RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

OVO JE VUČIĆEV JEDINI PLAN ZA KIM: Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno, ali da će on učiniti sve da „vrati šta se može“.


„Svi Srbi znaju da su izgubili Kosovo, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da vratim šta se može, pa da to na kraju ne ispadne kao potpuni poraz ili potpuni gubitak“, rekao je Vučić za zagrebački "Globus".

On je dodao da ga „svi napadaju, i u tim napadima ne biraju reči ni sredstva, ali niko od njih zapravo ne želi da se problem Kosova reši“.


„Ako ću videti da je nešto dobro za Srbiju, ja ću to gurati, bez obzira na posledice.

Vidite da postižem neke opipljive rezultate, posebno na ekonomskom planu. Javni dug Srbije se smanjuje, teškim merama postižu se opipljivi rezultati.

Ali ti koji misle, i tako se i ponašaju, da se rak može izlečiti aspirinom, ti ili loše žele Srbiji ili su budale“, rekao je Vučić čija je izjava deo teksta u kojem se analiziraju dešavanja na liniji Beograd - Priština.

Autor testa Darko Hudelist, među ostalim, navodi da se Vučić drži koncepta da će pokušati „odbraniti“ sever Kosova, odnosno ocenjuje da je „sever Kosova njegova poslednja crta odbrane, u sklopu onoga što se u kosovsko-međunarodno-političkom žargonu naziva, evo ima tome već više od godinu dana, sveobuhvatnim sporazumom za normalizaciju odnosa Srbije i Kosova“.„Pojednostavljeno rečeno: da, priznaćemo Kosovo (ali bez čina eksplicitnog međunarodno-pravnog priznanja), ali ćemo zauzvrat ‘istrgovati’ sever Kosova.

Nećemo im (Albancima na Kosovu) dati baš sve, nešto ćemo ipak uspeti zadržati i za sebe“, navodi autor u tekstu.

Autor podseća da se često piše o „(Vučićevom) konceptu tzv. ‘razmene teritorija’, odnosno konceptu ‘korekcije granica’“ ili, kako navodi autor, konceptu „kompromisa“, što je reč koju Vučić poslednjih nedelja i meseci najčešće koristi.
Izvor: TV N1 / Foto: TV N1, Printscreen, Agencije
 
27.07.2018 09:57

 

Pročitajte još i ...

O IZBORIMA U LUČANIMA: Većina listi Aleksandar Vučić uz brojne nepravilnosti O IZBORIMA U LUČANIMA: Većina listi Aleksandar Vučić uz brojne nepravilnosti

Kvalitet izbornog procesa u Lučanima je bio veoma loš, dok atmosfera izbornog dana nije bila u skladu sa standardima za slobodne i fer izbore jer su zabeleženi pritisci na birače, ...

(VIDEO) LUČANI: Naprednjaci PRIZNALI izbornu krađu! (VIDEO) LUČANI: Naprednjaci PRIZNALI izbornu krađu!

Kao što verovatno znate, juče su se održali privatni lokalni izbori u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli.Zašto privatni, pa zato što je u svim mestima kandidat Aleksandar Vučić, zato što izbori prosto ...

PLJAČKA! Drumski razbojnici na (Koridoru 10) PLJAČKA! Drumski razbojnici na (Koridoru 10)

Brže i bolje su Mrnjavčevići izgradili Skadar na Bojani, nego što će Vučići Koridor 10 na Zorani.Slavni srpski vladari žrtvovali su Gojkovicu mladu, a ovi današnji tu ulogu su dodelili ...

Loading the player...