RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SAZNAJEMO: Đoković igra na travi, prvo već u Kvinsu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da će učestvovati na turniru u Kvinsu, što su potvrdili i organizatori prestižnog turnira.


- Trava je veoma specifična podloga, najređa na Turu.

Stoga sam srećan što ću imati priliku da se takmičim na ovako snažnom turniru, koji bi trebalo da bude sjajna priprema za "Vimbldon" - izjavio je Đoković.

Posle eliminacije u četvrtfinalu "Rolan Garosa" od Marka Čekinata Đoković je, više u afektu, izjavio da možda neće igrati na travi ove sezone.

Ipak, nema bojazni za navijače i Srbin će igrati već u Kvinsu. Kada je uspešno napadao "Vimbldon" Đoković nije imao običaj da igra turnire na travi koji su prethodili trećem "Gren slemu", ali je prošle sezone igrao u Istbornu, gde je došao do titule.


U Kvinsu je poslednji put igrao 2010. gde je došao do osmine finala, a dve godine ranije je napravio najbolji rezultat plasmanom u finale, u kojem je poražen od Rafaela Nadala.

Očekuje se da na Kvinsu igraju između ostalih Grigor Dimitrov, Marin Čilić, dok je učešće četvorostrukog šampiona Endija Marija ozbiljno pod znakom pitanja, a male su šanse da učestvuje Rafael Nadal, iako je ranije bio prijavljen.
Izvor: TV N1 - Vladimir Vesić / Foto: Clive Brunskill - Getty Images
 
12.06.2018 04:50

 

Pročitajte još i ...

AKTUELNO Bez opraštanja za obojicu! AKTUELNO Bez opraštanja za obojicu!

Taj 6. oktobar 2000. godine bio je jedan od težih dana u mom životu.Na terasi Skupštine grada Beograda video sam lica Dušana Spasojevića, Ljubiše Buhe, Legije i još nekih članova ...

KRIK: Vučićev kum i supruga vlasnici dve vile od 4 miliona evra KRIK: Vučićev kum i supruga vlasnici dve vile od 4 miliona evra

Po odlasku sa državne funkcije, Nikola Petrović i njegova supruga značajno su uvećali imovinu – častili su se vilama u elitnim beogradskim naseljima i kupili više firmi.Jednu vilu su izgradili ...

AKTUELNO: Kako se Aleksandar Vučić koprca u mreži koju je sam ispleo! AKTUELNO: Kako se Aleksandar Vučić koprca u mreži koju je sam ispleo!

Jedan jedini problem je Aleksandar Vučić.Okružićemo Vučića, svi ostali su dobri, opet ćemo s njima da sarađujemo - rekao je Vučić u poslednjem prošlogodišnjem intervjuu na Studiju "B".Otkad je sveta ...

Loading the player...