RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Ruski mehaničar pretvorio Bentley-a u (Ultratank)

Da li ste ikada zamišljali da vozite tenk okruženi luksuzom?

To je u suštini koncept koji je ovaj ruski auto-vloger imao na umu kada je odlučio da stvori „Ultratank“ u avgustu prošle godine.


Krajnji rezultat je Bentley Continental GT koji je opremljen masivnim tenkovskim gusenicama kako bi stekao pravo na titulu „Ultratanka“.

Kosik, vloger, počeo je da radi na ovom projektu prošle godine, nakon što je kupio najjeftiniji Continental GT koji je mogao da pronađe.

Dokumentovao je čitavo putovanje u seriji video zapisa na svom YouTube kanalu AcademeG sve do konačnog predstavljanja Ultratanka prošle nedelje.

Dodao je gigantske gusenice tenka Bentley Continental GT-u, pored toga što je izvršio druga prilagođavanja na automobilu, kako bi više podsećao na tenk.  Ipak, još uvek ima posla za graditelje.

Glavno pitanje je to što nema dovoljno pritiska na gusenicama, te zbog toga mogu da skliznu sa vozila tokom naglog skretanja.

Vraćanje gusenice na svoje mesto je takođe težak proces, tako da je ovom problemu zaista potrebno rešenje.

Postoje i pogonske izmene koje se mogu napraviti. Tim želi da Ultratank bude u mogućnosti da dostigne 100 km/h, ali trenutno dostiže 50 km/h.

Graditelji se ne smatraju da će udvostručavanje brzine vozila trebalo da bude preveliki izazov. Ostale mane su manjeg obima.

Na primer, još uvek nema vrata, tako da prašina i zemlja upadaju iz gusenice u kabinu. Kočnice takođe ne rade, piše Motor1.

Međutim, ono što je vloger uspeo da napravi je nešto što ćete definitivno želeti da propustite, ako ga uočite u vašem retrovizoru.

Zamislite da idete u školu ujutru u ovoj zveri! Možda nije sasvim legalno na putu, ali bi svakako desetkovalo sve što se nađe na putu.

Izvor: Ubergizmo
 
16.05.2019 06:12

 

Pročitajte još i ...

Jaguar Land Rover razvija volan koji promenom toplote navodi na pravac Jaguar Land Rover razvija volan koji promenom toplote navodi na pravac

Proizvođači automobila istražuju svaki mogući način da spreče ometanja tokom vožnje, a najnovija ideja dolazi od Jaguar Land Rover-a (JLR).Kompanija luksuznih automobila razvila je nešto što naziva „senzorskim volanom“ koji ...

Netflix: Budućnost televizije ili skorašnji kraj? Netflix: Budućnost televizije ili skorašnji kraj?

Tokom 2018. godine polovina građana SAD-a, koji pripadaju starosnoj grupi između 22 i 45 godina, odustalo je od kablovske televizije, a oko 35 miliona domaćinstava je učinilo isto u protekloj ...

Laptop sa šest najopasnijih malvera prešao milion dolara na aukciji Laptop sa šest najopasnijih malvera prešao milion dolara na aukciji

Laptop koji sadrži šest najopasnijih malvera – WannaCry, BlackEnergy, ILOVEYOU, MyDoom, SoBig i DarkTequila – i koji se prodaje kao umetničko delo pod nazivom “The Persistence of Chaos“.Pojavio se 16. ...

Loading the player...