RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

OPA BATO! Zbog BREGZITA moguć nestanak (480000 radnih mesta)

Oko (87.000 radnih mesta) u Londonu biće ugroženo, ako premijerka Tereza Mej napusti "EU" bez sporazuma, piše list "Ivning standard".

Širom zemlje, moglo bi da nestane više od (480.000 radnih mesta) do (2030. godine), zajedno sa (50 milijardi funti) stranih investicija.

Ova sumorna ekonomska projekcija pojavila se u studiji o posledicama "Bregzita" čiju izradu je naručio gradonačelnik Kan, jer "Vlada" to do sada nije učinila.

Najgore će biti pogođene profesionalne i finansijske usluge sa (29.000) manje radnih mesta do (2030. godine), ako London bez odgovarajućeg sporazuma napusti "EU".

Takođe, biće 11.000 manje radnih mesta u nauci i tehnologiji, 5.000 u građevini i 6.000 širom kreativnog sektora u Londonu.Gradonačelnik Sadik Kan upozorio je će se London suočiti sa "izgubljenom decenijom nižeg privrednog rasta i zaposlenja".
Izvor: TV N1 / Foto: REUTERS.com - Yves Herman
 
12.01.2018 10:03

 

Pročitajte još i ...

ZAUSTAVITE MRŽNJU U MEDIJIMA: Stankoviću podrška poslanika ZAUSTAVITE MRŽNJU U MEDIJIMA: Stankoviću podrška poslanika

Voditelj i urednik "HRT"-ove emisije "Nedjeljom u 2", Aleksandar Stanković, osvrnuo se na reakcije koje je izazvao njegov apel za zaustavljanje mržnje u medijima i obavestio javnost da ima podršku ...

LEGIJIN STRIC TVRDI: (Skloni se u drugu sobu, došlo je Ciganče da mu damo kintu) LEGIJIN STRIC TVRDI: (Skloni se u drugu sobu, došlo je Ciganče da mu damo kintu)

Mihajlo Ulemek tvrdi da je lidera "LDP" svojevremeno više puta viđao u kući vođe „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića u Šilerovoj, gde je dolazio po novac.Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije ...

BRAVO MAJSTORE! Đokovićev trijumfalan povratak na (Australijan openu) BRAVO MAJSTORE! Đokovićev trijumfalan povratak na (Australijan openu)

Novak Đoković se pobedom protiv Donalda Janga plasirao u drugo kolo prvog "Gren slema" sezone.Šestostruki šampion "Australijan opena" Novak Đoković koji je ove godine 14. nosilac na turniru, plasirao se ...

Loading the player...