RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava Youtube kanal

Nova društvena mreža koju pokreće Donald Tramp

Budući da je zabranjen na većini društvenih mreža, uključujući i Facebook i Twitter, bivši američki predsednik Donald Trump spreman je da pokrene sopstvenu socijalnu platformu.    

Dobro je poznato koliko je Donald Trump voleo Twitter, a sve do skoro je uživao zaštitu, budući da ova platforma štedi političare. 

Nakon što je napustio Belu kuću, Trump više nije zaštićen od banovanja. Naime, pravilo o zabrani banovanja se odnosi na lidere iz celog sveta, kao i na predsedničke kandidate, ali ne pomaže kada pojedinac/ka istupi sa pozicije. 

Zvanični nalozi @POTUS, @FLOTUS i @WhiteHouse će i dalje uživati zaštitu, ali će za njih ubuduće biti zadužena Bidenova administracija. 

Twitter je još krajem 2020. preduzeo mere da ograniči uticaj Trumpovih lažnih izjava, te svih onih postova u kojima poziva na nasilje.

Budući da je pao i u nemilost Facebooka, Trump je, kako tvrdi njegov savetnik Jason Miller, odlučio da za dva do tri meseca pokrene sopstvenu društvenu mrežu.
   
Dodao je i da će nova platforma promeniti pravila igre, te da se očekuje da privuče na desetine miliona korisnika. 

Pokretanje društvene mreže ipak nije isto što i lansiranje običnog web sajta, najpre zbog toga što zahteva podršku velikih igrača.  

Amazon, Google i Apple su Trumpu već okrenuli leđa, a pridružila im se i platforma Stripe, pa nije jasno kojim će kanalima nova društvena mreža stići do potencijalnih korisnika.        
Izvor/foto: pcpress.rs
 
24.03.2021 11:56

 

Pročitajte još i ...

Električni Mikrobus 2022. godine stiže u Evropu Električni Mikrobus 2022. godine stiže u Evropu

Volkswagen otkrio da će njihov novi električni Mikrobus u Evropu stići 2022 godine, a u Ameriku godinu dana kasnije. Među velikim brojem opcija u kojima će se prodaviti ID.Buzz u Evropi, biće i ...

Pravi odabir je da ona pere sama – odaberite pravu veš mašinu za vas Pravi odabir je da ona pere sama – odaberite pravu veš mašinu za vas

Uz novi tip veš mašine, koja je i ekološka i koristi veštačku inteligenciju za rad, pranje veša više neće biti agonija - trajaće kraće, brinućete manje i bićete zaštićeni i do 10 ...

Pruža neograničenu slobodu za rad na bilo kojoj lokaciji Pruža neograničenu slobodu za rad na bilo kojoj lokaciji

Električna vozila evoluiraju sve brže i brže, a trci se nedavno pridružila i kompanija Canoo, čiji električni kamionet pruža neograničenu slobodu. Dovoljno je da se sedne u auto, spakuje sve što je neophodno i ...

Loading the player...