više od ...

Loading the player...