RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OPET LAŽU: Vučić NIJE dobio nikakav orden od Putina

Već nekoliko dana režimski mediji nas „bombarduju“ sa svih strana sa vestima da je gazda "Srpske Napredne Stranke" odlikovan „najvišim“ ordenom od strane Vladimira Putina.


Ukratko, sve je LAŽ. OGROMNA LAŽ.

Brkanje prošlog i budućeg vremena i nije toliko strašno, koliko je strašno što je ovo odvratna manipulacija sa ciljem podizanja rejtinga Aleksandra Vučića koji je u krugovima ljudi naklonjeni Ruskoj Federaciji ozbiljno poljuljan u poslednje vreme.

A poljuljan je iz prostog razloga što i vrapcima na grani postaje jasno da „razgraničenjem“ i sve bližom saradnjom Srbije sa "NATO" paktom, Vladimir Putin stvara distancu od Srbije i aktuelnog režima.

Dakle, ovaj orden, koji su izmislili domaći mediji, nije dodeljen nikakvom Aleksandru Vučiću.

Nije čak ni najviši orden Ruske Federacije, ali to je u celoj priči najmanje bitno.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:18

 

Pročitajte još i ...

DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe! DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe!

U Beogradu, a i širom Srbije počinju novi protest „1 od 5 miliona“.Ispred takozvane „televizije“ "Pink" okupili su se Boško Obradović i pristalice "Srpskog Pokreta Dveri", koji je tamo održao ...

PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu! PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je na poklon psa, šarplaninca, od srpskog predsednika Vučića, ali sve se završilo na fotografisanju.Prema izvoru iz Predsedništva pas je ostao u Beogradu, odnosno nije ...

LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon! LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, "SNS" brigade su se trudile da se ne izgube ...

Loading the player...