RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

ONI NAM VODE DRŽAVU: Dugovi za oglase blokirali SPS!

Račun socijalista opet pritisle stare obaveze!

Račun "Socijalističke partije Srbije" je ponovo u blokadi. Ovaj put zbog duga od 4.882.729 dinara za oglašavanje u vreme prošlogodišnjih parlamentarnih izbora.

Tri poverioca su čekala godinu dana na isplatu, a onda su socijalistima pre sedam dana blokirali račun.



Direktor SPS Dejan Backović kaže nam da rešavaju taj problem:

- Nije ništa spektakularno, dug nije preveliki i regulisaćemo ga. Dugovanja smo smanjili za 200.000 dinara, pa sad iznose 4,6 miliona dinara.


Socijalisti su ove godine već sedmi put u blokadi, a prethodno im je račun bio "zamrznut" 25. i 26. aprila.

Najduže su bili blokirani 20 dana krajem prošle godine, kad ih je "zarobila" jedna toplana zbog neplaćenog grejanja u iznosu od 17 miliona dinara.

Prethodno su bili u problemu i sa "Telekomom", jer nisu plaćali telefonske račune, pa im je dug narastao na čak 69 miliona dinara.

U najtežem položaju su, ipak, "Demokratska stranka" i "Liberalno demokratska partija", koje od 2014. i ne izlaze iz blokade.

Demokrate ukupno duguju 78.085.631 dinar i "zamrznuti" su 1.084 dana. Dug LDP-a je 28.834.007 dinara, a u blokadi su 1.091 dan.

DSS i SRS imaju dosta sređenije finansije, ali i oni s vremena na vreme uđu u blokadu.

DSS je račun bio "zapečaćen" skoro mesec dana početkom 2017, a poslednje tri godine su bili blokirani 207 dana. Radikali su od početka godine u plusu.

Izvor: Novosti.rs / Foto: N. Fifić
 
19.05.2017 14:23

 

Pročitajte još i ...

OTKRIVAMO: Pravu istinu o flaširanoj vodi! OTKRIVAMO: Pravu istinu o flaširanoj vodi!

Veliki broj građana pije vodu iz česme, dok drugi za nju moraju da izdvoje (100 milijardi dolara) godišnje.Međutim, flaširana voda nije obavezno i zdravija.Svi oni koji plaćaju ovaj nezamenljiv napitak ...

ZA SADA, TAKO STOJE STVARI! (SNS) odlučio - nema vanrednih parlamentarnih izbora ZA SADA, TAKO STOJE STVARI! (SNS) odlučio - nema vanrednih parlamentarnih izbora

Glavni odbor "Srpske napredne stranke" odlučio je na današnjoj sednici da se ide samo na izbore u Beogradu i da neće biti vanrednih parlamentarnih izbora.Funkcionerka "SNS" Maja Gojković je rekla ...

JEDAN DEO OPOZICIJE O IZBORIMA: Strani faktor ili zamajavanje građana! JEDAN DEO OPOZICIJE O IZBORIMA: Strani faktor ili zamajavanje građana!

Jedan deo opozicije različito je reagovao na odluku Glavnog odbora "Srpske napredne stranke" koji je odlučio da se ide samo na izbore u Beogradu i da neće biti vanrednih parlamentarnih izbora.PSG: "Prijatelji" ...

Loading the player...