RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

OPA BATO! Zbog BREGZITA moguć nestanak (480000 radnih mesta)

Oko (87.000 radnih mesta) u Londonu biće ugroženo, ako premijerka Tereza Mej napusti "EU" bez sporazuma, piše list "Ivning standard".

Širom zemlje, moglo bi da nestane više od (480.000 radnih mesta) do (2030. godine), zajedno sa (50 milijardi funti) stranih investicija.

Ova sumorna ekonomska projekcija pojavila se u studiji o posledicama "Bregzita" čiju izradu je naručio gradonačelnik Kan, jer "Vlada" to do sada nije učinila.

Najgore će biti pogođene profesionalne i finansijske usluge sa (29.000) manje radnih mesta do (2030. godine), ako London bez odgovarajućeg sporazuma napusti "EU".

Takođe, biće 11.000 manje radnih mesta u nauci i tehnologiji, 5.000 u građevini i 6.000 širom kreativnog sektora u Londonu.Gradonačelnik Sadik Kan upozorio je će se London suočiti sa "izgubljenom decenijom nižeg privrednog rasta i zaposlenja".
Izvor: TV N1 / Foto: REUTERS.com - Yves Herman
 
12.01.2018 10:03

 

Pročitajte još i ...

ANA BRNABIĆ O REŠENJU ZA KOSOVO: Uzeti u obzir oba naroda! ANA BRNABIĆ O REŠENJU ZA KOSOVO: Uzeti u obzir oba naroda!

Rešenje za kosovsko pitanje mora uzeti u obzir pozicije oba naroda, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.Premijerka je rekla da je Srbija spremna da u rešavanju problema učestvuje na zreo ...

OPA BATO! Izmenjen Zakon o saobraćaju, kreću oštrije kazne OPA BATO! Izmenjen Zakon o saobraćaju, kreću oštrije kazne

"Skupština Srbije" izglasala je izmene i dopune "Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima", kojima je smanjena dopuštena količina alkohola u krvi vozača sa 0,3 na 0,2 promila, povećana kazna za ...

ŠOK Tramp smenio i savetnika za državnu bezbednost ŠOK Tramp smenio i savetnika za državnu bezbednost

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je preko "Tviter"-a da odlazi savetnik za državnu bezbednost Herbert Rejmond Mekmaster i da je umesto njega postavio Džona Boltona, nekadašnjeg ambasadora "SAD" pri "UN"."Drago mi ...

Loading the player...