RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Netflix eksperimentiše sa tasterom za nasumično puštanje sadržaja

Čovek ponekad ne želi da razmišlja, pa ga ne interesuje šta gleda, ako ga sadržaj koji prati zabavlja.

Upravo zbog toga Netflix testira “Random Episode” taster koji bi trebalo da se nađe na mestu gde se obično nalazi prečica za sledeću epizodu.


Pored toga je u planu i shuffle opcija koja će korisnicima omogućavati da epizode omiljene serije prate potpuno nasumično.

U vreme izobilja sve je teže napraviti izbor, te doneti oluku kojom bi se neka opcija izdvojila iz mnoštva.

Tako prosečan gledalac komad svog slobodnog vremena provede i u traganju za sadržajem koji bi u datom trenutku mogao da mu odgovara, što nije ni malo lako u vreme kada se na dnevnom nivou pojavi po nekoliko novih serija i filmova.

Tako se javlja sve više opcija koje pojednostavljuju ove procese, pa bi jedna od njih mogla da postane i nova Netflix funkcija.

Ipak, nova mogućnost bi mogla da se koristi samo u okviru sadržaja koji su korisniku već poznati, ili pak serijala u kojima epizode nisu međusobno povezane, sve drugo bi moglo da izgleda prilično besmisleno – kao kad se zaspi sa Netflix-om u pozadini.

Netflix je i ranije pokušavao da stvari učini zanimljivijim, pa su, na primer, u okviru serije Love, Death and Robots epizode prikazivane prema četiri različita šablona.

Izvor: Engadget
 
22.04.2019 07:04

 

Pročitajte još i ...

Holivudski studiji napuštaju Netflix Holivudski studiji napuštaju Netflix

Holivudski studiji su najavili raskidanje ugovora sa Netflix-om, a priča je daleko kompleksnija nego što izgleda na prvi pogled.Naime, radi se o tome da je Disney pre dve godine objavio ...

Microsoft Office mobilne aplikacije više neće raditi na starijim Android uređajima Microsoft Office mobilne aplikacije više neće raditi na starijim Android uređajima

Microsoft-ov portfolio Android Office aplikacija je prilično solidan.Možete da završite ozbiljan posao na Android uređajima pomoću ovih aplikacija.Međutim, ako koristite prilično star uređaj, trebalo bi da razmislite o kupovini novog ...

TETRIS ove nedelje slavi 35-ti rođendan! TETRIS ove nedelje slavi 35-ti rođendan!

Jedna od najpopularnijih igara svih vremena, Tetris, ove nedelje puni 35 godina.Originalna verzija ove igre objavljena je 6. juna 1984. godine, a do današnjeg dana prodata je u više od ...

Loading the player...