RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

NAJOTROVNIJI PAROVI: Oni se neće istinski voleti!

Oni su parovi koji nikad neće uspeti.

Tačnije na duže staze je nemoguće da opstanu - neki zbog previše sličnosti, a neki zbog dijametralno suprotnih životnih stavova.
Lav i Rak 


Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. 

Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, a osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje shvataju preozbiljno.
Jarac i Vodolija 


Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. 

Dok Jarac funkcioniše onako kako se oseća, Vodolija je praktična. I tu nastaje kuršlus. 
Devica i Blizanci 


U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima, a ta dva načina života ne mogu da nađu dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. 

Zbog toga njihova veza ne može da opstane. 
Vaga i Bik 


Ovaj par je kao ogledalo - čvrsto povezani, telepatski komuniciraju, što je u početku zanimljivo. 

Vremenom ta njihova čvrsta veza postaje gušenje i oboje se osećaju kao da više nisu individue i zbog toga veza često puca. 
Škorpija i Ribe 


Ovo je užasna kombinacija. Oba znaka su jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. 

Škorpije su nemarne u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama. A to je ono što Ribama treb ada bi ostale. Zato se često izmigolje i nestanu.
Izvor: B92.net / Foto: Thinkstock
 
01.03.2018 05:43

 

Pročitajte još i ...

(FOTO): BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Pijani sinovi bahatih SNS-ovaca pretukli mladića! (FOTO): BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Pijani sinovi bahatih SNS-ovaca pretukli mladića!

Danijela Đorđevića (25) iz Petrovca na Mlavi, u nedelju ujutru oko 3:30 časova, napali su i naneli mu teše telesne povrede, pijani sinovi bahatih funkcionera "SNS" iz Petrovca na Mlavi.Kako ...

STVARNO STANJE vs. Vučićeva LAŽNA STVARNOST (IMAGINARIJUM) STVARNO STANJE vs. Vučićeva LAŽNA STVARNOST (IMAGINARIJUM)

Stvarna individualna potrošnja u Srbiji je prošle godine bila na 45 odsto proseka EU, dok je bruto domaći proizvod po stanovniku bio na 36 odsto proseka svih članica Unije, saopštio ...

Više od 20.000 učesnika na protestu, NASTAVAK SLEDEĆE SUBOTE! Više od 20.000 učesnika na protestu, NASTAVAK SLEDEĆE SUBOTE!

Više od 20.000 građana okupilo se sinoć u Beogradu na protestu “Protiv nasilja – Stop krvavim košuljama”, a upućen je poziv za ponovno okupljanje 22. decembra.Okupljanje je počelo u 18 časova ...

Loading the player...