RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

NAJOTROVNIJI PAROVI: Oni se neće istinski voleti!

Oni su parovi koji nikad neće uspeti.

Tačnije na duže staze je nemoguće da opstanu - neki zbog previše sličnosti, a neki zbog dijametralno suprotnih životnih stavova.
Lav i Rak 


Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. 

Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, a osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje shvataju preozbiljno.
Jarac i Vodolija 


Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. 

Dok Jarac funkcioniše onako kako se oseća, Vodolija je praktična. I tu nastaje kuršlus. 
Devica i Blizanci 


U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima, a ta dva načina života ne mogu da nađu dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. 

Zbog toga njihova veza ne može da opstane. 
Vaga i Bik 


Ovaj par je kao ogledalo - čvrsto povezani, telepatski komuniciraju, što je u početku zanimljivo. 

Vremenom ta njihova čvrsta veza postaje gušenje i oboje se osećaju kao da više nisu individue i zbog toga veza često puca. 
Škorpija i Ribe 


Ovo je užasna kombinacija. Oba znaka su jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. 

Škorpije su nemarne u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama. A to je ono što Ribama treb ada bi ostale. Zato se često izmigolje i nestanu.
Izvor: B92.net / Foto: Thinkstock
 
01.03.2018 05:43

 

Pročitajte još i ...

ŠIRI SE FRONT za odbranu reka Stare planine: Dekani beogradskih fakulteta se pridružili borbi! ŠIRI SE FRONT za odbranu reka Stare planine: Dekani beogradskih fakulteta se pridružili borbi!

Da će izgradnja mini-hidroelektrana uništiti dragocene vodne resurse, te da je neohodno zaustaviti uništavanje planinskih reka i promeniti energetsku politiku upozorila su četvorica dekana "Univerziteta u Beogradu" i direktor "Instituta ...

Slučaj LETEĆI AUTOMOBILI: Da li Vučić ima kapacitet da obavlja državne funkcije?! Slučaj LETEĆI AUTOMOBILI: Da li Vučić ima kapacitet da obavlja državne funkcije?!

Potpredsednik "Narodne stranke" Nikola Jovanović izjavio je danas da najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o proizvodnji letećih automobila u Srbiji izaziva „ozbiljnu zabrinutost u pogledu njegovog kapaciteta da obavlja najvišu ...

SRAMOTA! Umesto o imenima odgovornih, nadležni pričaju o kubicima zemlje uklonjene sa brda SRAMOTA! Umesto o imenima odgovornih, nadležni pričaju o kubicima zemlje uklonjene sa brda

Ni mesec dana od kada se urušio potporni zid na "Koridoru 10" u Grdelici i kada je javnost po prvi put saznala da se na toj deonici čak 11 puta menjao ...

Loading the player...