RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SAZNAJEMO: Nemačka čuva Vučića na vlasti jer im je omogućio da od nas naprave koloniju!

Intervju Saše Radulovića, narodnog poslanika i predsednik Programskog saveta "DJB".


Ide li Srbija „u dobrom pravcu“, kako povremeno i dosledno poručuju iz Brisela?

Mislim da je građanima očigledno da Srbija ne ide u dobrom pravcu, ali upravo zbog tih i takvih poruka koje stižu iz Brisela misle da se ništa ne može promeniti. 

Godišnje gotovo 100.000 uglavnom mladih ljudi napusti Srbiju u potrazi za dostojanstvom, i to je najbolja ocena stanja u državi.

U Srbiji vlada gotovo potpun medijski mrak, urušeno je pravosuđe, imamo partijsku policiju, partijsko tužilaštvo, izbornu krađu, manipulacije sa biračkim spiskovima, zastrašivanje građana, reketiranje privrede od strane partije na vlasti, raspad zdravstvenog sistema, rastakanje kulture i obrazovanja.

Srbija se polako ali sigurno pretvara u zemlju jeftine radne snage.

U današnjoj Srbiji ima mesta samo za poslušne partijske kadrove vlasti sa kupljenim diplomama, za razne Babiće i Mihajlovićke koji grade koridore bez ikakvih kvalifikacija za to, pa im se ruše potporni zidovi.

Vuline koji se oblače kao crnokošuljaši i vode vojsku bez ikakvih kvalifikacija za to, Stefanoviće, Tabakovićke i Male sa plagiranim i besmislenim doktoratima na najvišim državnim funkcijama.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
13.09.2018 06:38

 

Pročitajte još i ...

PINKONJA RUŠI VUČIĆEVU VLADU: Ti si POVRŠAN i GLUP! PINKONJA RUŠI VUČIĆEVU VLADU: Ti si POVRŠAN i GLUP!

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i Vlasnik "Pink"-a Željko Mitrović „ušli” su u polemiku koja je počela izjavom ministra da rijaliti programi ne bi smeli da se emituju na ...

GLASALI STE SAD UŽIVAJTE! Leteći papci i svinjske glave GLASALI STE SAD UŽIVAJTE! Leteći papci i svinjske glave

Kao što se znade Vučić gospodin nastavlja da briljira i postiže vanzemaljske rezultate.Kao od šale, na jedan, je raskrinkao babu koja je ubila investitora, poručivši da je nečuveno da neko ...

Član Agencije za borbu protiv korupcije ima tri, a uskoro će i na ČETVRTU FUNKCIJU! Član Agencije za borbu protiv korupcije ima tri, a uskoro će i na ČETVRTU FUNKCIJU!

Skupština Srbije odobrila je Draganu Mitroviću, članu Odbora "Agencije za borbu protiv korupcije", da obavlja još jednu funkciju i to će biti njegov četvrti posao.Pre stupanja na novu funkciju on ...

Loading the player...