RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

ONI NAM VODE DRŽAVU: Dugovi za oglase blokirali SPS!

Račun socijalista opet pritisle stare obaveze!

Račun "Socijalističke partije Srbije" je ponovo u blokadi. Ovaj put zbog duga od 4.882.729 dinara za oglašavanje u vreme prošlogodišnjih parlamentarnih izbora.

Tri poverioca su čekala godinu dana na isplatu, a onda su socijalistima pre sedam dana blokirali račun.Direktor SPS Dejan Backović kaže nam da rešavaju taj problem:

- Nije ništa spektakularno, dug nije preveliki i regulisaćemo ga. Dugovanja smo smanjili za 200.000 dinara, pa sad iznose 4,6 miliona dinara.


Socijalisti su ove godine već sedmi put u blokadi, a prethodno im je račun bio "zamrznut" 25. i 26. aprila.

Najduže su bili blokirani 20 dana krajem prošle godine, kad ih je "zarobila" jedna toplana zbog neplaćenog grejanja u iznosu od 17 miliona dinara.

Prethodno su bili u problemu i sa "Telekomom", jer nisu plaćali telefonske račune, pa im je dug narastao na čak 69 miliona dinara.

U najtežem položaju su, ipak, "Demokratska stranka" i "Liberalno demokratska partija", koje od 2014. i ne izlaze iz blokade.

Demokrate ukupno duguju 78.085.631 dinar i "zamrznuti" su 1.084 dana. Dug LDP-a je 28.834.007 dinara, a u blokadi su 1.091 dan.

DSS i SRS imaju dosta sređenije finansije, ali i oni s vremena na vreme uđu u blokadu.

DSS je račun bio "zapečaćen" skoro mesec dana početkom 2017, a poslednje tri godine su bili blokirani 207 dana. Radikali su od početka godine u plusu.

Izvor: Novosti.rs / Foto: N. Fifić
 
19.05.2017 14:23

 

Pročitajte još i ...

HAOS Požar na Lovćenu i dalje gori, traže se dobrovoljci! HAOS Požar na Lovćenu i dalje gori, traže se dobrovoljci!

Požari su i dalje aktivni u podnožju Lovćena, a vatra preti da ugrozi i "Njegošev mauzolej", turističke objekte, avanturistički park i kuće meštana u "Nacionalnom parku na Lovćenu", zbog čega ...

OTKRIVAMO Predsednik Južne Koreje: Po svaku cenu ću sprečiti rat! OTKRIVAMO Predsednik Južne Koreje: Po svaku cenu ću sprečiti rat!

Predsednik Južne Koreje Mun Džae In izjavio je da neće biti rata na (Korejskom poluostrvu) uprkos tenzijama zbog nuklearnog i balističkog programa severnog suseda."Svi u Južnoj Koreji su teško radili ...

SAZNAJEMO Polovni automobili uskoro će biti neverovatno POVOLJNI! SAZNAJEMO Polovni automobili uskoro će biti neverovatno POVOLJNI!

Cena polovnjaka u Srbiji trebalo bi uskoro da bude znatno niža, tako da ako ste planirali da kupite polovni automobil sačekajte još malo.Nemačka i Švajcarska donele su zakone koji nalažu ...

Loading the player...