RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Elkoms | Designing, Engineering, Consulting

ŠOKANTNE TVRDNJE! Policija proverava šta je uzrok plave vode u Vranju

Policija u Vranju istražuje šta je uzrok plave vode koja je potekla (3. novembra) u jednom soliteru u tom gradu, a u kojoj je, kako je analizama utvrđeno, bilo otrovnog fenola, deterdženta i bakterija.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, u odgovoru koji nam je dostavljen, navedeno je da u tom tužilaštvu (6. novembra) podneta predstavka predsednika skupštine zgrade u Vranju, kao i krivična prijava JP "Vodovod Vranje" od (8. novembra) protiv NN lica, zbog krivičnog dela zagađivanja vode za piće.

Policijskoj upravi u Vranju je "stavljen zahtev za otkrivanje nepoznatog izvršioca krivičnog dela zagađivanje vode za piće", navodi se u odgovoru.Tužilaštvo je dodalo da su provere u vezi sa ovim slučajem u toku.

Čim je (3. novembra) potekla plava stanari su alarmirali nadležne i u zgradi je voda isključena.

Iako je voda za piće zagađena, niko od (109 stanara) tog solitera nije se otrovao. Izmerena temperatura vode bila je do (23 stepena), a prema analizama, u njoj ima otrovnog fenola, deterdženta i bakterija. Stanari sada imaju vodu, ali samo za tehničku upotrebu.
Izvor: TV N1 / Foto: TV N1 - Screenshot
 
14.11.2017 16:22

 

Pročitajte još i ...

PRIMA 2,5 MILIONA MESEČNO: Namerno je gurnuo Azotaru u stečaj, mogao je da nađe rešenje! PRIMA 2,5 MILIONA MESEČNO: Namerno je gurnuo Azotaru u stečaj, mogao je da nađe rešenje!

Jedna od najvećih fabrika azotnih đubriva i azotnih jedinjenja u regionu, pančevačka "Azotara", odlazi u stečaj.To je tokom prošle nedelje, javnosti saopštio resorni ministar Aleksandar Antić, zbog – kako je ...

SRBISTAN! Država će plaćati milione oslobođenima iz slučaja (stečajna mafija) SRBISTAN! Država će plaćati milione oslobođenima iz slučaja (stečajna mafija)

Samo na ime troškova odbrane i advokata, kako procenjuju upućeni, država će nakon prošlonedeljne oslobađajuće presude za sve optužene u slučaju „stečajna mafija“, isplatiti oko sedam miliona evra, a na ...

BANANA DRŽAVA: SNS-ovci (na crno) prodaju naftu, po cisterni uzmu više od MILION dinara! BANANA DRŽAVA: SNS-ovci (na crno) prodaju naftu, po cisterni uzmu više od MILION dinara!

Ništa porez, ništa akcize!To je geslo kojim se vode naprednjački naftni „bosovi“, koji poljoprivrednicima, konkretno u Bačkoj, prodaju naftu.Vest o kojoj je ovde reč dolazi nam iz okoline Bačkog Petrovca, ...

Loading the player...