RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OPET LAŽU: Vučić NIJE dobio nikakav orden od Putina

Već nekoliko dana režimski mediji nas „bombarduju“ sa svih strana sa vestima da je gazda "Srpske Napredne Stranke" odlikovan „najvišim“ ordenom od strane Vladimira Putina.


Ukratko, sve je LAŽ. OGROMNA LAŽ.

Brkanje prošlog i budućeg vremena i nije toliko strašno, koliko je strašno što je ovo odvratna manipulacija sa ciljem podizanja rejtinga Aleksandra Vučića koji je u krugovima ljudi naklonjeni Ruskoj Federaciji ozbiljno poljuljan u poslednje vreme.

A poljuljan je iz prostog razloga što i vrapcima na grani postaje jasno da „razgraničenjem“ i sve bližom saradnjom Srbije sa "NATO" paktom, Vladimir Putin stvara distancu od Srbije i aktuelnog režima.

Dakle, ovaj orden, koji su izmislili domaći mediji, nije dodeljen nikakvom Aleksandru Vučiću.

Nije čak ni najviši orden Ruske Federacije, ali to je u celoj priči najmanje bitno.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:18

 

Pročitajte još i ...

SKANDAL: Ko je srušio kuću u centru Beograda koja je bila POD ZAŠTITOM DRŽAVE?! SKANDAL: Ko je srušio kuću u centru Beograda koja je bila POD ZAŠTITOM DRŽAVE?!

Goran Vesić u nemirenju sa ograničenjima večno drugog, prvi tumači stvari i zakone o kojima tako malo zna ili poznaje samo načine da ih zaobiđe u praksi.„Hvaleći neumreno drugi po ...

SKANDALČINA! Otkriveno koliko zaista vredi Kopernikus, mnoooogo manje nego što je plaćen! SKANDALČINA! Otkriveno koliko zaista vredi Kopernikus, mnoooogo manje nego što je plaćen!

Akvizicija kablovskog provajdera "Kopernikus" od strane nacionalne telekomunikacione kompanije "Telekom Srbija" za blizu 200 miliona evra izazvala je buru u javnosti, ne zbog same kupovine s obzirom da je "Telekom" ...

(VIDEO): RTS vaše pravo da gledate užasno montiranu propagandu! (VIDEO): RTS vaše pravo da gledate užasno montiranu propagandu!

Prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na ceremoniji u Parizu povodom obeležavanja 100 godina od završetka "Prvog svetskog rata" pomno je praćeno u našoj zemlji – u nekim trenucima čak i ...

Loading the player...