RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

PUTUJUĆI CIRKUS: Oproštajna turneja Aleksandra Vučića i PONOVO autobusi

Aleksandar Vučić je započeo svoju oproštajnu turneju pod nazivom „Budućnost Srbije“ koja je zamišljena (čitaj: predstavljena u režimskim medijima) kao predstava u kojoj će glavni glumac da obilazi gradove u Srbiji i razgovara sa narodom.


Umesto toga on radi jedino što ume, cirkuska akcija je ništa drugo do serija kontramitinga u kojima će opet (a čijim parama?) biti dovlačeni botovi iz cele Srbije da mu aplaudiraju i slušaju nove laži i nove napade na one koji su protiv njega.

Da, ovo je serija kontramitinga jer bolesnom egomanijaku itetako smeta što se građanski protesti povećavaju i što se održavaju u sve više mesta u Srbiji.

Pa umesto da posluša šta mu narod poručuje on ubrzanim koracima grabi ka novim podelama i novim ludostima te će u 29 okruga održati 29 idiotskih govora na kojima će 1290 puta izneti laž, obmanu i manipulaciju.

Kako to izgleda u praksi daleko od pozornice i svetla režimskih medija, možete videti na slikama ispod.

Režim je u strahu, svi koji su zaposleni i kojima su članovi porodice zaposleni u državnim firmama moraju da dođu na kontramitinge.


Prvo mesto koje je putujući cirkus posetio je Vranje, a pogledajte kako su hiljade ljudi dovučeni da slušaju i gledaju ovu grozotu.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
08.02.2019 06:28

 

Pročitajte još i ...

Galaxy Tab S5e Galaxy Tab S5e

Kompanija "Samsung" predstavila je "Galaxy Tab S5e" - tanji, lakši i promišljeno dizajniran tablet sa brojnim pametnim funkcijama.Sa ekranom od 10,5 inča i velikim kapacitetom baterije, "Galaxy Tab S5e" pažljivo je ...

SVI SU ISTI! Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP SVI SU ISTI! Novi savetnik premijerke bivši portparol LDP

Nekadašnji portparol i predsednik beogradskog odbora "Liberalno-demokratske partije" Mladen Bašić od ponedeljka, 18. februara, novi je savetnik za medije premijerke Ane Brnabić, potvrđeno je "Danas"-u u njenom kabinetu.On je došao na ...

ANDREJ JOVANOVIĆ: Jednu firmu prodao PEPSIJU, drugu KOKA KOLI ANDREJ JOVANOVIĆ: Jednu firmu prodao PEPSIJU, drugu KOKA KOLI

Kompanija "Koka-Kola" odlučila je da za 260 miliona evra kupi "Bambi" od investicionog fonda "Mid Europa partners" i kompanije "Moji brendovi", nepune četiri godine od kada su oni od "Salforda" ...

Loading the player...