RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OVO JE SUROVA REALNOST! 4 miliona Srba živi sa 200 evra mesečno

Ekonomija i Srbija ne idu obično u istu rečenicu.

Naša država je već dugo vremena povezana sa pojmovima kao što su: propast, tuga, haos, kolaps, banrkot, pucanje, zatvaranje, katanac.

Iako to ništa nije novo neke stvari nas iznova i iznova iznerviraju.


Političari pokušavaju nerealnim i lažnim statistikama da umire narod, tvrdeći da su plate prosečne 500 evra i kako vi koji imate 200 ste zapravo manjina i vi ste lično krivi za to!

Ipak, situacija u realnosti je nešto drugačija. Mnogo drugačija.

Realna prosečna plata u Srbiji i jeste 200 evra, severni deo Srbije spada u siromašnije trenutno iako to nije bio slučaj.

Da stvar bude morbidnija upravo je severni deo poznat po plodnoj zemlji i velikim oranicama i poljima ali tamo se i najteže živi.


Cene su najskuplje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu u ostalim gradovima je po običaju situacija malo bolja.

Ipak u tim mestima su i primanja manja pa mu dođe na isto.

Evropske statistike jasno pokazuju da je cena radnog sata u Evropi najmanja u Makedoniji, Bugarskoj, Bosni i Srbiji.

A da čak 4 miliona građana Srbije mesečno inkasira upravo samo tih 200 evra!
Izvor: Dnevnizurnal.com / Foto: AP
 
06.06.2018 05:24

 

Pročitajte još i ...

SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu! SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu!

Autobus koji prevozi đake na relaciji čačanskih sela Mrčajevci – Ostra nije saobraćao dva dana zbog anagažovanja za prevoz članova i simpatizera "Srpske napredne stranke" na doček ruskog predsednika Vladimira ...

POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore! POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore!

Sindikat zaposlenih u policiji je stao na stranu naroda i aktivno se uključio u proteste protiv tiranije vladajuće kriminalne organizacije.Predsednik ovog sindikata, Dejan Đukić je izjavio da poseduju preko 1.600 ...

PLATA LAŽOVA JE oko 1000 evra?! Kako Vučić ruča u NAJSKUPLJEM RESTORANU?! PLATA LAŽOVA JE oko 1000 evra?! Kako Vučić ruča u NAJSKUPLJEM RESTORANU?!

"Narodna Stranka" je na svom "tviter" profilu objavila sliku koju im je poslao jedan od simpatizera.Na kojoj se vidi Aleksandar Vučić kako sa svojim saradnicima ruča u jednom od najskupljih ...

Loading the player...