RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OBJAŠNJENJE? Kako jedan kablovski operater vredi više od PKB ili RTB Bor

Predsedavajući "Saveza za Srbiju" Dragan Đilas javno je upitao Vladu Republike Srbije i kompaniju "Telekom", čiji je država većinski vlasnik, kako je moguće da jedan kablovski operater u Srbiji bude plaćen čak 190 miliona evra i da se državne pare uplate na ofšor račune na Kipru.


„Pozivam gospođu Brnabić da objasni kako jedan kablovski operater čiji su godišnji prihodi svega 17,3 miliona evra i dobit 1,5 miliona evra, vredi skoro duplo više od "PKB"-a koji ima 17.000 hektara najplodnijeg zemljišta sa 700 km kanala za navodnjavanje, ogromnom mehanizacijom, silosima, laboratorijama.

Gospođo Brnabić, kako je moguće da jedan kablovski operater vredi više od celokupnog "RTB Bor" za koji kineska kompanija "Zi Jin" ima obavezu da u prvoj godini kroz dokapitalizaciju, dakle kroz plaćanje sebi samima, a ne državi Srbiji, uplati svega 85 miliona evra?

Obaveštavamo Vas i Vladu, ukoliko niste upoznati: dok "Telekom" daje ponude za kupovinu "TV Prva" i "O2", sprema se prodaja "MSK Kikinda" za cenu od desetak miliona evra, iako ova kompanija na računu u ovom trenutku ima duplo više novca“, istakao je Đilas povodom prodaje kablovskog operatera "Kopernikus" državnom "Telekomu".


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:41

 

Pročitajte još i ...

MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks! MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks!

Oko 80 preduzetnika i malih firmi koje već četvrt veka posluju u lokalima kupljenim od "Stankoma", moglo bi da ostane bez poslovnog prostora iako je njihova imovina davno upisana u ...

PLJAČKA: Firma koju je doveo Nenad Popović iznosi pare iz Srbije! PLJAČKA: Firma koju je doveo Nenad Popović iznosi pare iz Srbije!

Ćutanje ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović na tvrdnje da "Yandex.taxi" iznosi novac građana iz Srbije u Holandiju građani i kompanija "CarGo" shvataju kao dodatnu potvrdu, za koje smo ranije izneli dokaze, saopštio je ...

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara! PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara!

Prema statističkim podacima oko 10.000 lekara otišlo je na rad u inostranstvo iz Srbije u proteklih 20 godina."Lekarska komora Srbije" oko 800 lekara godišnje izda sertifikat dobre prakse, koji je ...

Loading the player...