RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

SKANDALČINA! Skoro 200000 evra za NOVI SAJT VLADE

Zlatno doba donosi i zlatne projekte, a pošto smo rešili problem siromaštva, iskorenili korupciju, podigli prosečne plate na nivo najrazvijeniijh delova Norveške, red je da ostatak novca iz budžeta koji ne curi nego preliva prebacimo i na neke, na prvi pogled, manje bitne projekte.


Tako je Vlada na čijem je čelu Ana Brnabić (da, ovo baš glupo zvuči) odlučila da uradi novi sajt i na njega potrošila vrlo skroman iznos od čak (18.644.000 dinara) + (PDV), što u ukupnoj cifri dođe negde oko (200.000 evra).

Novi sajt će verovatno moći da kopa naftu, zlato i dijamante jer apsolutno nijedan drugi razlog ne postoji da se ovolika cifra strovali u isti, da podsetimo onomad su tužili Olivera Dulića za negde oko čak 5 puta manji iznos.

Ipak, Brnabić je objasnila da je ovo zaista sjajna ponuda jer su sa firmom „Effecta Solutions“ dogovorili čak još 3 sajta (ne znamo kakva) i "CRM" sistema za celu "Vladu" (ne znamo kako će ga tačno koristiti, ali kao da je i bitno).

Čestitamo ovom prilikom izradu novog sajta i nadamo se da će reagovati i Predsednik republike koji bi mogao da napravi svoj neki novi sajt po bar 5x većoj ceni jer jednostavno što da ne.

A i koga briga izgleda …
Izvor: Gerila.rs / Foto: Printscreen
 
07.11.2018 11:56

 

Pročitajte još i ...

Koliko nepotrebnih aplikacija držite na svom telefonu? Koliko nepotrebnih aplikacija držite na svom telefonu?

Kompanija Connecthings koja se bavi lokacijskim analizama na mobilnim telefonima, napravila je interesantno istraživanje o upotrebi mobilnih aplikacija na dnevnom nivou.Istraživanje je sprovedeno na 1034 korisnika koji su demografski pokrili ...

Crnogorski Telekom tuži državu zbog jeftinijeg rominga Crnogorski Telekom tuži državu zbog jeftinijeg rominga

Crnogorski Telekom tužio je Agenciju za elektronsku komunikaciju (EKIP) tražeći naknadu štete i izmakle dobiti zbog primene jeftinijeg rominga u periodu od juna 2015. do avgusta 2017. godine.U Telekomu su ...

Instagram influenseri brisanje profila prijavljuju policiji Instagram influenseri brisanje profila prijavljuju policiji

Neke će možda iznenaditi podatak da policija nije nadležna u oblasti profila na društvenim mrežama, pa tako ne može da utiče na to koji će ostati, a koji će biti ...

Loading the player...