RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OPA BATO! Zbog BREGZITA moguć nestanak (480000 radnih mesta)

Oko (87.000 radnih mesta) u Londonu biće ugroženo, ako premijerka Tereza Mej napusti "EU" bez sporazuma, piše list "Ivning standard".

Širom zemlje, moglo bi da nestane više od (480.000 radnih mesta) do (2030. godine), zajedno sa (50 milijardi funti) stranih investicija.

Ova sumorna ekonomska projekcija pojavila se u studiji o posledicama "Bregzita" čiju izradu je naručio gradonačelnik Kan, jer "Vlada" to do sada nije učinila.

Najgore će biti pogođene profesionalne i finansijske usluge sa (29.000) manje radnih mesta do (2030. godine), ako London bez odgovarajućeg sporazuma napusti "EU".

Takođe, biće 11.000 manje radnih mesta u nauci i tehnologiji, 5.000 u građevini i 6.000 širom kreativnog sektora u Londonu.Gradonačelnik Sadik Kan upozorio je će se London suočiti sa "izgubljenom decenijom nižeg privrednog rasta i zaposlenja".
Izvor: TV N1 / Foto: REUTERS.com - Yves Herman
 
12.01.2018 05:03

 

Pročitajte još i ...

PLJAČKA! Novi POKLON IZ BUDŽETA za "AIR Srbiju" JOŠ 14 miliona evra! PLJAČKA! Novi POKLON IZ BUDŽETA za "AIR Srbiju" JOŠ 14 miliona evra!

Aviokompaniji „Er Srbija“ iz državne kase poklonjeno je 11,7 miliona evra da pokrije prošlogodišnje gubitke leta (Beograd – Njujork) i još 2,3 miliona evra za gorivo ove godine, prenela je danas ...

SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?! SKANDAL! Policija PROGANJA aktiviste koji su spasili baku od nasilnog iseljenja?!

Inicijativa "Ne davimo Beograd" saopštila je danas da je na delu policijski progon aktivista koji su prošle nedelje svojim telima branili i odbranili baku Ružu od izbacivanja na ulicu.Kako se ...

SAZNAJEMO: Radnici „IKARBUSA“ u štrajku, nisu primili plate od septembra! SAZNAJEMO: Radnici „IKARBUSA“ u štrajku, nisu primili plate od septembra!

Zaposleni u "Ikarbus"-u održali su danas štrajk upozorenja nezadovoljni kašnjenjem zarada i funkcionisanjem fabrike.Štrajk upozorenja organizuje Sindikalna organizacija "Ikarbus", reprezentativan i jedini sindikat u fabrici, okuplja 258 zaposlenih kojima još nije ...

Loading the player...