RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

OTKRIVAMO: Poslušan, jer je dužan 100 miliona evra!

Propagandna imperija Željka Mitrovića, najodanijeg sluge zločinačkog režima iz devedesetih, već punih 17 godina je u službi i svih drugih vladajućih koalicija.

Ali, nikada kompanija "Pink" nije ponudila sve svoje resurse jednom čoveku i njegovoj diktaturi kao što je to danas slučaj sa režimom Aleksandra Vučića.


Uprkos činjenici da je Mitrovićeva "Pink" imperija na budžetu države, ona nema ni polovine svog kapitala u ovoj kriminalnoj kompaniji, već pokriva svoje obaveze samo sa 30,95 odsto ukupno angažovanih poslovnih sredstava.

Na kraju 2017. godine dugovi Željka Mitrovića i "Pink Company", dostigli su čitavih sto miliona evra!

Iz budžeta "Republike Srbije" Vučić plaća i druge "medije" iz porodice "Velike propagande laži", poput "Informera" i "Srpskog Telegrafa".

Naš poznati ekonomski stručnjak, Miodrag K. Skulić, u ovom broju "Magazina Tabloid" analizirao je poslovanje "Pink Company", sa posebnim osvrtom na ogromna dugovanja ove zločinačke firme (100 miliona evra).

Opisana su i dugovanja "Štamparije Borba" i režimskog glasila "Večernjih Novosti", čije vlasništvo nije utvrđeno, ali jesu ogromna dugovanja koja i dalje rastu.

"PINK International Company", doo, čiji je osnivač i zakonski zastupnik Željko Mitrović u svom sastavu, pored ovog matičnog privrednog društva ima još pet zavisnih društava u zemlji, od kojih je jedno u procesu likvidacije i tri zavisna društva registrovana u susednim zemljama (BiH, Crna Gora i Banja Luka).

U likvidaciji je privredno društvo "FTV SEE", doo, Beograd, registrovano 11.11.2008. godine za delatnost proizvodnje i emitovanja televizijskog programa, u kome "PINK Company" ima kapital od samo 85.845 dinara.

Sledeća četiri zavisna društva su sto odsto u vlasništvu "Company PINK", i to:


* "Pink Ugostiteljstvo", doo, Beograd, registrovan 29.12.2008. sa kapitalom od samo 43.937 dinara, sa osam zaposlenih,


* "PFI Studios", doo, Šimanovci, registrovan 20.05.2010, za proizvodnju kinematografskih dela, sa kapitalom od svega 49.988 dinara, sa šest zaposlenih;


* "Pink Library", doo, Beograd, registrovan 01.08.2012. godine za distribuciju kinematografskih dela sa kapitalom od samo 10.000 dinara, bez zaposlenih i


* "Globaltel", doo, Beograd, sa 55 odsto učešća "PINK Company" u kapitalu ovog društva, što čini udeo u iznosu od 1.499.059 dinara, dok razliku od 45 odsto udela ima privredno društvo „Procescom" koje je u vlasništvu 51 odsto Vojislava Krstića, 30 odsto Save Terzića i 19 odsto Ivana Bukelića.

Ovo privredno društvo registrovano je za bežične telekomunikacije i ima samo dva zaposlena.


Ukupan broj zaposlenih u 2017. godini u svih devet ovih privrednih društava bio je 883 lica, od čega u matičnom i pet zavisnih društava registrovanih u Srbiji je 708 zaposlenih, dok u tri zavisna društva u inostranstvu je bilo 75 zaposlenih.

"Pink Company" ima u privrednom društvu "Air Pink", registrovanom za vazdušni saobraćaj samo 1,98 odsto udela, dok je većinski vlasnik ovog društva Željko Mitrović sa ulogom od 68,02 odsto i 30 odsto Aleksandar Ilić.

Ovo društvo poslovalo je u 2017. godini sa 72 zaposlena.
Ukupna poslovna imovina društva u konsolidovanom bilansu


Ukupna vrednost poslovne imovine društva, na kraju 2017. godine, iznosi 14,4 miliona evra i ona je hipotekarno u celosti opterećena sa 14 hipotekarnih tereta "AIK banke", i po jednom hipotekom "Intesa banke", "Nove banke" iz Banja Luke i "Hipotekarne" banke iz Podgorice.

Objekat u Beogradu, u ulici Neznanog junaka broj 1 ima 3.150 m2 i u knjigovodstvu društva se vodi 5,3 miliona evra i u celini je pod hipotekarnim teretom.

U Šimanovcima objekat kinematrografske delatnosti, tzv. "Filmski grad", sa infrastrukturom, pod hipotekom je.

Objekat u Beogradu, u ulici Sv. Nikole kupljen od privrednog društva "Biomed" još 2009. godine ima 630 m2 i pod hipotekom je "Intesa banke" i "AIK banke".


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
31.12.2018 12:17

 

Pročitajte još i ...

Šta kada padne Google? Šta kada padne Google?

Korisnici su tokom vikenda imali problema sa pristupanjem Google servisima.Pojedinima nisu radile internet pretrage, nisu mogli da pristupe YouTube videima u nedelju, ali u problematičnijim slučajevima, nisu bili u mogućnosti ...

U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji

Prema podacima prikupljenim 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou, i taj broj nastavlja da ...

Zvanično ugašen BlackBerry Messenger Zvanično ugašen BlackBerry Messenger

Pre nego što su se pojavile aplikacije kao što su WhatsApp i iMessage, BlackBerry Messenger (poznat i kao BBM) bio je jedan od najpopularnijih messenger servisa.To je zato što je ...

Loading the player...