RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SAZNAJEMO: Nemačka čuva Vučića na vlasti jer im je omogućio da od nas naprave koloniju!

Intervju Saše Radulovića, narodnog poslanika i predsednik Programskog saveta "DJB".


Ide li Srbija „u dobrom pravcu“, kako povremeno i dosledno poručuju iz Brisela?

Mislim da je građanima očigledno da Srbija ne ide u dobrom pravcu, ali upravo zbog tih i takvih poruka koje stižu iz Brisela misle da se ništa ne može promeniti. 

Godišnje gotovo 100.000 uglavnom mladih ljudi napusti Srbiju u potrazi za dostojanstvom, i to je najbolja ocena stanja u državi.

U Srbiji vlada gotovo potpun medijski mrak, urušeno je pravosuđe, imamo partijsku policiju, partijsko tužilaštvo, izbornu krađu, manipulacije sa biračkim spiskovima, zastrašivanje građana, reketiranje privrede od strane partije na vlasti, raspad zdravstvenog sistema, rastakanje kulture i obrazovanja.

Srbija se polako ali sigurno pretvara u zemlju jeftine radne snage.

U današnjoj Srbiji ima mesta samo za poslušne partijske kadrove vlasti sa kupljenim diplomama, za razne Babiće i Mihajlovićke koji grade koridore bez ikakvih kvalifikacija za to, pa im se ruše potporni zidovi.

Vuline koji se oblače kao crnokošuljaši i vode vojsku bez ikakvih kvalifikacija za to, Stefanoviće, Tabakovićke i Male sa plagiranim i besmislenim doktoratima na najvišim državnim funkcijama.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
13.09.2018 06:38

 

Pročitajte još i ...

AKTUELNO Bez opraštanja za obojicu! AKTUELNO Bez opraštanja za obojicu!

Taj 6. oktobar 2000. godine bio je jedan od težih dana u mom životu.Na terasi Skupštine grada Beograda video sam lica Dušana Spasojevića, Ljubiše Buhe, Legije i još nekih članova ...

KRIK: Vučićev kum i supruga vlasnici dve vile od 4 miliona evra KRIK: Vučićev kum i supruga vlasnici dve vile od 4 miliona evra

Po odlasku sa državne funkcije, Nikola Petrović i njegova supruga značajno su uvećali imovinu – častili su se vilama u elitnim beogradskim naseljima i kupili više firmi.Jednu vilu su izgradili ...

AKTUELNO: Kako se Aleksandar Vučić koprca u mreži koju je sam ispleo! AKTUELNO: Kako se Aleksandar Vučić koprca u mreži koju je sam ispleo!

Jedan jedini problem je Aleksandar Vučić.Okružićemo Vučića, svi ostali su dobri, opet ćemo s njima da sarađujemo - rekao je Vučić u poslednjem prošlogodišnjem intervjuu na Studiju "B".Otkad je sveta ...

Loading the player...