RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OPA BATO! Zbog BREGZITA moguć nestanak (480000 radnih mesta)

Oko (87.000 radnih mesta) u Londonu biće ugroženo, ako premijerka Tereza Mej napusti "EU" bez sporazuma, piše list "Ivning standard".

Širom zemlje, moglo bi da nestane više od (480.000 radnih mesta) do (2030. godine), zajedno sa (50 milijardi funti) stranih investicija.

Ova sumorna ekonomska projekcija pojavila se u studiji o posledicama "Bregzita" čiju izradu je naručio gradonačelnik Kan, jer "Vlada" to do sada nije učinila.

Najgore će biti pogođene profesionalne i finansijske usluge sa (29.000) manje radnih mesta do (2030. godine), ako London bez odgovarajućeg sporazuma napusti "EU".

Takođe, biće 11.000 manje radnih mesta u nauci i tehnologiji, 5.000 u građevini i 6.000 širom kreativnog sektora u Londonu.Gradonačelnik Sadik Kan upozorio je će se London suočiti sa "izgubljenom decenijom nižeg privrednog rasta i zaposlenja".
Izvor: TV N1 / Foto: REUTERS.com - Yves Herman
 
12.01.2018 05:03

 

Pročitajte još i ...

PINKONJA RUŠI VUČIĆEVU VLADU: Ti si POVRŠAN i GLUP! PINKONJA RUŠI VUČIĆEVU VLADU: Ti si POVRŠAN i GLUP!

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i Vlasnik "Pink"-a Željko Mitrović „ušli” su u polemiku koja je počela izjavom ministra da rijaliti programi ne bi smeli da se emituju na ...

GLASALI STE SAD UŽIVAJTE! Leteći papci i svinjske glave GLASALI STE SAD UŽIVAJTE! Leteći papci i svinjske glave

Kao što se znade Vučić gospodin nastavlja da briljira i postiže vanzemaljske rezultate.Kao od šale, na jedan, je raskrinkao babu koja je ubila investitora, poručivši da je nečuveno da neko ...

Član Agencije za borbu protiv korupcije ima tri, a uskoro će i na ČETVRTU FUNKCIJU! Član Agencije za borbu protiv korupcije ima tri, a uskoro će i na ČETVRTU FUNKCIJU!

Skupština Srbije odobrila je Draganu Mitroviću, članu Odbora "Agencije za borbu protiv korupcije", da obavlja još jednu funkciju i to će biti njegov četvrti posao.Pre stupanja na novu funkciju on ...

Loading the player...