RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

OVA NIJE NORMALNA! Britanija izlazi iz EU a daje podršku Srbiji da uđe u nju?!

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, sastala se s britanskim ministrom za Evropu ser Alanom Dankanom, s kojim je razgovarala o saradnji Srbije i Velike Britanije, kao i o evropskom putu naše zemlje.


„S ministrom Dankanom razgovarali smo o svim sporazumima koje naše dve zemlje treba da zajedno usaglase.

Razgovarali smo i o infrastrukturnim projektima u Srbiji i regionalnom povezivanju u okviru Berlinskog procesa.

Od ministra Dankana dobila sam uveravanja da će Britanija pružiti punu podršku Srbiji ka punopravnom članstvu u Evropskoj uniji“, izjavila je Mihajlovićeva.

Ministar Dankan i potpredsednica Mihajlović zajedno su obišli veliki mural „Britannia pacifatrix“ u zgradi Forin ofisa, koji odslikava kraj Prvog svetskog rata i na kojem Britanija u liku grčke boginje Atine drži zagrljenu i Srbiju kao velikog saveznika.

Sastanku Mihajlovićeve i Dankana prisustvovala je i ambasadorka Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović.
Ponosni smo da građanima pokažemo rezultate


Mihajlovićeva je ocenila da asfaltiranje najteže deonice auto-puta kroz Grdeličku klisuru i nove fabrike najbolje govore o radu Vlade Srbije i rezultatima koje je ostvarila "Srpska napredna stranka".

„Politika "SNS" je politika odgovornosti i rezultata i stalnog dijaloga i polaganje računa građanima Srbije.

Ponosni smo na to što iza sebe imamo rezultate koje građanima možemo da pokažemo.

Kampanja predsednika Aleksandra Vučića ‘Budućnost Srbije’ prilika je da građani vide i nov, moderan auto-put koji je izgrađen na najtežim deonicama kroz Grdeličku klisuru i nove fabrike koje su otvorene uz Koridor 10“, smatra Mihajlovićeva, a navedeno je u saopštenju iz njenog kabineta.

Ona kaže i da je važno da se, umesto uvreda i pretnji nasiljem, ponovo podstakne dijalog o pitanjima koja pritiskaju građane i da sami građani imaju priliku da kažu šta je još potrebno da se uradi kako bi živeli bolje.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
08.02.2019 06:51

 

Pročitajte još i ...

Hyundai želi ekrane osetljive na dodir u volanu Hyundai želi ekrane osetljive na dodir u volanu

Moderni automobili koriste ekrane više nego ikada ranije.Centralni displeji su veći (neki idu i do 15 inča, kao na Tesla Model 3) i analogne instrument table odlaze u zaborav te ...

Ni Galaxy S10 serija telefona nije pomogla Samsung-u da podigne profit! Ni Galaxy S10 serija telefona nije pomogla Samsung-u da podigne profit!

Samsung je objavio procenu da je prvi kvartal godine završen sa prometom od 45.8 milijardi dolara, što je 14 procenata niže od prošlogodišnjeg prometa u istom periodu (53.3 milijarde dolara).Istovremeno ...

Google Assistant donosi bolje rezultate pretraživanja na Android Google Assistant donosi bolje rezultate pretraživanja na Android

Oni koji svom Google Assistant-u često postavljaju pitanja mogli bi već sada da dobijaju rezultate koji nisu samo serija linkova, budući da je Google objavio ažuriranje za Android, koje donosi ...

Loading the player...