RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

(OTKRIVAMO) MUP: Za nove automobile ove godine (700 miliona dinara)!

"Ministarstvo unutrašnjih poslova" se prilikom odabira najbolje ponude na tenderu za kupovinu automobila pre svega rukovodilo cenom vozila, rekao je za "Politiku" državni sekretar u "MUP"-u Srbije Miroslav Miličković.

"MUP" je na tenderu nabavio (710 vozila) "Škoda Rapid" čija je cena, po njegovim rečima, bila znatno povoljnija od one koju je ponudio drugoplasirani ponudjač, kragujevačka fabrika "Fijat Krajsler automobili" (FCA) za automobil "Fijat 500L".

Miličković je, kako piše "Politika", kazao da su svi koji su učestvovali u pregovaračkom postupku javne nabavke vozila za "MUP", zastupnici vozila "Škoda", "Fijat" i "Pežo", imali ravnopravne šanse.

"Nije bilo nijednog prigovora, odnosno žalbe. To najbolje govori da je sve uradjeno u skladu sa zakonom", kazao je Miličković.

Po njegovim rečima, nabavke vozila je urađena na osnovu zaključka Vlade Srbije kojim je utvrđena poverljivost postupka i njegovo sprovođenja neposrednom pogobom.Miličković je istakao da su na isti način nabavljana vozila za vojsku i policiju i u vreme prethodnih vlada.

Za nove policijske automobile, kako je kazao, ove godine je izdvojeno 700 miliona dinara (5,8 miliona evra).

""MUP" će nastaviti da ulaže novac u osavremenjivanje voznog parka i u naredne dve godine kada će, verujem, biti vozila drugih proizvođača", rekao je Miličković.

Pre nabavke novih "Škoda" prosečna starost vozila u "MUP"-u bila je (14 godina), piše "Politika".
Izvor: Beta.rs / Foto: TV N1 - Screenshot
 
12.10.2017 10:23

 

Pročitajte još i ...

OTKRIVAMO Antelj: Dao sam dva miliona evra u humanitarne svrhe, a sada sam podstanar! OTKRIVAMO Antelj: Dao sam dva miliona evra u humanitarne svrhe, a sada sam podstanar!

U odbranu vlasnika „Gemaksa” stali i njegovi zaposleni, kojima je gazda dao (100 beskamatnih pozajmica) za rešavanje stambenog pitanja.Tokom (29 godina) postojanja „Gemaksa” u humanitarne svrhe dao sam više od ...

ZAR SE NE ZOVE HALA LIMES?! (Beogradska arena) u narednih pet godina biće (Štark arena) ZAR SE NE ZOVE HALA LIMES?! (Beogradska arena) u narednih pet godina biće (Štark arena)

Naslovno sponzorstvo "Beogradske arene" biće dodeljeno "Atlantik grupi", nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i "Arena Beograd" d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopšteno je iz ...

SAZNAJEMO: Film (Naš život u 4 zida) kao podrška LGBT osobama! SAZNAJEMO: Film (Naš život u 4 zida) kao podrška LGBT osobama!

Istraživanja pokazuju da šest od 10 srednjoškolaca u Srbiji smatra da je nasilje nad "LGBT" osobama opravdano, 25 odsto građana i građanki naše zemlje ne želi da ima "LGBT" osobu za kolegu, ...

Loading the player...