RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SLAŽE ČIM ZINE! VESIĆ: Beograd jeste zaradio 30 miliona evra tokom praznika

Gradski menadžer Goran Vesić ponovio je da je tokom novogodišnjih praznika oko (130.000 turista) posetilo Beograd i da je grad od toga zaradio oko (30 miliona evra).

Podsetimo, nedavno je predsednik "Skupštine grada" Beograda Nikola Nikodijević rekao je da je netačna tvrdnja da je glavni grad imao prihod od (30 miliona evra) od posete oko (100.000 stranih turista) tokom novogodišnjih praznika, već da je to ukupan novac koji je ostavljen u turističkim i trgovinskim objektima.

Vesić je za "Radio-televiziju Srbije" kazao da je godišnja zarada od turista oko (800 miliona evra) i da se broj turista svake godine povećava za oko (20 odsto).Prema njegovim rečima, turizam je za Beograd najznačajnija privredna grana.
"Živimo kao grad od turizma", kazao je Vesić.
Normalizacija saobraćaja na "Brankovom mostu" (12. februara)


Govoreći o infrastrukturnim radovima u gradu, Vesić je kazao da se puštanje za saobraćaj još jedne trake na "Brankovom mostu" očekuje (12. februara), čime će saobraćaj na tom mostu potpuno biti normalizovan.  

Vesić je kazao da će ove godine početi rekonstrukcija "Trga republike", Nušićeve ulice, nastavak širenja pešačke zone, kao i rekonstrukcija Ulice kneza Miloša.  

"Ove godine (u Kneza Miloša) očekuje nas rekonstrukcija trotoara, sledeće godine gradićemo podzemni parking ispod cele ulice", kazao je Vesić.  

Dodao je da uređenje očekuje ceo potez od Ruzveltove do Kalemegdana.
Tunel koji će povezivati Savu i Dunav


Vesić je najavio raspisivanje tendera za tunel koji će povezati Savu i Dunav.  

"Tunel će početi negde kod sadašnje autobuske stanice u Savskoj i završavati se kod Pančevačkog mosta", kazao je Vesić.
Izvor: Beta.rs / Foto: Tanjug.rs - Filip Krainčanić
 
12.01.2018 05:41

 

Pročitajte još i ...

Mitrović i REM se udružili protiv Vukosavljevića: Pogađajte koji ministar će sledeći biti smenjen Mitrović i REM se udružili protiv Vukosavljevića: Pogađajte koji ministar će sledeći biti smenjen

Najavu ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića da bi rijaliti programi mogli da budu predmet posebne pretplate i da ne bi trebalo da se emituju na kanalima sa nacionalnom frekvencijom ...

AKTUELNO: Vlast prodaje imovinu u bescenje, pašće brže nego režim 2000-te godine! AKTUELNO: Vlast prodaje imovinu u bescenje, pašće brže nego režim 2000-te godine!

Lideri „Saveza za Srbiju“ tvrde da vlast rasprodaje svu vrednu državnu imovinu u bescenje, poput rudnika u Boru ili "PKB Kovilovo", i da će pasti brže nego režim 2000. godine.U razgovoru ...

PINKONJA RUŠI VUČIĆEVU VLADU: Ti si POVRŠAN i GLUP! PINKONJA RUŠI VUČIĆEVU VLADU: Ti si POVRŠAN i GLUP!

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević i Vlasnik "Pink"-a Željko Mitrović „ušli” su u polemiku koja je počela izjavom ministra da rijaliti programi ne bi smeli da se emituju na ...

Loading the player...