RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

MORBIDNO: Autobus smrti dovežen pored školskog dvorišta, ĐACI POTREŠENI

Ono na šta niko nije računao, to je da će deca biti suočena sa stravičnim prizorom, a i na to da su mnogi đaci koji pohađaju školu "Mija Stanimirović" upravo iz Donjeg Međurova i okolnih sela.


„Jednom našem đaku je najbolji drug poginuo u tom autobusu, za njega ovaj autobus znači svakodnevno podsećanje na stravičnu nesreću.

I drugi đaci su imali prijatelje, koji su se tog kobnog dana našli u autobusu“, rekli su profesori koji su želeli da ostanu anonimni.


Iz škole još upozoravaju da je na taj način zatvoren jedini prelaz iz škole prema autobuskom stajalištu.

Dodaju i da ovo upozorenje putem medija neće biti jedini način njihove borbe, jer pojedina odeljenja pripremaju peticiju.

Izvor: NiskeVesti.rs / Foto: NiskeVesti.rs
 
28.12.2018 06:17

 

Pročitajte još i ...

DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe! DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe!

U Beogradu, a i širom Srbije počinju novi protest „1 od 5 miliona“.Ispred takozvane „televizije“ "Pink" okupili su se Boško Obradović i pristalice "Srpskog Pokreta Dveri", koji je tamo održao ...

PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu! PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je na poklon psa, šarplaninca, od srpskog predsednika Vučića, ali sve se završilo na fotografisanju.Prema izvoru iz Predsedništva pas je ostao u Beogradu, odnosno nije ...

LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon! LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, "SNS" brigade su se trudile da se ne izgube ...

Loading the player...