RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OTKRIVAMO: Srbija ne sarađuje u istrazi o Ivanoviću

Državno tužilaštvo Kosova je ocenilo da Srbija "nije ostvarila međunarodnu saradnju" u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative "SDP" Olivera Ivanovića.

Tužilaštvo Kosova je objavilo da je od Srbije dobilo samo neke informacije koje nisu od suštinskog značaja za rasvetljavanje tog slučaja.


"Još nismo dobili odgovore u vezi sa "IMEI" (International Mobile Equipment Identity), "SMS", kartografiji i ulascima i izlascima iz brojeva telefona koje je koristio pokojni Ivanović", kaže se u izjavi Državnog tužilaštva Kosova.

Državno tužilaštvo je kao netačne odbacilo navode ministarke pravde Srbije Nele Kuburović da su institucije Kosova odbile da izvrše istražne radnje zajedno s Beogradom u slučaju ubistva Ivanovića.

Srpska strana je od Kosova zatražila i dobila čaure s lica mesta, ali Državno tužilaštvo još nije dobilo izveštaj o njihovom veštačenju.

Policija Srbije je ispitivala osumnjičenog Milana Radoičića bez zahteva Državnog tužilaštva Kosova i pored činjenice da su na sastancima predstavnika Policije Kosova i Srbije predstavnici Srbije kazali da ne poznaju Radoičića sa obrazloženjem da je državljanin Kosova, prenosi "Beta".

U izjavi se ističe da je Državno tužilaštvo Kosova spremno da sarađuje sa odgovarajućim organima Srbije i opredeljeno za rasvetljavanje ubistva Olivera Ivanovića.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
05.12.2018 05:55

 

Pročitajte još i ...

Đoković četvrti put u karijeri osvojio nagradu Laureus Đoković četvrti put u karijeri osvojio nagradu Laureus

Srpski teniser Novak Đoković dobio je sinoć u Monaku, četvrti put u karijeri, nagradu „Laureus“ za najboljeg sportistu sveta.Konkurenti Đokovića bili su fudbaleri Luka Modrić i Kilijan Mbape, košarkaš Lebron Džejms, ...

Tragičan kraj kralja narodne muzike Tragičan kraj kralja narodne muzike

– To je jako tužna vest, velika tragedija. Da jedan zaista kralj narodne muzike završi tako.To je veliki gubitak za umetnost – rekao je u izjavi Danasu Bora Đorđević, frontmen ...

SRBISTAN! Babićev vozač optužen za blaže delo i NEĆE BITI ISTRAGE?! SRBISTAN! Babićev vozač optužen za blaže delo i NEĆE BITI ISTRAGE?!

Vozač S.D, koji je upravljao vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi u Doljevcu, u kojoj je poginula jedna osoba, a pet teže ili lakše povređeno, po svemu ...

Loading the player...