RADIO PROGRAMI:

Košava1
Košava2
KošavaROCK
KošavaLOVE1
KošavaLOVE2
KošavaLATINO
KošavaKONCERT1
KošavaKONCERT2
KošavaKIDS
KošavaKLASIK
KošavaRAP
KošavaJAZZ
KošavaINFO
KošavaFREEDOM
KošavaFOLK1
KošavaFOLK2
KošavaFOLK3
KošavaEVERGREEN
KošavaCLUBBING
KošavaCITY
KošavaCAFE
Radio Kosava spisak programa

SPRDNJA! Vlada promenila svoju uredbu SAMO DA BI TOMA OSTAO U VILI u Užičkoj

Vlada Srbije donela je uredbu o izmenama i dopunama Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe, kojom se omogućuje bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da i dalje boravi u državnoj vili u Užičkoj 23 na Dedinju, objavljeno je u "Službenom glasniku".


Nikolić je, iako mu je mandat istekao, protivno ranijoj uredbi, i dalje stanovao u toj vili, na šta su mediji ukazivali, pa je Vlada na sednici 25. oktobra donela njene izmene i odredila Užičku 23 za „boravak i reprezentativne potrebe“ predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom, što je sadašnja funkcija Nikolića.

„Zgrada u ulici Užičkoj broj 23 određuje se za boravak i reprezentativne potrebe predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom i prijem i boravak stranih gostiju Republike Srbije u okviru te saradnje“, stoji u uredbi koju je potpisala premijer Ana Brnabić.


Ostatak pročitajte klikom - OVDE

 
07.11.2018 11:25

 

Pročitajte još i ...

PLJAČKA: Firma koju je doveo Nenad Popović iznosi pare iz Srbije! PLJAČKA: Firma koju je doveo Nenad Popović iznosi pare iz Srbije!

Ćutanje ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović na tvrdnje da "Yandex.taxi" iznosi novac građana iz Srbije u Holandiju građani i kompanija "CarGo" shvataju kao dodatnu potvrdu, za koje smo ranije izneli dokaze, saopštio je ...

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara! PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: Srbiju napustilo 10 hiljada lekara!

Prema statističkim podacima oko 10.000 lekara otišlo je na rad u inostranstvo iz Srbije u proteklih 20 godina."Lekarska komora Srbije" oko 800 lekara godišnje izda sertifikat dobre prakse, koji je ...

SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona) SAZNAJEMO: Mala elektrana se mesecima gradi BEZ DOZVOLE, inspekcija je (blagonaklona)

Srbija ima obavezu da do 2020. godine 27 odsto električne energije proizvodi iz obnovljivih izvora energije.Tu kvotu je postavila "Evropska energetska zajednica" i upravo je to razlog zbog kojeg država ...

Loading the player...