RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OTKRIVAMO: Kad god SNS ima neki problem, blatoidi počnu sa NAJAVAMA RATA!

Kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić stavio vojsku u stanje povišene borbene pripravnosti, to nije izazvalo nikakvu buru u javnosti.

Ma kakvu buru – niko se nije čak ni uznemirio. A i zašto bi?

Šta ima uznemirujuće u činjenici da su oružane snage spremne za rat?


Vojni analitičari su nas ubeđivali da to nije ništa strašno, da nema nikakve stvarne opasnosti, a ozbiljni mediji su analizirali različite stepene borbene gotovosti, hladno, bez ikakve zabrinutosti.

Dobro, ima u tom rezonovanju i racionalnosti.

Znamo da predsednik Kosova Hašim Tači i Vučić plešu svoj tango međusobnih provokacija kao po dogovoru, teško je ozbiljno shvatiti podizanje tenzija kojima obojica pribegavaju kad god im se prohte.

Igranje vatrom u šumi postalo je njihova omiljena zabava, jedini problem s tom vrstom igre je što može lako da se otrgne kontroli i preraste u požar, koji ne bi mogla da ugasi ni sva voda iz jezera "Gazivode".

Ciničniji deo javnosti je mogao da se zapita zašto je borbena gotovost podignuta baš sad.

Pa bilo je toliko zgodnih prilika da se zapreti ratom, koje su uzalud propuštene.ŠIRENJE STRAHA, MRŽNJE I ŠOVINIZMA

Recimo, mogla je vojska da bude alarmirana i kad je u Kosovskoj Mitrovici uhapšen direktor "Kancelarije za Kosovo i Metohiju" Marko Đurić.

Slanje voza „Kosovo je Srbija“ na jug takođe je propušteno, a ne znamo zašto.

Svaki put kad bi briselski pregovori zastali ili dospeli u ćorsokak, to je moglo da posluži kao zgodan povod za stavljanje bar nekih vojnih jedinica u stanje pripravnosti.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
11.10.2018 06:20

 

Pročitajte još i ...

MALA KOLUMBIJA! TENIS DRUGI PUT BEZ OBRAZLOŽENJA odložio dolazak u Srbiju MALA KOLUMBIJA! TENIS DRUGI PUT BEZ OBRAZLOŽENJA odložio dolazak u Srbiju

Nemačka mesna industrija “Tenis” ponovo je pomerila na godinu dana dolazak u Srbiju.Ovog puta razlog je, navodno, – afrička kuga svinja, koja vlada u okruženju.Ovo nije prvi put da nemački ...

SKANDAL: Ko je srušio kuću u centru Beograda koja je bila POD ZAŠTITOM DRŽAVE?! SKANDAL: Ko je srušio kuću u centru Beograda koja je bila POD ZAŠTITOM DRŽAVE?!

Goran Vesić u nemirenju sa ograničenjima večno drugog, prvi tumači stvari i zakone o kojima tako malo zna ili poznaje samo načine da ih zaobiđe u praksi.„Hvaleći neumreno drugi po ...

SKANDALČINA! Otkriveno koliko zaista vredi Kopernikus, mnoooogo manje nego što je plaćen! SKANDALČINA! Otkriveno koliko zaista vredi Kopernikus, mnoooogo manje nego što je plaćen!

Akvizicija kablovskog provajdera "Kopernikus" od strane nacionalne telekomunikacione kompanije "Telekom Srbija" za blizu 200 miliona evra izazvala je buru u javnosti, ne zbog same kupovine s obzirom da je "Telekom" ...

Loading the player...