RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SKANDALČINA! Skoro 200000 evra za NOVI SAJT VLADE

Zlatno doba donosi i zlatne projekte, a pošto smo rešili problem siromaštva, iskorenili korupciju, podigli prosečne plate na nivo najrazvijeniijh delova Norveške, red je da ostatak novca iz budžeta koji ne curi nego preliva prebacimo i na neke, na prvi pogled, manje bitne projekte.


Tako je Vlada na čijem je čelu Ana Brnabić (da, ovo baš glupo zvuči) odlučila da uradi novi sajt i na njega potrošila vrlo skroman iznos od čak (18.644.000 dinara) + (PDV), što u ukupnoj cifri dođe negde oko (200.000 evra).

Novi sajt će verovatno moći da kopa naftu, zlato i dijamante jer apsolutno nijedan drugi razlog ne postoji da se ovolika cifra strovali u isti, da podsetimo onomad su tužili Olivera Dulića za negde oko čak 5 puta manji iznos.

Ipak, Brnabić je objasnila da je ovo zaista sjajna ponuda jer su sa firmom „Effecta Solutions“ dogovorili čak još 3 sajta (ne znamo kakva) i "CRM" sistema za celu "Vladu" (ne znamo kako će ga tačno koristiti, ali kao da je i bitno).

Čestitamo ovom prilikom izradu novog sajta i nadamo se da će reagovati i Predsednik republike koji bi mogao da napravi svoj neki novi sajt po bar 5x većoj ceni jer jednostavno što da ne.

A i koga briga izgleda …
Izvor: Gerila.rs / Foto: Printscreen
 
07.11.2018 11:56

 

Pročitajte još i ...

MAFIJAŠKA DRŽAVA: Kako SNS kažnjava lokalne samouprave gde je na vlasti opozicija MAFIJAŠKA DRŽAVA: Kako SNS kažnjava lokalne samouprave gde je na vlasti opozicija

Tamo gde su na vlasti drugi, a ne "Srpska napredna stranka", tamo su lokalna samouprava i građani kažnjeni.Za te uprave i te poreske obveznike nema pomoći Republike Srbije.Tako u 2017. ...

LAŽOVČINA! Mi ćemo organizovati SP zajedno sa Rumunijom, Grčkom i Bugarskom?!? LAŽOVČINA! Mi ćemo organizovati SP zajedno sa Rumunijom, Grčkom i Bugarskom?!?

Rumuni, Grci i Bugari pojma nemaju.Letimična potraga po tamošnjim portalima, i onim više i onim manje ozbiljnim, bila je uzaludna.Uteha se nije mogla naći ni na sajtu "FIFA", ni na ...

MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks! MUVAČINA: Grad ruši firmama poslovni prostor da bi TAJKUN gradio stambeni kompleks!

Oko 80 preduzetnika i malih firmi koje već četvrt veka posluju u lokalima kupljenim od "Stankoma", moglo bi da ostane bez poslovnog prostora iako je njihova imovina davno upisana u ...

Loading the player...