RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OTKRIVAMO: Gubitak podrške SPC može da znači da će Vučić proći i gore nego Milošević

Monah Kirilo, hilandarska siva eminencija, svojevremeno mi je opisao dolazak i kratki boravak predsednika Srbije Slobodana Miloševića u Hilandaru 1991. godine.


Nenajavljen, dakle bez blagoslova, helikopterom se spustio usred negovane hilandarske bašte.

Nadmeno, ne prekrstivši se, pozdravio je igumana i još jednog monaha: „Zdravo, kako ste?!“

Celo bratstvo ga je bojkotovalo ostavši u kelijama.

Nije ni ponuđen ručkom, a posle njegovog odlaska monasi su satima osveštavali put kojim je išao, kao da je prošao nečastivi.

Sveštenstvo "SPC" kad ignoriše svetovnog vladara jasno iskazuje svoj stav o njemu.

Tako su i sadašnjem vladaru poslali poruku ne pojavivši se u Kosovskoj Mitrovici.

Ni traga patrijarhu Irineju, koji je pre samo osam meseci, u Banjaluci na Stefandan, izvalio čuveni slavopoj:

„Blagodarimo Gospodu što nam je podario čoveka koji se lavovski bori za srpski narod, a posebno za mučeničko i stradalno Kosovo i Metohiju.“

Očigledno je da se patrijarhu, pred jesenji Arhijerejski sabor, trese mantija, jer nema čime da brani osione napade na sveštenstvo koje orkestrirano seju naprednjaci i đubroidi pod strogom kontrolom Luja XIV.

Patrijarhu nad glavom visi deložiranje, otuda i izostanak jedine institucije u Srbiji čija je popularnost veća od vladareve – "Srpske pravoslavne crkve".


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
13.09.2018 06:51

 

Pročitajte još i ...

SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona) SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona)

Srbija ima obavezu da do 2020. godine 27 odsto električne energije proizvodi iz obnovljivih izvora energije.Tu kvotu je postavila "Evropska energetska zajednica" i upravo je to razlog zbog kojeg država ...

OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU! OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU!

„Neću da načelnikovim rođacima, prijateljima i ljubavnicama krečim stanove, lokale i poslovne prostore i da za to budem nagrađen sa deset do dvadeset odsto na platu.“To je pre nekoliko meseci ...

LOPOVSKA DRŽAVA: Sprema se povećanje TV pretplate?! LOPOVSKA DRŽAVA: Sprema se povećanje TV pretplate?!

U "Ministarstvu kulture i informisanja" očekuju da će javni servisi – "RTS" i "RTV" i ove godine iz budžeta dobiti četiri milijarde dinara.Kako pišu beogradski mediji, 3,1 milijarda pripala bi "RTS"-u, ...

Loading the player...