RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OTKRIVAMO: Srbija ne sarađuje u istrazi o Ivanoviću

Državno tužilaštvo Kosova je ocenilo da Srbija "nije ostvarila međunarodnu saradnju" u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative "SDP" Olivera Ivanovića.

Tužilaštvo Kosova je objavilo da je od Srbije dobilo samo neke informacije koje nisu od suštinskog značaja za rasvetljavanje tog slučaja.


"Još nismo dobili odgovore u vezi sa "IMEI" (International Mobile Equipment Identity), "SMS", kartografiji i ulascima i izlascima iz brojeva telefona koje je koristio pokojni Ivanović", kaže se u izjavi Državnog tužilaštva Kosova.

Državno tužilaštvo je kao netačne odbacilo navode ministarke pravde Srbije Nele Kuburović da su institucije Kosova odbile da izvrše istražne radnje zajedno s Beogradom u slučaju ubistva Ivanovića.

Srpska strana je od Kosova zatražila i dobila čaure s lica mesta, ali Državno tužilaštvo još nije dobilo izveštaj o njihovom veštačenju.

Policija Srbije je ispitivala osumnjičenog Milana Radoičića bez zahteva Državnog tužilaštva Kosova i pored činjenice da su na sastancima predstavnika Policije Kosova i Srbije predstavnici Srbije kazali da ne poznaju Radoičića sa obrazloženjem da je državljanin Kosova, prenosi "Beta".

U izjavi se ističe da je Državno tužilaštvo Kosova spremno da sarađuje sa odgovarajućim organima Srbije i opredeljeno za rasvetljavanje ubistva Olivera Ivanovića.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
05.12.2018 05:55

 

Pročitajte još i ...

Lončarovo ministarstvo dalo MILIONE TEK OSNOVANIM organizacijama?! Lončarovo ministarstvo dalo MILIONE TEK OSNOVANIM organizacijama?!

Tek osnovanim nevladinim organizacijama je ukupno dodeljeno nešto više od milion i po dinara budžetskih sredstava, odnosno trećina ukupnog novca, a kada se saberu i organizacije nastale neposredno pred prošlogodišnji ...

Saša Janković se povlači iz političkog života i s mesta predsednika (PSG) Saša Janković se povlači iz političkog života i s mesta predsednika (PSG)

Lider "Pokreta slobodnih građana" Saša Janković objavio je na svom "Tviter" nalogu da se povlači iz aktivnog političkog života.Kako je naveo, povlači se sa mesta predsednika "Pokreta slobodnih građana" i ...

(FOTO): Da li je ovo (TOP 10) NAJBAHATIJIH funkcionera u Srbiji?! (FOTO): Da li je ovo (TOP 10) NAJBAHATIJIH funkcionera u Srbiji?!

Basnoslovne plate, zapošljavanje bračnih partnera, rođaka i prijatelja, pronevere novca, seksualno uznemiravanje, maltretiranje zaposlenih …Sve su to radili, a rade i dalje, pojedinci među kojima su i političari, ali i direktori ...

Loading the player...