RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OVO JE SUROVA REALNOST! 4 miliona Srba živi sa 200 evra mesečno

Ekonomija i Srbija ne idu obično u istu rečenicu.

Naša država je već dugo vremena povezana sa pojmovima kao što su: propast, tuga, haos, kolaps, banrkot, pucanje, zatvaranje, katanac.

Iako to ništa nije novo neke stvari nas iznova i iznova iznerviraju.


Političari pokušavaju nerealnim i lažnim statistikama da umire narod, tvrdeći da su plate prosečne 500 evra i kako vi koji imate 200 ste zapravo manjina i vi ste lično krivi za to!

Ipak, situacija u realnosti je nešto drugačija. Mnogo drugačija.

Realna prosečna plata u Srbiji i jeste 200 evra, severni deo Srbije spada u siromašnije trenutno iako to nije bio slučaj.

Da stvar bude morbidnija upravo je severni deo poznat po plodnoj zemlji i velikim oranicama i poljima ali tamo se i najteže živi.


Cene su najskuplje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu u ostalim gradovima je po običaju situacija malo bolja.

Ipak u tim mestima su i primanja manja pa mu dođe na isto.

Evropske statistike jasno pokazuju da je cena radnog sata u Evropi najmanja u Makedoniji, Bugarskoj, Bosni i Srbiji.

A da čak 4 miliona građana Srbije mesečno inkasira upravo samo tih 200 evra!
Izvor: Dnevnizurnal.com / Foto: AP
 
06.06.2018 05:24

 

Pročitajte još i ...

80 ELEKTRIČNIH AUTOBUSA: Nastavak katastrofalnih odluka SNS-a! 80 ELEKTRIČNIH AUTOBUSA: Nastavak katastrofalnih odluka SNS-a!

Zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" (SzS) Nikola Jovanović izjavio je danas da se odbornička grupa "SzS" u "Skupštini Beograda" protivi, kako je rekao, besmislenoj kupovini 80 električnih autobusa, ...

AKTUELNO: Direktor jedne od najvećih bolnica u zemlji pod istragom zbog smrti deteta?! AKTUELNO: Direktor jedne od najvećih bolnica u zemlji pod istragom zbog smrti deteta?!

Po dolasku veselog doktora Zokija Radojičića na čelo Beograda (zvanično, na mesto gradonačenika, nezvanično u ćošak kancelarije Gorana Vesića, gde trenutno glumi fikus), došlo je, očekivano i do promene na ...

Otkrivanje afere TRGOVINA SMRĆU uništilo je život lekara, PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN Otkrivanje afere TRGOVINA SMRĆU uništilo je život lekara, PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN

Kada je raskrinkao korupcionaški osinjak u "Hitnoj pomoći", dr. Borko Josifovski verovatno nije ni slutio da će umesto pohvala za savesnost dobiti dugogodišnje pretnje po život i otkaz.Moralnu satisfakciju, ne ...

Loading the player...