RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

Novi Dolanov film povučen iz programa FEST-a

Novi film Ksavijera Dolana, Smrt i život Džona F. Donovana (The death and life of John F. Donovan) neće biti prikazan na 47. "FEST"-u.


Film je premijerno prikazan prošle godine na festivalu u Torontu, nakon čega je vraćen u montažu, i pored najava da će biti slobodan za emitovanje na "FEST"-u, datum svetske premijere je odložen za kraj marta.

Umesto ovog filma, mesto u programu zauzeće novi naslov kultnog francuskog reditelja Fransoa Ozona, Milošću Božjom (Grâce à Dieu).

"FEST"-ova publika imaće ekskluzivnu priliku da ovaj film pogleda odmah nakon njegove svetske premijere na Berlinalu, gde će se takmičiti za "Zlatnog medveda".

Milošću Božjom je osamnaesti film Ozona, i bavi se kontroverznom temom pedofilije u katoličkoj crkvi.

Film prati Aleksandra, čoveka u četrdesetim godinama koji živi u Lionu sa ženom i decom, i otkriva da sveštenik koji ga je zlostavljao pre nekoliko decenija i dalje radi sa decom.

Aleksandar odlučuje da se udruži sa još dve žrtve u borbi za pravdu i oslobađanje od tereta koji su nosili godinama.

U glavnim ulogama su Denis Ménochet, Swann Arlaud i Melvil Poupaud.

Film će biti prikazan u programu "FEST" 47 u sledećim terminima: 23. februar 22h Kombank Dvorana, 24. februar 14.30h "Kombank dvorana", 1. mart 22.30h Cineplexx UŠĆE Shopping Center, 2. mart 19h Fontana.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
04.02.2019 06:50

 

Pročitajte još i ...

Galaxy Tab S5e Galaxy Tab S5e

Kompanija "Samsung" predstavila je "Galaxy Tab S5e" - tanji, lakši i promišljeno dizajniran tablet sa brojnim pametnim funkcijama.Sa ekranom od 10,5 inča i velikim kapacitetom baterije, "Galaxy Tab S5e" pažljivo je ...

SVI SU ISTI! Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP SVI SU ISTI! Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP

Nekadašnji portparol i predsednik beogradskog odbora "Liberalno-demokratske partije" Mladen Bašić od ponedeljka, 18. februara, novi je savetnik za medije premijerke Ane Brnabić, potvrđeno je "Danas"-u u njenom kabinetu.On je došao na ...

ANDREJ JOVANOVIĆ: Jednu firmu prodao PEPSIJU, drugu KOKA KOLI ANDREJ JOVANOVIĆ: Jednu firmu prodao PEPSIJU, drugu KOKA KOLI

Kompanija "Koka-Kola" odlučila je da za 260 miliona evra kupi "Bambi" od investicionog fonda "Mid Europa partners" i kompanije "Moji brendovi", nepune četiri godine od kada su oni od "Salforda" ...

Loading the player...