RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

ŠOK! EU kaznila Facebook sa 110 miliona evra zbog WhatsAppa

"Evropska unija" kaznila je kompaniju "Facebook" sa 110 miliona evra zbog davanja obmanjujućih informacija u vezi sa kupovinom aplikacije "WhatsApp", sistema za slanje poruka na mobilnim telefonima.

"Evropska komisija" saopštila je da je "Fejsbuk", kada je obavestio Komisiju o preuzimanju "Vocapa" 2014. godine, naveo da neće moći da "uspostavi pouzdano automatsko prepoznavanje" korisničkih naloga iste osobe na društvenoj mreži i u aplikaciji.


Ipak, "WhatsApp" je 2016. godine ponudio mogućnost da korisnik poveže broj mobilnog telefona sa profilom na "Fejsbuku", saopštila je "Evropska komisija".

Evropska komesarka za konkurenciju Margret Vestager rekla je da je kazna adekvatna i da služi kao sredstvo odvraćanja.

Ona je kazala da "Komisija mora da bude u mogućnosti da donosi odluke o efektima spajanja (kompanija) na konkurenciju, na osnovu potpunog poznavanja činjenica".

Izvor: Beta.rs, AP / Foto: Shutterstock
 
19.05.2017 14:40

 

Pročitajte još i ...

Steve Jobs (2015) sa prevodom Steve Jobs (2015) sa prevodom

Opis filmaNovi film o neverovatnom vizionaru donosi nam zanimljive događaje koji su se događali iza pozornice pre lansiranja tri velika proizvoda, završavajući s predstavljanjem iMac-a 1998. godine.Novi Steve Jobs vodi nas iza ...

The Boss Baby (2017) sa prevodom The Boss Baby (2017) sa prevodom

Opis filmaU filmu The Boss Baby (Mali šef), beba koja nosi odijelo i aktovku udruži se sa svojim sedmogodišnjim bratom s ciljem da zajedno zaustave izvršnog direktora Puppy Co.Informacije:Reziser: Tom ...

ISPRANI MOZGOVI: Napadač iz Mančestera zvao majku da se oprosti! ISPRANI MOZGOVI: Napadač iz Mančestera zvao majku da se oprosti!

"Libijska antiteroristička jedinica" saopštila je danas da je osumnjičeni za bombaški napad u Mančesteru nekoliko sati pre napada pozvao majku i zatražio oproštaj.Portparol jedinice Ahmed bin Salem rekao je da ...

Loading the player...