RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

Policija (RS) PRVO uhapsila Davora Dragičevića, pa onda raspisala POTERNICU!?

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je "specijalna policija" uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića, ali da niko tenutno ne zna gde se on nalazi.

Suzana Radanović tvrdi da je Davorov advokat otišao u "Policijsku stanicu Banjaluka", ali da su mu rekli da se on ne nalazi u policijskoj stanici.


U međuvremenu je banjalučka policija raspisala za njim i za još četiri osobe poternicu „zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima“.

Nakon sinoćnih dešavanja u Banjaluci tokom okupljanja građana i protesta „Pravda za Davida“, nekoliko osoba je uhapšeno, što je potvrdio i "MUP" Republike Srpske, ali se u saopštenju policije naglašava da Davor Dragičević „nije lišen slobode“.

Dodaje se da se organizator javnog skupa nije pridržavao obaveza propisanih "Zakonom o javnom okupljanju RS", „te prijavljeni javni skup nije održao u skladu sa prijavom, na "Trgu Krajine", u vremenu od 18 do 20 časova, već u pokretu“.

„Organizator skupa nije ispoštovao zakonom predviđene obaveze već je sa ostalim učesnicima krenuo u protestnu šetnju gradom, pri čemu je na više lokacija od strane učesnika javnog okupljanja izvršeno više prekršaja, a postoje osnovi sumnje da su izvršena i određena krivična dela“, saopštio je "MUP".

U saopštenju se podseća da su učesnici skupa prekinuli i prethodno zakazan koncert Harisa Džinovića „na način što su galamom, vikom, vređanjem te oštećenjem bine i postavljene opreme, onemogućili izvođenje predviđenog programa“.

Na Trg Krajine komunalci su ponovo sklonili „Davidovo srce“.

Izvor: Noizz.rs, N1 BiH / Foto: Noizz.rs, N1 BiH
 
31.12.2018 11:57

 

Pročitajte još i ...

DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe! DVERI ISPRED PINKA: Novinari pokušali da isprovociraju sukobe!

U Beogradu, a i širom Srbije počinju novi protest „1 od 5 miliona“.Ispred takozvane „televizije“ "Pink" okupili su se Boško Obradović i pristalice "Srpskog Pokreta Dveri", koji je tamo održao ...

PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu! PUTIN ODBIO POKLON Šarplaninac ostao u Beogradu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin dobio je na poklon psa, šarplaninca, od srpskog predsednika Vučića, ali sve se završilo na fotografisanju.Prema izvoru iz Predsedništva pas je ostao u Beogradu, odnosno nije ...

LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon! LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, "SNS" brigade su se trudile da se ne izgube ...

Loading the player...