RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SAZNAJEMO: Nemačka čuva Vučića na vlasti jer im je omogućio da od nas naprave koloniju!

Intervju Saše Radulovića, narodnog poslanika i predsednik Programskog saveta "DJB".


Ide li Srbija „u dobrom pravcu“, kako povremeno i dosledno poručuju iz Brisela?

Mislim da je građanima očigledno da Srbija ne ide u dobrom pravcu, ali upravo zbog tih i takvih poruka koje stižu iz Brisela misle da se ništa ne može promeniti. 

Godišnje gotovo 100.000 uglavnom mladih ljudi napusti Srbiju u potrazi za dostojanstvom, i to je najbolja ocena stanja u državi.

U Srbiji vlada gotovo potpun medijski mrak, urušeno je pravosuđe, imamo partijsku policiju, partijsko tužilaštvo, izbornu krađu, manipulacije sa biračkim spiskovima, zastrašivanje građana, reketiranje privrede od strane partije na vlasti, raspad zdravstvenog sistema, rastakanje kulture i obrazovanja.

Srbija se polako ali sigurno pretvara u zemlju jeftine radne snage.

U današnjoj Srbiji ima mesta samo za poslušne partijske kadrove vlasti sa kupljenim diplomama, za razne Babiće i Mihajlovićke koji grade koridore bez ikakvih kvalifikacija za to, pa im se ruše potporni zidovi.

Vuline koji se oblače kao crnokošuljaši i vode vojsku bez ikakvih kvalifikacija za to, Stefanoviće, Tabakovićke i Male sa plagiranim i besmislenim doktoratima na najvišim državnim funkcijama.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
13.09.2018 06:38

 

Pročitajte još i ...

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara! PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara!

Prema statističkim podacima oko 10.000 lekara otišlo je na rad u inostranstvo iz Srbije u proteklih 20 godina."Lekarska komora Srbije" oko 800 lekara godišnje izda sertifikat dobre prakse, koji je ...

SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona) SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona)

Srbija ima obavezu da do 2020. godine 27 odsto električne energije proizvodi iz obnovljivih izvora energije.Tu kvotu je postavila "Evropska energetska zajednica" i upravo je to razlog zbog kojeg država ...

OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU! OTKRIVAMO: Ispovest vatrogasca nam otkriva da je ova služba u KRITIČNOM STANJU!

„Neću da načelnikovim rođacima, prijateljima i ljubavnicama krečim stanove, lokale i poslovne prostore i da za to budem nagrađen sa deset do dvadeset odsto na platu.“To je pre nekoliko meseci ...

Loading the player...