RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Hotel Boka London

Snap planira novi pohod na tinejdžerske živote

Snap je do sad bio produktivna fabrika korisnih ideja, ali i platforma koja gubi novac, pa je neophodno da kompanija smisli nešto što drugima ne bi bilo jednostavno da kopiraju, ali i proizvode koji će doneti nove prihode.


Tako su čelnici kompanije odlučili da naprave korak ka budućnosti, a prvi potezi podrazumevaju da Snapchat stories stignu na Tinder i Houseparty, da se Snap reklame pojavljuju na aplikacijama drugih developera, potom pokretanje video gejming platforme, te kreiranje novih programa koji bi trebalo da zadrže pažnju tinejdžera.

Ipak, nije najjasnije kako Snap planira da dođe do novih korisnika, što je neophodno iako platforma još uvek broji nezanemarljivih 186 miliona.

Nove strategije podrazumevaju i motivisanje korisnika da što više vremena provode na platformi, a kroz nove interaktivne sadržaje, te sadržaje koji ne mogu da se nađu na drugim platformama.

Istina je da ideje koje se razviju u Snap-u vrlo brzo stignu i na druge socijalne platforme, pa je kompanija već prilično doprinela istoriji online povezivanja, te formiranju izgleda društvenih mreža, a kroz kratkotrajne poruke, vertikalne video sadržaje, stories, AR sočiva, real-time mape na kojima su lokacije drugih korisnika, i personalizovane Bitmoji avatare.

Ostaje da se vidi da li će i nove funkcije, te gejming platforma, zabeležiti isti uspeh i da li će kompanija još jednom osmisliti pobedničku formulu.

Izvor: The Verge
 
08.04.2019 05:20

 

Pročitajte još i ...

Povratak na klasiku: Predstavljen novi Apple Mac Pro FOTO Povratak na klasiku: Predstavljen novi Apple Mac Pro FOTO

Priznavši da je Mac Pro iz 2013. godine bio loš, Apple je još ranije obećao da će sledeća verzija predstavljati povratak modularnijim računarima.A ona je upravo predstavljena na Apple Worldwide ...

Šta kada padne Google? Šta kada padne Google?

Korisnici su tokom vikenda imali problema sa pristupanjem Google servisima.Pojedinima nisu radile internet pretrage, nisu mogli da pristupe YouTube videima u nedelju, ali u problematičnijim slučajevima, nisu bili u mogućnosti ...

U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji U junu stižu EMUI 9 ažuriranja za brojne starije Huawei telefone u Srbiji

Prema podacima prikupljenim 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou, i taj broj nastavlja da ...

Loading the player...