RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

RIKOŠET DO DETALJA OTKRIVA: Ko je ubio Olivera?

Producentska kuća ‘Rikošet specijal’ već mesecima radi na snimanju dugometražnog dokumentarnog filma „Ko je ubio Olivera?!“


Od samog početka, novinarska ekipa "Rikošeta" koja realizuje pomenuti projekat, ali i producenti serijala, suočavaju se sa opstrukcijom različitih državnih organa i brojnim problemima na terenu.

Počev od sumnjivog kvara na službenom automobilu, preko problema na administrativnom prelazu, policijskog zastrašivanja novinarske ekipe i svedoka ubistva Olivera Ivanovića pa sve do fizičkog napada na jednog od producenata serijala Sašu Mirkovića i to u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog namesnika za Kosovo Milana Radojičića.

Film o pozadini, motivima, naručiocima i izvršiocima atentata na Olivera Ivanovića prošao je silne peripetije da bi uz maksimalne napore celog tima "Rikošeta" najzad bio realizovan u celosti.

Nakon opsežnog i mukotrpnog rada na terenu, uzimanja izjava od više desetina svedoka svih događanja koja su prethodila atentatu kao i od lica koja imaju pouzdane informacije o pozadini ubistva Olivera Ivanovića, tim "Rikošeta" došao je do sasvim pouzdanih saznanja da Olivera Ivanovića nisu ubili Albanci nego pripadnici srpskog kriminalno - političkog miljea koji već duže vreme hara severnim delom Kosova.

Koji je ranije, takođe, u atentatu likvidirao Ivanovićevog kuma Dimitrija Janićijevića, koji je ubijen istog datuma kada i Oliver Ivanović a što je sigurna potvrda da iza oba ubistva stoje isti počinioci.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
13.09.2018 06:57

 

Pročitajte još i ...

LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon! LUDILO MOZGA Vučić POLUDEO zbog pitanja o Irineju, novinarki oduzeli mikrofon!

Juče je definitivno bio stresan dan: mediji su se trudili da isprate sve što se dešava oko Putina i njegovog dolaska, "SNS" brigade su se trudile da se ne izgube ...

SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu! SKANDAL! Autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci peške po snegu u školu!

Autobus koji prevozi đake na relaciji čačanskih sela Mrčajevci – Ostra nije saobraćao dva dana zbog anagažovanja za prevoz članova i simpatizera "Srpske napredne stranke" na doček ruskog predsednika Vladimira ...

POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore! POLICIJSKI SINDIKAT: Imamo 1600 stranica DOKAZA da vlast krade izbore!

Sindikat zaposlenih u policiji je stao na stranu naroda i aktivno se uključio u proteste protiv tiranije vladajuće kriminalne organizacije.Predsednik ovog sindikata, Dejan Đukić je izjavio da poseduju preko 1.600 ...

Loading the player...