RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OTKRIVAMO: Kako sve SNS vrbuje ljude za prelazak kod njih!

Kakvim su pritiscima od strane režima izloženi predstavnici lokalne vlasti u sredinama u kojima u vlasti ne učestvuju predstavnici "Srpske napredne stranke" slikovito je opisano u izjavama koje su pojedini odbornici Skupštine grada Šapca trpeli u proteklom periodu.


Te izjave dostavljene su zajedno sa ostalim dokazima "Savetu Evrope".Vladan Vujanić: Analizirali moj posao


U svedočanstvu Vladana Vujanića, odbornika u Skupštini grada Šapca, navodi se da su predstavnici Srpske napredne stranke vršili pritisak na njega da iz svoje stranke "Zajedno za Srbiju", ispred koje je bio odbornik u Skupštini grada Šapca od 2016. godine, pređe u "Srpsku naprednu stranku".

„U septembru ili oktobru 2016. godine, moj blizak prijatelj, koji nije član nijedne stranke, rekao mi je da "Srpska napredna stranka" preko njega poručuje da su detaljno analizirali moj privatni posao koji ima veze sa poljoprivredom i da mogu da biram da li želim bilo koju vrstu subvencije za svoj posao ili bespovratni kredit.

Rečeno mi je da će mi biti zakazan sastanak sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem ako prihvatim ponudu i savetovao me da na vreme promenim političku opciju „jer je vlast u Šapcu gotova“.

Ja sam ga odbio. Nakon toga, posetile su me sve moguće inspekcije koje postoje, iz Šapca i Novog Sada, navodi Vujanić pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:30

 

Pročitajte još i ...

MAFIJAŠKA DRŽAVA: Kako SNS kažnjava lokalne samouprave gde je na vlasti opozicija MAFIJAŠKA DRŽAVA: Kako SNS kažnjava lokalne samouprave gde je na vlasti opozicija

Tamo gde su na vlasti drugi, a ne "Srpska napredna stranka", tamo su lokalna samouprava i građani kažnjeni.Za te uprave i te poreske obveznike nema pomoći Republike Srbije.Tako u 2017. ...

LAŽOVČINA! Mi ćemo organizovati SP zajedno sa Rumunijom, Grčkom i Bugarskom?!? LAŽOVČINA! Mi ćemo organizovati SP zajedno sa Rumunijom, Grčkom i Bugarskom?!?

Rumuni, Grci i Bugari pojma nemaju.Letimična potraga po tamošnjim portalima, i onim više i onim manje ozbiljnim, bila je uzaludna.Uteha se nije mogla naći ni na sajtu "FIFA", ni na ...

MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks! MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks!

Oko 80 preduzetnika i malih firmi koje već četvrt veka posluju u lokalima kupljenim od "Stankoma", moglo bi da ostane bez poslovnog prostora iako je njihova imovina davno upisana u ...

Loading the player...