RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

OTKRIVAMO: Kako sve SNS vrbuje ljude za prelazak kod njih!

Kakvim su pritiscima od strane režima izloženi predstavnici lokalne vlasti u sredinama u kojima u vlasti ne učestvuju predstavnici "Srpske napredne stranke" slikovito je opisano u izjavama koje su pojedini odbornici Skupštine grada Šapca trpeli u proteklom periodu.


Te izjave dostavljene su zajedno sa ostalim dokazima "Savetu Evrope".Vladan Vujanić: Analizirali moj posao


U svedočanstvu Vladana Vujanića, odbornika u Skupštini grada Šapca, navodi se da su predstavnici Srpske napredne stranke vršili pritisak na njega da iz svoje stranke "Zajedno za Srbiju", ispred koje je bio odbornik u Skupštini grada Šapca od 2016. godine, pređe u "Srpsku naprednu stranku".

„U septembru ili oktobru 2016. godine, moj blizak prijatelj, koji nije član nijedne stranke, rekao mi je da "Srpska napredna stranka" preko njega poručuje da su detaljno analizirali moj privatni posao koji ima veze sa poljoprivredom i da mogu da biram da li želim bilo koju vrstu subvencije za svoj posao ili bespovratni kredit.

Rečeno mi je da će mi biti zakazan sastanak sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem ako prihvatim ponudu i savetovao me da na vreme promenim političku opciju „jer je vlast u Šapcu gotova“.

Ja sam ga odbio. Nakon toga, posetile su me sve moguće inspekcije koje postoje, iz Šapca i Novog Sada, navodi Vujanić pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:30

 

Pročitajte još i ...

Ni Galaxy S10 serija telefona nije pomogla Samsung-u da podigne profit! Ni Galaxy S10 serija telefona nije pomogla Samsung-u da podigne profit!

Samsung je objavio procenu da je prvi kvartal godine završen sa prometom od 45.8 milijardi dolara, što je 14 procenata niže od prošlogodišnjeg prometa u istom periodu (53.3 milijarde dolara).Istovremeno ...

Google Assistant donosi bolje rezultate pretraživanja na Android Google Assistant donosi bolje rezultate pretraživanja na Android

Oni koji svom Google Assistant-u često postavljaju pitanja mogli bi već sada da dobijaju rezultate koji nisu samo serija linkova, budući da je Google objavio ažuriranje za Android, koje donosi ...

Apple Watch i iPhone: Obaveštenja o neprijatnim mirisima Apple Watch i iPhone: Obaveštenja o neprijatnim mirisima

Pametni uređaji polako postaju sve pametniji, te konstantno stižu nove opcije koje pojednostavljuju korisničke živote.Među najpopularnijim su opcije za merenje različitih segmenata, poput broja otkucaja srca u minuti, a Apple ...

Loading the player...