RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OBJAŠNJENJE? Kako jedan kablovski operater vredi više od PKB ili RTB Bor

Predsedavajući "Saveza za Srbiju" Dragan Đilas javno je upitao Vladu Republike Srbije i kompaniju "Telekom", čiji je država većinski vlasnik, kako je moguće da jedan kablovski operater u Srbiji bude plaćen čak 190 miliona evra i da se državne pare uplate na ofšor račune na Kipru.


„Pozivam gospođu Brnabić da objasni kako jedan kablovski operater čiji su godišnji prihodi svega 17,3 miliona evra i dobit 1,5 miliona evra, vredi skoro duplo više od "PKB"-a koji ima 17.000 hektara najplodnijeg zemljišta sa 700 km kanala za navodnjavanje, ogromnom mehanizacijom, silosima, laboratorijama.

Gospođo Brnabić, kako je moguće da jedan kablovski operater vredi više od celokupnog "RTB Bor" za koji kineska kompanija "Zi Jin" ima obavezu da u prvoj godini kroz dokapitalizaciju, dakle kroz plaćanje sebi samima, a ne državi Srbiji, uplati svega 85 miliona evra?

Obaveštavamo Vas i Vladu, ukoliko niste upoznati: dok "Telekom" daje ponude za kupovinu "TV Prva" i "O2", sprema se prodaja "MSK Kikinda" za cenu od desetak miliona evra, iako ova kompanija na računu u ovom trenutku ima duplo više novca“, istakao je Đilas povodom prodaje kablovskog operatera "Kopernikus" državnom "Telekomu".


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:41

 

Pročitajte još i ...

PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu! PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je na poklon psa, šarplaninca, od srpskog predsednika Vučića, ali sve se završilo na fotografisanju.Prema izvoru iz Predsedništva pas je ostao u Beogradu, odnosno nije ...

LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon! LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, "SNS" brigade su se trudile da se ne izgube ...

SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu! SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu!

Autobus koji prevozi đake na relaciji čačanskih sela Mrčajevci – Ostra nije saobraćao dva dana zbog anagažovanja za prevoz članova i simpatizera "Srpske napredne stranke" na doček ruskog predsednika Vladimira ...

Loading the player...