RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

SAZNAJEMO Tajni sastanci naprednjaka u Grockoj se nastavljaju!

Prema saznanjima "Žig Infa", predsednik "SGO" Grocka Stefan Dilberović i član "SNS"-a, za kojeg se smatra da je desna ruka pritvorenog Dragoljuba Simonovića Sime.


Sinoć se tajno sastao sa Dejanom Vlaškovićem, privrednika iz Kaluđerice za kojeg se spekuliše da će naslediti Opštinski odbor naprednjaka u Grockoj.

Naš reporter je pratio Stefana Dilberovića do Kaluđerice, gde je ispred Doma zdravlja parkirao svoj automobil.

Nakon toga je izašao i uputio se ka kući Dejana Vlaškovića, gde smo ga i uslikali na ulaznim vratima.


U kući Dejana Vlaškovića ostao je oko dva sata, nakon čega se vratio u svoj automobil i otišao ka Smederevskom putu.

O čemu su Vlašković i Dilberović pričali, nije nam poznato, jer ni jedan i drugi nisu bili dostupni našoj redakciji.

Podsetimo se, nakon što je pritvoren predsednik naprednjaka u Grockoj zbog sumnje da je nalogodavac za paljenje kuće našeg kolege Milana Jovanovića, počela je borba za njegovo mesto.

S obzirom da je sadašnji odbor naprednjaka u Grockoj kompromitovan, spominje se da će Dejan Vlašković iz Kaluđerice sesti na tron naprednjaka u ovoj opštini.

Stefan Dilberović je jedan od protivnika da bilo ko dođe na mesto Simonovića, osim eventualno njega ili neko od Simonovićevih ljudi.

Takođe, treba napomenuti da se spekuliše da će mesto predsednika naprednjaka u Grockoj preuzeti i Goran Pekarski, narodni poslanik i bivši predsednik "SGO" Grocka, koji se juče sasta tajno u jednom restoranu u Grockoj sa par svojih bivših saradnika.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
12.02.2019 04:28

 

Pročitajte još i ...

Instagram influenseri brisanje profila prijavljuju policiji Instagram influenseri brisanje profila prijavljuju policiji

Neke će možda iznenaditi podatak da policija nije nadležna u oblasti profila na društvenim mrežama, pa tako ne može da utiče na to koji će ostati, a koji će biti ...

Eva, robot fotograf, obavila je prvo profesionalno fotografisanje venčanja Eva, robot fotograf, obavila je prvo profesionalno fotografisanje venčanja

Vesti da roboti preuzimaju poslove ljudi nisu novost. Već godinama oni se koriste u industriji, gde potpuno automatizovano upravljaju procesom proizvodnje velikog broja proizvoda.Ipak, kada su kreativni ili umetnički poslovi ...

Budućnost stočarstva: Krave koje su dobile 5G konekciju Budućnost stočarstva: Krave koje su dobile 5G konekciju

Već neko vreme se spekuliše o tome kako će 5G mreža uticati na svakodnevne aktivnosti ljudskih bića, budući da će delovati na širok spektar funkcionalnosti – od rada autonomnih vozila, ...

Loading the player...