RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Novi Dolanov film povučen iz programa FEST-a

Novi film Ksavijera Dolana, Smrt i život Džona F. Donovana (The death and life of John F. Donovan) neće biti prikazan na 47. "FEST"-u.


Film je premijerno prikazan prošle godine na festivalu u Torontu, nakon čega je vraćen u montažu, i pored najava da će biti slobodan za emitovanje na "FEST"-u, datum svetske premijere je odložen za kraj marta.

Umesto ovog filma, mesto u programu zauzeće novi naslov kultnog francuskog reditelja Fransoa Ozona, Milošću Božjom (Grâce à Dieu).

"FEST"-ova publika imaće ekskluzivnu priliku da ovaj film pogleda odmah nakon njegove svetske premijere na Berlinalu, gde će se takmičiti za "Zlatnog medveda".

Milošću Božjom je osamnaesti film Ozona, i bavi se kontroverznom temom pedofilije u katoličkoj crkvi.

Film prati Aleksandra, čoveka u četrdesetim godinama koji živi u Lionu sa ženom i decom, i otkriva da sveštenik koji ga je zlostavljao pre nekoliko decenija i dalje radi sa decom.

Aleksandar odlučuje da se udruži sa još dve žrtve u borbi za pravdu i oslobađanje od tereta koji su nosili godinama.

U glavnim ulogama su Denis Ménochet, Swann Arlaud i Melvil Poupaud.

Film će biti prikazan u programu "FEST" 47 u sledećim terminima: 23. februar 22h Kombank Dvorana, 24. februar 14.30h "Kombank dvorana", 1. mart 22.30h Cineplexx UŠĆE Shopping Center, 2. mart 19h Fontana.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
04.02.2019 06:50

 

Pročitajte još i ...

Instagram influenseri brisanje profila prijavljuju policiji Instagram influenseri brisanje profila prijavljuju policiji

Neke će možda iznenaditi podatak da policija nije nadležna u oblasti profila na društvenim mrežama, pa tako ne može da utiče na to koji će ostati, a koji će biti ...

Eva, robot fotograf, obavila je prvo profesionalno fotografisanje venčanja Eva, robot fotograf, obavila je prvo profesionalno fotografisanje venčanja

Vesti da roboti preuzimaju poslove ljudi nisu novost. Već godinama oni se koriste u industriji, gde potpuno automatizovano upravljaju procesom proizvodnje velikog broja proizvoda.Ipak, kada su kreativni ili umetnički poslovi ...

Budućnost stočarstva: Krave koje su dobile 5G konekciju Budućnost stočarstva: Krave koje su dobile 5G konekciju

Već neko vreme se spekuliše o tome kako će 5G mreža uticati na svakodnevne aktivnosti ljudskih bića, budući da će delovati na širok spektar funkcionalnosti – od rada autonomnih vozila, ...

Loading the player...