RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Policija (RS) PRVO uhapsila Davora Dragičevića, pa onda raspisala POTERNICU!?

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, objavila je da je "specijalna policija" uhapsila njenog bivšeg supruga Davora Dragičevića, ali da niko tenutno ne zna gde se on nalazi.

Suzana Radanović tvrdi da je Davorov advokat otišao u "Policijsku stanicu Banjaluka", ali da su mu rekli da se on ne nalazi u policijskoj stanici.


U međuvremenu je banjalučka policija raspisala za njim i za još četiri osobe poternicu „zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima“.

Nakon sinoćnih dešavanja u Banjaluci tokom okupljanja građana i protesta „Pravda za Davida“, nekoliko osoba je uhapšeno, što je potvrdio i "MUP" Republike Srpske, ali se u saopštenju policije naglašava da Davor Dragičević „nije lišen slobode“.

Dodaje se da se organizator javnog skupa nije pridržavao obaveza propisanih "Zakonom o javnom okupljanju RS", „te prijavljeni javni skup nije održao u skladu sa prijavom, na "Trgu Krajine", u vremenu od 18 do 20 časova, već u pokretu“.

„Organizator skupa nije ispoštovao zakonom predviđene obaveze već je sa ostalim učesnicima krenuo u protestnu šetnju gradom, pri čemu je na više lokacija od strane učesnika javnog okupljanja izvršeno više prekršaja, a postoje osnovi sumnje da su izvršena i određena krivična dela“, saopštio je "MUP".

U saopštenju se podseća da su učesnici skupa prekinuli i prethodno zakazan koncert Harisa Džinovića „na način što su galamom, vikom, vređanjem te oštećenjem bine i postavljene opreme, onemogućili izvođenje predviđenog programa“.

Na Trg Krajine komunalci su ponovo sklonili „Davidovo srce“.

Izvor: Noizz.rs, N1 BiH / Foto: Noizz.rs, N1 BiH
 
31.12.2018 11:57

 

Pročitajte još i ...

Povratak na klasiku: Predstavljen novi Apple Mac Pro FOTO Povratak na klasiku: Predstavljen novi Apple Mac Pro FOTO

Priznavši da je Mac Pro iz 2013. godine bio loš, Apple je još ranije obećao da će sledeća verzija predstavljati povratak modularnijim računarima.A ona je upravo predstavljena na Apple Worldwide ...

Šta kada padne Google? Šta kada padne Google?

Korisnici su tokom vikenda imali problema sa pristupanjem Google servisima.Pojedinima nisu radile internet pretrage, nisu mogli da pristupe YouTube videima u nedelju, ali u problematičnijim slučajevima, nisu bili u mogućnosti ...

U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji

Prema podacima prikupljenim 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou, i taj broj nastavlja da ...

Loading the player...