RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

ŠOKANTNE TVRDNJE! Policija proverava šta je uzrok plave vode u Vranju

Policija u Vranju istražuje šta je uzrok plave vode koja je potekla (3. novembra) u jednom soliteru u tom gradu, a u kojoj je, kako je analizama utvrđeno, bilo otrovnog fenola, deterdženta i bakterija.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, u odgovoru koji nam je dostavljen, navedeno je da u tom tužilaštvu (6. novembra) podneta predstavka predsednika skupštine zgrade u Vranju, kao i krivična prijava JP "Vodovod Vranje" od (8. novembra) protiv NN lica, zbog krivičnog dela zagađivanja vode za piće.

Policijskoj upravi u Vranju je "stavljen zahtev za otkrivanje nepoznatog izvršioca krivičnog dela zagađivanje vode za piće", navodi se u odgovoru.Tužilaštvo je dodalo da su provere u vezi sa ovim slučajem u toku.

Čim je (3. novembra) potekla plava stanari su alarmirali nadležne i u zgradi je voda isključena.

Iako je voda za piće zagađena, niko od (109 stanara) tog solitera nije se otrovao. Izmerena temperatura vode bila je do (23 stepena), a prema analizama, u njoj ima otrovnog fenola, deterdženta i bakterija. Stanari sada imaju vodu, ali samo za tehničku upotrebu.
Izvor: TV N1 / Foto: TV N1 - Screenshot
 
14.11.2017 16:22

 

Pročitajte još i ...

80 ELEKTRIČNIH AUTOBUSA: Nastavak katastrofalnih odluka SNS-a! 80 ELEKTRIČNIH AUTOBUSA: Nastavak katastrofalnih odluka SNS-a!

Zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" (SzS) Nikola Jovanović izjavio je danas da se odbornička grupa "SzS" u "Skupštini Beograda" protivi, kako je rekao, besmislenoj kupovini 80 električnih autobusa, ...

AKTUELNO: Direktor jedne od najvećih bolnica u zemlji pod istragom zbog smrti deteta?! AKTUELNO: Direktor jedne od najvećih bolnica u zemlji pod istragom zbog smrti deteta?!

Po dolasku veselog doktora Zokija Radojičića na čelo Beograda (zvanično, na mesto gradonačenika, nezvanično u ćošak kancelarije Gorana Vesića, gde trenutno glumi fikus), došlo je, očekivano i do promene na ...

Otkrivanje afere TRGOVINA SMRĆU uništilo je život lekara, PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN Otkrivanje afere TRGOVINA SMRĆU uništilo je život lekara, PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN

Kada je raskrinkao korupcionaški osinjak u "Hitnoj pomoći", dr. Borko Josifovski verovatno nije ni slutio da će umesto pohvala za savesnost dobiti dugogodišnje pretnje po život i otkaz.Moralnu satisfakciju, ne ...

Loading the player...